Προς το περιεχόμενο

Internet για 10 μέρες στο χωριό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα απαντάω κ εγώ εδώ μιας και με απασχολεί ανάλογο θέμα.

Θέλω να επιλέξω μια από τις περιπτώσεις τύπου internet on the go.

Βασικά ερωτήματά μου 3g πως θα μάθω αν έχει καλό σήμα για το σημείο που με ενδιαφέρει;

Επίσης τα modem sticks πωλούνται κάποια ξεχωριστά από τα πακέτα σύνδεσης;

Δημοσ.

για το πρωτο ερωτημα η ρωτας εδω η ρωτας την εταιρεια η αν πας εκει με κανονικο κινητο που να εχει 3g θα δει αν πιανει.λογικα ναι θα βρεις να πουλανε και ξεχωριστα sticks απο τριτες εταιρειες που θεωρητικα παιζουν με ολες.απλα θα πρεπει να ρυθμιστουν με τις αναλογες ρυθμισεις.η καθε εταιρεια τις δινει βεβαια τις ρυθμισεις θελω να πιστευω αλλα αμα ρωτησεις και εδω θα σου πουν.απο εκει και περα υπαρχουν καποια προγραμματα δεν θυμαμαι ονομα που παιζουν με ολα τα sticks και ειναι πιο Light απο αυτα που δινει πχ H vodafone Που τραβανε πολυ cpu Usage>ειχε ανοιχτει καποιο θεμα που καποιος ειχε μεγαλο cpu usage και του προτειταν το αλλο προγραμμα.δεν θυμαμαι Name.

καποιες εταιρειες βγαζουν μεχρι και 3g ρουτερ για να παιζεις wifi Και εσυ και αλλοι υπολογιστες.νομιζω παιρνουν Usb stick πανω.δεν ξερω αν υπαρχει μονο με sim.

Δημοσ.

Για βοηθηστε λιγο βρε παιδια γιατι δεν το χω καθολου.

λεει πχ η κοσμοτε: 30 ημέρες 40€ 5GB

αυτο σημαινει οτι εγω θα πληρωσω 40 στην αρχη, και θα εχω για 30 μερες συνδεση.σωστα?

το 5γιγα τι ακριβως σημαινει?

αν το ξεπερασω θα με κοψουν νωριτερα των 30 ημερων? η θα συνεχισουν να χρεωνουν κερατα και θα μου ρθει μετα κανα χαρτι θανατηφορο?

επισης, πως θα ξερω στα ποσα γιγα βρισκομαι?

Δημοσ.

Για βοηθηστε λιγο βρε παιδια γιατι δεν το χω καθολου.

λεει πχ η κοσμοτε: 30 ημέρες 40€ 5GB

αυτο σημαινει οτι εγω θα πληρωσω 40 στην αρχη, και θα εχω για 30 μερες συνδεση.σωστα?

το 5γιγα τι ακριβως σημαινει?

αν το ξεπερασω θα με κοψουν νωριτερα των 30 ημερων? η θα συνεχισουν να χρεωνουν κερατα και θα μου ρθει μετα κανα χαρτι θανατηφορο?

επισης, πως θα ξερω στα ποσα γιγα βρισκομαι?

α.nice nick.χαχα.

β.ναι οτι αμα ξεπερασεις τα 5 gb μετα θα χρεωνεσαι ενα χ ποσο για καθε megabyte το οποιο θα κατεβαζεις το οποιο συνηθως να το πω χυμα ειναι πιασοκολε.δεν θα σε κοψουν οσο ξερω(δεν ειναι βλακες να σε σταματησουν).σε αφηνουν εκει να συνεχισεις με την αναλογη χρεωση .οποτε φροντισε να μην το ξεπερασεις.αλλιως πηγαινε σε αλλο πακετο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...