stratos.x Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα laptop... Intel® Core2 Duo CPU T8300 @ 2.4GHz RAM 2,00GB 32-bit απο τη multirama. Το ζητουμενο μου λοιπον ειναι μεχρι ποσσα mhz ram μπορω να βαλω.Αυτη τη στιγμη εχω DDR2 Dual channel 1gb στα 266.0mhz. Πρεπει λοιπον να βαλω ram στα 266 mhz η το οριο μου ειναι τα 2.4ghz που λειτουργει το συστημα μου?? please help me!?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα laptop... Intel® Core2 Duo CPU T8300 @ 2.4GHz RAM 2,00GB 32-bit απο τη multirama. Το ζητουμενο μου λοιπον ειναι μεχρι ποσσα mhz ram μπορω να βαλω.Αυτη τη στιγμη εχω DDR2 Dual channel 1gb στα 266.0mhz. Πρεπει λοιπον να βαλω ram στα 266 mhz η το οριο μου ειναι τα 2.4ghz που λειτουργει το συστημα μου?? please help me!?!?!? Καταρχήν να σου πω ότι άλλο τα 2,4GHz του επεξεργαστή και άλλα τα 266MHz χ 2 της ram σου. Πες μας ποιο λαπτοπ είναι, για να δούμε και μέχρι πόση ram μπορεί να πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στα 533mhz είναι η ram σου, αλλά γράψε και το μοντέλο anyway όπως σου προτάθηκε. Το άλλο απαντήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στα 533mhz είναι η ram σου, αλλά γράψε και το μοντέλο anyway όπως σου προτάθηκε. Το άλλο απαντήθηκε. χ2 έγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 χ2 έγραψα Εσύ το γραψες αλλά από τις ερωτήσεις που κάνει το παιδί φαίνεται ότι δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές για αυτό και το έγραψα σαφέστερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos.x Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδια απο πανω γραφει MULTIRAMA.Απο πισω ενα αυτοκολλητο γραφει... Model...FL92 19V 4.74A .Ελπιζω να σας φανουν χρησιμα. Διορθωση... Ετρεξα το προγραμμα CPU-Z και μου εβγαλε model JFL92 ... DRAM Freqency 266.0 Mhz Η αληθεια ειναι οτι ξερω λιγοτερα απο καποιους αλλους και περισσοτερα και περισσοτερα απο αλλους! οσο ζεις μαθαινεις ομως, ετσι δεν ειναι??? χα!χα!χα! ευχαριστω παντως για τις γρηγορες απαντησεις σας. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω 2 ram 1 giga η μια. οπως καταλαβατε θελω να τις κανω απο 2 giga την μια. απλα δεν ξερω ποσα mhz να τις παρω... Τα 800mhz ας πουμε ειναι καλα,ειναι πολλα και ισως αχρηστα?? ειναι λιγα?? ιδου το ερωτημα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδια απο πανω γραφει MULTIRAMA.Απο πισω ενα αυτοκολλητο γραφει... Model...FL92 19V 4.74A .Ελπιζω να σας φανουν χρησιμα. Διορθωση... Ετρεξα το προγραμμα CPU-Z και μου εβγαλε model JFL92 ... DRAM Freqency 266.0 Mhz Η αληθεια ειναι οτι ξερω λιγοτερα απο καποιους αλλους και περισσοτερα και περισσοτερα απο αλλους! οσο ζεις μαθαινεις ομως, ετσι δεν ειναι??? χα!χα!χα! ευχαριστω παντως για τις γρηγορες απαντησεις σας. To cpu-z αυτό που σου βγάζει είναι x2, καθώς τα DDR (αρχικά των μνημών) σημαίνουν Double data rate Προσπαθώ να βρω λεπτομέρειες αλλά δεν βρίσκω κάτι από multirama. Βρήκα κάτι εδώ στο φόρουμ αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο http://www.insomnia.gr/topic/250981-nb-multirama-hq-force-fl-g-8300/ Αν είναι το ίδιο μπορείς να βάλεις άλλο ένα Gb RAM σίγουρα Ξεχασα να αναφερω οτι εχω 2 ram 1 giga η μια. οπως καταλαβατε θελω να τις κανω απο 2 giga την μια. απλα δεν ξερω ποσα mhz να τις παρω... Τα 800mhz ας πουμε ειναι καλα,ειναι πολλα και ισως αχρηστα?? ειναι λιγα?? ιδου το ερωτημα μου Με έβγαλες άκυρη με το edit σου. Εχεις ήδη 2 GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos.x Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 karmen1983 εχω τρεξει το CrucialScan και μου εβγαλε τα εξης...2 καρτες ram απο 1 giga η μια με δυνατοτητα αναβαθμισης στο συνολο 3,5giga ram sta vista 32-bit που εχω.