Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

1) Ποτε στο σημερινο μου μνμ απυθυνθηκα ονομαστικα σε εσενα? Νιαου νιαου στα κεραμίδια.. Μας δουλευεις τελικα... (καρφουρ, αρνητικα σχολια, αναλυσεις κλπ. Σε ποιον αναφεροσουν στον κροκοδειλο; )

2) Σε ποιο ποστ ανεφερες οτι το καθε καρφουρ εχει και αλλα προιόντα? Σε 10αδες αλλα τοπικς. Δεν θα κατσω να στα βρω τωρα...

3)

4) Για να σπαταλησες μια ωρα:α.δεν ηταν στο δρομο σου β. ήταν σε κεντρο πολης που εφαγες ολη τη κινηση και γ.αφου δε σου γεμιζαν το ματι τι πηγες?να μας καταθεσεις και τη δικη σου αποψη. Και το α και το β. Μεχρι εκεινη την ωρα που πηγα δεν ειχε ανεβει φωτο, ο jimbo εδωσε λαθος περιγραφη, αν την ειχα δει φυσικα και δεν θα πηγαινα και θα γλυτωνα και την βενζινα και την ταλαιπωρια και τον χρονο που εχασα (http://www.insomnia....ost__p__3959793)

5) Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος παραγγελνει για παραλαβη απο καταστημα για να δει τι του πλασαρουν.Με τη μεταφορικη πιο γρηγορα θα εκανε.Τεταρτη παρηγγηλα,τριτη πηγα. Εσυ λοιπον εισαι η λογικη και εμεις οι παραλογοι... Το εχουμε αντιληφθει τοσο καιρο που σε διαβαζουμε...

Δε χρειαζεται να μου παραθετεις τα οσα εγραψα. Για να μην μπερδευεσαι. Βλεπω οτι δεν εχεις παρακολουθησει τιποτα απο τοσες σελιδες στο θεμα και πρεπει συνεχως να σου δειχνω το τι εχει ειπωθει διορθωνοντας τα λαθη σου.

Καταντα πολυ κουραστικο, δεν εχω να πω τιποτα αλλο, δεν υπαρχει επαφη, αστο για την αλλη ζωη για μας τους δυο. I give up!

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταντα πολυ κουραστικο, δεν εχω να πω τιποτα αλλο, δεν υπαρχει επαφη, αστο για την αλλη ζωη για μας τους δυο. I give up!

Συμφωνουμε κ σε κατι.

Ενα τελευταιο θα πω.Κατσε σκεψου αν εχεις αντιπαρατεθει κ με αλλους για χαζομαρες για να δεις ποιος ειναι ο λογικος.

Δημοσ.

Μιας κ το ξεφτιλισαμε να πω οτι αυτες

στα 1.99ε :

http://www.plaisio.gr/Consumables/Office-Supplies/CD--Blu-Ray--Cases/Portable-CD-Wallets/Sentio-Cd-Album.htm

ειναι απο ενα περιεργο πλαστικο τυπου φτηνου κλασερ που ραγιζει και σπαει,

αρα καλυτερη η σκατουλι case του multi για χρηση βαλε βγαλε και οχι αρχειοθέτηση μονο

• Moderators
Δημοσ.

Μιας κ το ξεφτιλισαμε να πω οτι αυτες

στα 1.99ε :

http://www.plaisio.g...io-Cd-Album.htm

ειναι απο ενα περιεργο πλαστικο τυπου φτηνου κλασερ που ραγιζει και σπαει,

αρα καλυτερη η σκατουλι case του multi για χρηση βαλε βγαλε και οχι αρχειοθέτηση μονο

Αυτες του πλαισιου τις εχω παρει. Πριν 7-8 χρονια βεβαια οχι τωρα. (μαλιστα ειχα παρει σκουρο μεταλλικο μπλε και σκουρο μεταλλικο πρασινο που βλεπω τωρα δεν υπαρχουν ως χρωματα). Εχουν το πλεονεκτημα οτι μπαινουν σαν βιβλια σε ραφια, μια χαρα αρχειοθετηση ειχα κανει τοτε. Εχουν μεγαλο πλεονεκτημα το οφελος στον χωρο που πιανουν. Δεν μου εχει σπασει καμια μου κανει εντυπωση αυτο που λες. Μαλακές ηταν, ακομα τις εχω... Λεπτο πλαστικο (περιπου 0.5mm) ανθεκτικο και ευκαμπτο.

