Προς το περιεχόμενο

Internet για 10 μέρες στο χωριό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρόκειται να κατέβω 10 μέρες στο χωριό της γυναίκας μου και για να μην σκυλοβαρεθώ θα πάρω μαζί μου το netbook με ενσωματωμένο wifi.

Στο χωριό πιάνει η wind και η vodafone.

Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να έχω ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να κάνω σύνδεση σταθερό ή κινητό;

Δημοσ.

το wifi δεν έχει καμία σχέση με το δίκτυο τηλεπικοινωνιών, για ιντερνετ που ζητάς εκεί λίγο δύσκολα. μπορείς να πάρεις απο την vodafone ή απο κανένα άλλο παροχέα broadband για 1 ημέρες και να έχεις ιντερνετ

Δημοσ.

Υπάρχουν τα στικάκια που έδινε η vodafone για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δεν ξέρω αν τα δίνει ακόμα) και αν είσαι τυχερός και έχεις forthnet hotspot κοντά σου ακόμα καλύτερα καθώς θα σου βγει πολύ φθηνότερα.

Δημοσ.

Για να μη ψάχνεσαι εκεί, έχε στο μυαλό σου ότι τα hotspot μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με κωδικούς από σύνδεση forthnet. Αν καταλήξεις σε κάποιο στικάκι έχε στο μυαλό σου και προσπάθησε να μάθεις όχι απλά πόσο καλά πιάνει μια εταιρεία, αλλά αν έχει 3G σήμα εκεί που θα είσαι. Την πάτησα έτσι το καλοκαίρι και την έβγαζα κάθε μέρα σε καφετέριες γιατί δεν είχα πουθενά internet εκεί που ήμουν και το χρειαζόμουν.

Δημοσ.

ασε το λαπτοπ σπιτι και κοιτα να πας εκει να ξεχαστεις λιγακι και να χαλαρωσεις μακρια απο την πολη και τα pc.κατα τα αλλα αν θες ιντερνετ οπως ειπαν τα παιδια το wifi δεν κανει κατι.πρεπει να παρεις Usb stick απο καποιον παροχο για να εχεις ιντερνετ διαμεσω 3g κτλ.για χρεωσεις κτλ ειναι αναλογως.αν τωρα δεν παιζει 3g θα ειναι σαν να παιζεις με dial up οποτε μην το παρεις καν το usb stick

Δημοσ.

Για να μη ψάχνεσαι εκεί, έχε στο μυαλό σου ότι τα hotspot μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με κωδικούς από σύνδεση forthnet.

Γίνεται και με μήνυμα από το κινητό και σου στέλνουν κωδικούς με μικρή χρέωση. Δε θυμάμαι απ' έξω τώρα.

Δημοσ.

1 ευρω νομιζω για μια ωρα .δεν θυμαμαι σιγουρα.στο site της forthnet Θα λεει και β.εκει καπου λεει και ολα τα hotspot που υπαρχουν

Δημοσ.
Εδώείναι αυτό που ψάχνει hotspot. Αυτό με τη μια ώρα δε το ξερα. Στο site λέει ότι ειναι 1,23 euro για 180 λεπτά από NETKEY (αν δεν είσαι συνδρομητής forthnet). Δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά, αλλά αν δεν είχα εναλλακτική θα τα δινα.
Δημοσ.

καποιες netkey δινουν καλυτερες προσφορες.ε αμα ειναι για 10 μερες it's ok.εκτος αν εχεις κανα φιλο να σου δωσει τον κωδικο του.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Έχω παρόμοιο θέμα. Δεν υπάρχει λύση εκτός των hot spots έτσι; Ξέρει κανείς αν υπάρχουν internet συνδέσεις με usb stick για περιορισμένο χρόνο και όχι αναγκαστικά 12μηνο συμβόλαιο;

Δημοσ.

αν παρεις stick θα μπορεις να βαλεις καιτ ην καρτα σου που ηδη εχεις μεσα και να ενεργοποιησεις καποιο πακετο.επισης σε καποιες περιπτωσεις μπορεις το ιδιο σου το κινητο να το κανεις san modem για το pc και να συνδεθεις.

Δημοσ.

Vodafone σύνδεση έχω. Μιλάω για internet για laptop ε, όχι για κινητό. ^_^

ναι το ξέρω,

αυτό στο είπα γιατί εγώ κάνω το κινητό μου router ή modem και μπαίνω από το pc.

τώρα έχω κινητό android που γίνεται hotspot. Το ανεβάζω στη ταράτσα :) που έχει καλύτερο σήμα και μέσα

από το σπίτι συνδέομαι από το pc με wifi με το κινητό. έχω wind και άλλοτε επιλέγω τα 500mb με 5ευρώ

και άλλοτε αυτά τα πακέτα http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/adsm.aspx

παλιά είχα το omnia με cosmote και το έκανα modem μέσω usb και έμπαινα με αντίστοιχα προγράμματα δωρεάν mbs.

τώρα τελευταία αρκετή κίνηση έχουν και τα usb με κάρτα χωρίς δέσμευση

(για εμένα είναι σαν να σου χρεώνουν νέα κάρτα σιμ και ένα usb stick)

WIND

COSMOTE

VODAFONE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...