tarksis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 LG M2262D 22" TV monitor 144 ευρω στην electroworld μονο προβλημα η αγορα με πιστωτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 147 την έχει ο κωτσοβολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarksis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 προσφορα web ομως, οποτε μονο πιστωτικη κ εκει στα κατ/τα την εχει 225 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 να ρωτησω αυτο το να υπαρχει οπωσδηποτε πιστωτικη που το γραφει γιατι το ψαχνω στο site του electroworld και δεν το βρισκω. Θελει υποχρεωτικα πιστωτικη ή να ειναι απλα visa/MasterCard ; ΥΓ. Καλη τιμη παντως. Μπραβο στον tarksis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mortis19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ρε παιδια αυτη η tv-monitor αξιζει για μενα που την θελω για να τη συνδεσω με το pc (κυριως για gaming) ή επειδη ειμαι gamer πρεπει να παρω καθαρο monitor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στον Κωτσόβολο πάντως τη βλέπω 189,99 € στο Internet και 225,00 € στο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mortis19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Η προσφορα ακυρη, η τιμη πηγε παλι 188,90€. Το ιδιο και στον κωτσοβολο... (Κοινως οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε - εγω ημουν αρκετα βλακας και δεν την πηρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 προσφορα web ομως, οποτε μονο πιστωτικη κ εκει στα κατ/τα την εχει 225 ευρω Απο ποτε παει ετσι; Στις προσφορες web του Κωτσου κανεις παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα και πληρωνεις εκει στην τιμη web. Το εχω κανει 2-3 φορες μεχρι περισυ. Αλλαξε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Απο ποτε παει ετσι; Στις προσφορες web του Κωτσου κανεις παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα και πληρωνεις εκει στην τιμη web. Το εχω κανει 2-3 φορες μεχρι περισυ. Αλλαξε αυτο; συμφωνω και γω ετσι αγοραζω μαλιστα τελευταια δε κανω καν παραγγελια ,παω στο καταστημα δειχνω την τιμη που υπαρχει μεσω ιντερνετ και πληρωνω τιμη ιντερνετ στο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πρέπει να εξαρτάτε απο την προσφορές, εχω πετυχει κ τις δυο περιπτώσεις! Που να βγάλεις ακρη με αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mortis19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Γιατι ομως αλλαξανε οι τιμες και στα 2 καταστηματα ταυτοχρονα. Του ιδιου ιδιοκτητη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Γιατι ομως αλλαξανε οι τιμες και στα 2 καταστηματα ταυτοχρονα. Του ιδιου ιδιοκτητη ειναι? Eεεε, λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Απο ποτε παει ετσι; Στις προσφορες web του Κωτσου κανεις παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα και πληρωνεις εκει στην τιμη web. Το εχω κανει 2-3 φορες μεχρι περισυ. Αλλαξε αυτο; εγώ όταν είχα ρωτήσει κόντα στα Χριστούγεννα μου απάντησαν μόνο αν τα παραλάβεις σπίτι ισχύει αυτό. παραλαβή απο κατάστημα είναι η τιμή μαγαζιού.. (με τα λεγόμενά τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εγώ όταν είχα ρωτήσει κόντα στα Χριστούγεννα μου απάντησαν μόνο αν τα παραλάβεις σπίτι ισχύει αυτό. παραλαβή απο κατάστημα είναι η τιμή μαγαζιού.. (με τα λεγόμενά τους) M@λακια σου ειπε (στανταρ αφου πουθενα δεν το γραφει αυτο στους ορους για το collect @ store με παραγγελια απο internet http://www.kotsovolo...te/buyguide.jsp). H δεν ήξερε (συνηθες για υπαλληλους μαγαζιων) ή δουλευε στο Πλαισιο πιο πριν και τα μπερδεψε... (ή γ. το ειπε επιτηδες οπως συμβαινει συχνα σε ολες τις "καλες οικογενειες" με σκοπο να χασει εναν πελατη το ηλεκτρονικο καταστημα σε οφελος του φυσικου καταστηματος, συμφωνα με τις οδηγιες του προισταμενου του / διευθυντη της μοναδας) Πρέπει να εξαρτάτε απο την προσφορές, εχω πετυχει κ τις δυο περιπτώσεις! Που να βγάλεις ακρη με αυτούς Παντως και η συγκεκριμενη τηλεοραση οταν την βαλεις στο καλαθι και την προχωρησεις εχει επιλογη παραλαβη απο καταστημα. Φυσικα παραλαμβανεις στην τιμη που παραγγελνεις (web) αφου εχεις ολοκληρο παραστατικο με τα στοιχεια σου και την web τιμη που σου στελνουν με email αμεσως μετα την παραγγελια σου, το οποιο τυπωνεις και με αυτο υποτιθεται παραλαμβανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Screamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 147 την έχει ο κωτσοβολος Φιλαράκι Ευχαριστώ Για Την Πληροφορία Του Κωτσόβολου !!! Την Είχα Βάλει Στο Μάτι Από Πέρυσι Αλλά Με Τιμή Από 209 Έως 279 Εβραίους Δεν Έλεγε !!! Το Saturn Στο Σταθμό Λαρίσης Στα Εγκαίνια Του & Για Λίγες Μέρες Την Είχε 179 Εβραίους Αλλά Τότε Δεν Είχα Money At All !!! Σήμερα Πρόλαβα & Την Έκλεισα (Το Μεσημεράκι) Σε Κατάστημα Του Κώτσου Σε Τιμή 147 Εβραίους !! & Πήγα Τώρα Το Βραδάκι & Την Πήρα !!! Το Μόνο Αρνητικό Είναι Ότι Η Υπάλληλος Του Κώτσου Μου Είπε Ότι Τα Χρόνια Εγγύησης Της Είναι Δύο !!! Δε Πειράζει Όμως.... Σε Αυτή Την Τιμή Νομίζω Ότι Είναι Super (Υπόψην Ότι Από Electroworld Δεν Θα Την Έπαιρνα Διότι Δεν Συνηθίζω Να Δίνω Πιστωτική Μεσώ Ιnternet ) & Πάλι Σε Ευχαριστώ Πολύ Φίλε Μου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.