panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καλησπερα σε ολους αλλαξα τα παντα καρτα γραφικον τιποτα μνημη καινουρια ddr 3 1333mghrz παλι τιποτα τι αλλο να κανω? δουλευει η μητρηκι αλλα οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι κολαει και κανει αυτους τους 7 ειχους απο την μητρηκι το ηχειο εχει καπιο πρωβλημμα η μητρικι? μεχρι και τον επεξεργαστη πιγα να τον κοιταξουνε και μου λενε οτι δουλευει κανονικα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω βοηθειστε με λιγο πρωβλημμα θερμοκρασιας δεν εχω 32 ο επεξεργαστης τιποτα δηλαδη οπιος ξερει κατι ας μου πει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλησπέρα Λοιπόν για να καταλάβουμε συνοψίζω 1. Αλλαξες RAM 2. Αλλαξες GPU 3. Έγινε τσεκ στον επεξεργαστή από το πλαίσιο (ελπίζω...) Όπως το λες καταλαβαίνω ότι μπαίνεις στα windows αλλά κάπου κολλάει το πράμα. Κολλάει στο άσχετο ή ΜΟΝΟ όταν πας να τρέξεις κανένα βαρύ παιχνίδι/πρόγραμμα; Κατά το κόλλημα που λες έχεις μία παγωμένη εικόνα στην οθόνη ή κλείνει το Pc; Τα 7 μπιμπ που λες στα κάνει στο κόλλημα και σταματάει μόλις κάνεις restart από το κουμπί, ή συνέχεια πλέον μετά το crash; Απάντησε μία μία τις ερωτήσεις για να καταλάβουμε τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλησπέρα Λοιπόν για να καταλάβουμε συνοψίζω 1. Αλλαξες RAM 2. Αλλαξες GPU 3. Έγινε τσεκ στον επεξεργαστή από το πλαίσιο (ελπίζω...) Όπως το λες καταλαβαίνω ότι μπαίνεις στα windows αλλά κάπου κολλάει το πράμα. Κολλάει στο άσχετο ή ΜΟΝΟ όταν πας να τρέξεις κανένα βαρύ παιχνίδι/πρόγραμμα; Κατά το κόλλημα που λες έχεις μία παγωμένη εικόνα στην οθόνη ή κλείνει το Pc; Τα 7 μπιμπ που λες στα κάνει στο κόλλημα και σταματάει μόλις κάνεις restart από το κουμπί, ή συνέχεια πλέον μετά το crash; Απάντησε μία μία τις ερωτήσεις για να καταλάβουμε τι γίνεται. λοιπον αλλαξα ραμ αλλαξα gpu και εγινε και ελεγχος στον επεξεργαστη κολαει παντα και οταν βαζω παιχνιδι αμεσως οταν το εχω μονο στα windows σε κανενα 2 ωρες κολαει κατα το κολλημα κολαει το μηχανημα και μενει δεν κλεινει και τα 7 μπιπ τα κανει με το που κολεισει και restart να κανεις παλι δεν λειτουργει πρεπει να βγαλω μνημη και καρτα γραφικων να τα ξαναβαλω και τοτε να παρει μπρος αυτα ξερεις τι φταιει? ευχαριστω περιμενω απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Λογικά λοιπόν το πρόβλημα είναι ή στη κάρτα γραφικών ή στις μνήμες σου. Πόσα τσιπάκια μνήμης έχεις επάνω; Η μητρική σου έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών οπότε μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς την καρτα που πήρες να δεις αν συνεχίζει. Ή αν η κάρτα γραφικών σου έχει ανεμιστήρα να τρέξεις ένα furmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Λογικά λοιπόν το πρόβλημα είναι ή στη κάρτα γραφικών ή στις μνήμες σου. Πόσα τσιπάκια μνήμης έχεις επάνω; Η μητρική σου έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών οπότε μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς την καρτα που πήρες να δεις αν συνεχίζει. Ή αν η κάρτα γραφικών σου έχει ανεμιστήρα να τρέξεις ένα furmark. λοιπον δοκιμασα καρτα γραφικων ονboard παλι τιποτα μνημη αλλαξα καινουρια σημερα ειχα corsair ddr3 4gb 1333mghrz τωρα εχω trancsent 4gb ακριβως τα ειδια χαρακτιριστικα εχεις καμια αλλη ειδεα τι να κανω? μεχρι και η καρτα γραφικων ειναι καινουρια μηπως εχει πρωβλημμα η μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αλλά δεν είναι και απαραίτητο ότι το καινούριο είναι τέλειο. Είπαμε αν έχει ανεμιστήρα τρέξε ένα furmark. Αν έχεις πάνω από ένα τσιπάκια μνήμης, δοκίμασε με ένα ή τρέξε ένα memtest να δεις αν οι μνήμες είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αλλά δεν είναι και απαραίτητο ότι το καινούριο είναι τέλειο. Είπαμε αν έχει ανεμιστήρα τρέξε ένα furmark. Αν έχεις πάνω από ένα τσιπάκια μνήμης, δοκίμασε με ένα ή τρέξε ένα memtest να δεις αν οι μνήμες είναι οκ. επισης οι μνημες ειδη εγινε ελεγχος και εγω τις δοκιμασα και ο τεχνικος στο πλαισιο παω να κατεβασω το προγραμμα που μου λες ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αυτή την μητρική την πρωτοδοκιμάζεις; Έχει δουλέψει στο παρελθόν σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αυτή την μητρική την πρωτοδοκιμάζεις; Έχει δουλέψει στο παρελθόν σωστά; ναι την προτοδοκιμαζω εχει εδω και 1 εβδομαδα που πραγματικα πεδευομαι ασε ασε ειναι κολασι πανε ελα στο πλαισιο συνεχεια και αποτελεσμα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 και please κανε μια διορθωση στον τιτλο του θεματος.ειπαμε ορθογραφικα αλλα οχι και ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ναι την προτοδοκιμαζω εχει εδω και 1 εβδομαδα που πραγματικα πεδευομαι ασε ασε ειναι κολασι πανε ελα στο πλαισιο συνεχεια και αποτελεσμα τιποτα Έχει κάτι update για το bios στη σελίδα της foxcon. Καλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν το είδανε το πρόβλημα; http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000483&category=C000000001&series=en-us0000002&keywords=&sort=BIOS Μπορεί να είναι και προβληματική βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 και please κανε μια διορθωση στον τιτλο του θεματος.ειπαμε ορθογραφικα αλλα οχι και ετσι. Για το μητρίκι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για το μητρίκι λες; οχι ρε συ το "μητρίκι" μια χαρα ειναι γραμμενο...χαχαχα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 μητρικη,προβλημα ουτε πρωβλημμα ουτε μητρικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 μητρικη,προβλημα ουτε πρωβλημμα ουτε μητρικι. το πρωβλημμα ειναι απο το πρωκτος+βλημμα κ το μητρικι ειναι απο το μητρα+μπρικι ασχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.