Γιαννιώτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Ενδιαφέρομαι για την δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού στο ίντερνετ. Βασικά το έχω ψάξει αρκετά ο ίδιος αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πραγματάκια. 1) Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν χρειάζομαι μίκτες ή άλλα μηχανήματα ώστε να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα ήχου? 2) Για να μπορώ να μιλήσω χρειάζομαι ένα μικρόφωνο γύρω στα πόσα περίπου ευρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archimides Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εξαρταται. εγω παιζω σε ραδιοφωνο, με μικροφωνο 20e και ολα τα αλλα απο pc. Ιδανικά χρειάζεσαι ενα μικρό στούντιο (κονσόλα-καλή καρτα ήχου-μικροφωνο-κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαννιώτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εξαρταται. εγω παιζω σε ραδιοφωνο, με μικροφωνο 20e και ολα τα αλλα απο pc. Ιδανικά χρειάζεσαι ενα μικρό στούντιο (κονσόλα-καλή καρτα ήχου-μικροφωνο-κλπ) Ευχαριστώ φίλε θα το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.