Σιγουρα δεν προοριζονται για αυτοκινητο ή χαρτοφυλακα, ειναι καθαρα για αρχειοθετηση. Οι αλλες (σαν του μουλτι) ειναι για αλλη χρηση.

Δημοσ.

Σε ποιον δρομο σου ειναι; Στον δικο σου μπορει. Μερες τωρα εχω πει...

Για οποιον ομως δεν ειναι στο δρομο του αλλα...

Μεχρι φωτογραφια εκατσα και εβγαλα οταν ζητησες και τωρα μας λες οτι εισαι και βλακας που ακουσες τα σχολια μου και πηγες και πηρες απο το καρφουρ. Αν δεν ξερεις να ψωνισεις π.χ., δεν σου φταινε αλλοι... Ειπα οτι στο κρφ ειχε με 1 ευρω θηκη καλυτερη απο αυτη του μουλτι και εσυ πηρες των 2 ευρω (αλλη δηλαδη) και σου φταιμε εμεις που δεν ειχε/βρηκες την σωστη. Λες "δεν αξιζει να το σκεφτεσαι για ενα ευρω", αλλα σκεφτεσαι (λες και εγινε κατι) το 1 ευρω παραπανω που εδωσες για να παρεις οτι πηρες απο το καρφουρ. (ασχετα που εκανες κακη προσωπικη επιλογη)

Παραβλεπεις επισης αυτα:

Αν σε ενοχλουν οι αναλυσεις δεν χρειαζεται να καθεσαι να τις διαβαζεις. Σκοπο εχουν να βοηθησουν οποιον θελει να παρει αποψεις, οχι οποιον "τρελαινεται". Μεχρι φωτογραφιες ειχες στη διαθεση σου που δεν ειχαμε εμεις και τρεχαμε σαν κοροιδα τσαμπα... Δεν χρειαζοταν να ακους λοιπον αποψεις αφου ειχες φωτο...

Μετα μην σου κανει εντυπωση οταν δεν απαντα κοσμος στις ερωτησεις σου...

Φιλικα...

+1 απο μενα,και μονο που ασχοληθηκες να το αναφερεις και να ανεβασεις φοτο για μενα εισαι αρχηγος.

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ χθες, για €1 μια χαρά θήκη είναι. Από τα 4 χρώματα που πήρα (κόκκινο, μπλε, μαύρο και καφέ) μου άρεσε καλύτερα το κόκκινο που ταιριάζει και με την ψευτοδερματίνη.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάστε αυτή την προσφορά?

Είχα πάρει και εγώ 3 θήκες, πληρωμή με κάρτα, παράδοση στο χώρο εργασίας, αλλά παρ' όλα αυτά ήρθε στο σπίτι. Whatever. Φυσικά μερικές μέρες πριν είχα λάβει το email ότι τις έστειλαν...

Σήμερα, 7 μήνες μετά, ξαναέλαβα το ίδιο ακριβώς email, με σημερινή ημερομηνία, ότι έχουν στείλει τις θήκες...

wtf?

Αμέσως πήρα τηλ. την τράπεζα μου, και μου είπαν ότι δεν έγινε καμία δέσμευση σήμερα.

Την παλεύουν? Είναι λυπηρό υπερ-καταστήματα τεχνολογίας να μην διαθέτουν σοβαρό software πρώτα απ' όλα για τους ίδιους!

Επεξ/σία από l3ft3r1s
Δημοσ.

Κι εμένα μου έχουν έρθει 2-3 Mail τέτοιου τύπου από το Public...

Και λέω θα έρθει καμμιά TV έστω και καθυστερημένα....

Τέλος πάντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...