ggaviotakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω για το laptop μου μέχρι τι περιθώρια αναβάθμισης μνήμης έχω ? Και τι τύπο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Είναι παλιό laptop ή βρήκα χαρακτηριστικά άλλου; Αυτό που βρήκα για την την ram λέει the Laptop memory add up to 1024 MB, with standard memory 256 MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 συνηθως περα απο ενα πιο γρηγορο σκληρο και μεγαλυτερο και μνημη δεν μπορεις να αλλαξεις πολλα.cpu δεν αξιζει δεν θα κερδισεις και τιποτα ειδικα σε παλιο laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggaviotakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω για το laptop μου μέχρι τι περιθώρια αναβάθμισης μνήμης έχω ? Και τι τύπο ? Τρέξε αυτό http://www.crucial.com/store/drammemory.aspx και πες μας τι λέει , επίσης πες μας τα χαρακτηριστικά του φορητού σου !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 για μνημη θα βρεις απλα οσο πιο παλια πιο ακριβη.για το μεγιστο μνημης διαβασε το manual και εκει θα γραφει και ποσο παιρνει και τι παιρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.