boussoulitsa Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 The roof the roof the roof is on fire We don't need no water let the motherfucker burn BURN MOTHERFUCKER!! BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ω,ναι,ναι!!! (x2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masvidal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ...YOUR MOTTO WAS "IN GOD WE TRUST,ALL OTHERS PAY BY CASH...." ΑΠΟ ΤΟΥΣ SKYCLAD ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wicked06 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Νομίζω... όχι νομίζω δηλαδή, είμαι σίγουρος ότι οι παρακάτω στίχοι θα μείνουν στην ιστορία: "You can do it put your back into it", και στη συνέχεια "I can do it put your @$$ into it" Από το γνωστό άσμα "You can do it"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μοιραστείτε αυτό το θέμα. a capitalist's democracy no one said that freedom's free Sacred Reich - The American Way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Απο Alice Cooper I wanna kiss you but i want it too much... Γενικα ολο το poison εχει ωραιο νοημα. I hear you calling and its needles and pins Dont wanna touch you but you re under my skin Και αλλα τετοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 I wanna hurt you just to hear you screaming my name. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 από τον πύργο της Βαβέλ έφυγα νύχτα με το ΚΤΕΛ. Εσύ γιατί δεν ξέρω με κέρασες λικέρ μα εμένα στην καρδιά μου δουλεύουν κομπρεσέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greendaz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Χμ... Ίσως ένας στίχος του Curt Cobain '...My Escape Will Be My Grave' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Yesterday was Thursday Today i-is Friday Tomorrow is Saturday And Sunday comes after...wards μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 The KKK took my baby away : τσαπρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα παω κι ας μου βγει και σε κακο - Παπαζογλου Εχει καψει κοσμο και κοσμακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 What Ι've felt, What Ι've known, Never shined through in what Ι've shown *Ας διορθωσει καποιος mod τον τιτλο. Το σωστο ειναι 'Πιστεύετε' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 το πρώτο που έχει από τη gaga αυτό με τη γελάδα είναι redneck "παροιμία" τώρα υπάρχουν αρκετά κλασικά που είναι γενικά αποδεκτά "The Show must go on" "We are the champions" μετά πέφτουμε σε στίχους που εκφράζουν ομάδες ατόμων... πχ. προσωπική άποψη βάση των μουσικών μου ακουσμάτων: "My name is Lucifer Please take my hand" "Hush little baby, don't say a word and never mind that noise you heard It's just the beasts under your bed,In your closet, in your head" "Planet earth is blue And there's nothing I can do" "I see a red door and I want it painted black No colors anymore I want them to turn black" "Mama, just killed a man put a gun against his head pulled my trigger now he's dead" και θα μπορούσα να συνεχίσω για μέρες μιας και είμαι άνθρωπος που ακούω τα τραγούδια για τους στοίχους τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Θα παω κι ας μου βγει και σε κακο - Παπαζογλου Εχει καψει κοσμο και κοσμακι Βενζινογάμηδες του κόσμου ενωθείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.