dkangel000039 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια ψαχνω πληροφοριες για προγραμματα που χρησιμοποιουνται για "επεξεργασια εικονας σε πραγματικο χρονο" και βιβλιογραφικα στοιχεια. οποιαδηποτε σχετικη παραπομπη, πληροφορια ή link θα με βοηθουσε παρα παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια ψαχνω πληροφοριες για προγραμματα που χρησιμοποιουνται για "επεξεργασια εικονας σε πραγματικο χρονο" και βιβλιογραφικα στοιχεια. οποιαδηποτε σχετικη παραπομπη, πληροφορια ή link θα με βοηθουσε παρα παρα πολυ Κάν'τα ποιο λιανά,η επεξεργασία εικόνας γίνεται πάντα σε πραγματικό χρόνω(κουνάς το ποντίκι και αλλάζει η εικόνα) εκτός αν βάλεις στην μέση σκριπτάκια. Επίσης τι θες να κάνεις με τα βιβλιογραφικά στοιχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkangel000039 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 για παραδειγμα εχεις μια μικροκαμερα υψηλης αναλυσης-ευκρινειας που απεικονιζει εναν εγκεφαλο ή μια καμερα με δυνατοτητα μεγαλης αυξομειωσης του οπτικου πεδιου και μελετας τη δομη ενος στοιχειου (πυριτιου,ανθρακα κτλ) εχεις συνδεδεμενη τη καμερα με τον υπολογιστη σου αλλα καποιες περιοχες ειναι δυσδιακριτες,μαυρες,θολες,θαμπες,θες να τονισεις ενα συγκεκριμενο σημειο κτλ αλλα ολα αυτα πρεπει να γινουν εκεινη τη στιγμη, δηλαδη η λογικη κανω screenshot ή save το βιντεο και το δουλευω σπιτι με το photoshop δεν υπαρχει. σε αυτη τη περιπτωση τι κανουμε τι χρησιμοποιυμε απο προγραμματα? ελπιζω να το εκανα καπως πιο σαφες τα βιβλιογραφικα στοιχεια τα θελω για μελετη να βγαλω καμια ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 για παραδειγμα εχεις μια μικροκαμερα υψηλης αναλυσης-ευκρινειας που απεικονιζει εναν εγκεφαλο Ναι,κάθε λίγο και λιγάκι,που με βρίσκεις που με χάνεις,εγώ εκεί είμαι και ψάχνω εγκεφάλους. Αυτό που λες γίνεται μόνο μέσα σε όρια από το πρόγραμμα από το οποίο βλέπεις την εικόνα,κάπου στο μενού δηλαδή θα έχει κάποιες ρυθμίσεις,αλλά θα είναι για ολόκληρη την εικόνα,δεν έχω δει ή ακούσει ποτέ να γίνεται αυτό που λες δηλαδή πάνω σε ένα (live-feed)βίντεο ουσιαστικά να πειράζεις περιοχές. Κατά τα άλλα αν θες καλή φωτογραφία από macro-εικόνα ψάξε για προγράμματα Focus Stacks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εγώ πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε ιατρικά/επιστημονικά μηχανήματα. Δηλαδή θέλεις από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο να παίρνεις εικόνα και να την επεξεργάζεσαι. Τέτοια προγράμματα φαντάζομαι θα έρχονται μαζί με το μικροσκόπιο και το Interface τους που το συνδέει με το pc. Τέτοιες συσκευές κοστίζουν πολύ και το λογικό είναι οτι πρέπει να συνοδεύονται από το ανάλογο software. Δεν είναι webcams όπου μπορείς να βάλεις ότι πρόγραμμα θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.