για να βαλω 4 giga συνολο πρεπει να αναβαθμισω τα vista se 64-bit. αν βαλω 4 giga στα 32-bit τι θα παθουν? θα κολησουν??????? το laptop που μου εδειξες ειναι στα περισσοτερα στοιχεια του,αυτα που γνωριζω τουλαχιστον το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 karmen1983 εχω τρεξει το CrucialScan και μου εβγαλε τα εξης...2 καρτες ram απο 1 giga η μια με δυνατοτητα αναβαθμισης στο συνολο 3,5giga ram sta vista 32-bit που εχω.για να βαλω 4 giga συνολο πρεπει να αναβαθμισω τα vista se 64-bit. αν βαλω 4 giga στα 32-bit τι θα παθουν? θα κολησουν??????? το laptop που μου εδειξες ειναι στα περισσοτερα στοιχεια του,αυτα που γνωριζω τουλαχιστον το ιδιο Όχι απλά δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα 4. Στο 3 κάτι θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν θα κολλήσουν απλά αντί να "δουν" 4GB θα δουν λίγο παραπάνω από 3GB. Όσο για το CrucialScan δεν το έχω τρέξει το πρόγραμμα, δεν μπορώ να πω άποψη, κατά πόσο αξιόπιστο ή μη είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πάντως είναι δικαίωμά σου να πάρεις στο multirama και να ζητήσεις από το service να σου πουν μέχρι πόσα gb ραμ υποστηρίζει η μητρική σου κλπ. Κανονικά επίσης και με 800mhz μνήμες θα πρέπει να δουλέψει το μηχάνημα αλλά για να είσαι σίγουρος ρώτα πρώτα και πάρε τις πιο γρήγορες που θα βρεις γιατί θα είναι και οι φτηνότερες. Επίσης ίσως θά ταν οικονομικότερο με το 32bit λειτουργικό να πάρεις μόνο 1 των 2gb και να φτάσεις τα 3gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos.x Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 τι συμπερασμα βγαζουμε δηλ...? οτι η μνημη που μπορω να βαλω ειναι 1*2giga στα 533mhz kai 1*1giga στα ιδια mhz??? Ευχαριστω πολλυ για το χρονο και τις γνωσεις σας παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 strato το συμπέρασμα από τη μεριά μου τουλάχιστον για το πόση ram μπορείς να βάλεις ακόμα δεν έχει βγει. Θα συμφωνήσω με από πάνω πρόταση. Πάρε ένα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα Multirama και ρώτα μέχρι πόσα μπορεί να πάρει και επίσης για τυχόν ασυμβατότητες αν έχουν εντοπίσει. Θα σου πουν και ανάλογα πράτεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο οπότε η συμβουλή μου είναι και εμένα το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 τι συμπερασμα βγαζουμε δηλ...? οτι η μνημη που μπορω να βαλω ειναι 1*2giga στα 533mhz kai 1*1giga στα ιδια mhz??? Κρατάς τη μια που έχεις και αγοράζεις 1 των 2gb. Το θέμα είναι ότι όσο παλιότερες τόσο ακριβότερες γι αυτό καλύτερα θα ήταν στα 800mhz (η μνήμη θα χρονιστεί μόνη της χαμηλότερα) και όχι στα 533 ή 667. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην ρωτήσεις τους ίδιους και γιατί όχι να αγοράσεις από αυτούς εφ όσον δεν είναι πολύ ακριβότερες ώστε αν κάτι πάει στραβά να στις αλλάξουν ακόμα και για λόγους συμβατότητας εφ όσον θα στις έχουν οι ίδιοι προτείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos.x Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 OK THANKS... ΑΥΤΟ θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.