ssof Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να στήσει xp σε cf αντί σε δίσκο σε φορητό ? Απ ότι είδα ο adaptoras υπάρχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 O adaptor υπάρχει. Το θέμα είναι ότι το βρίσκω απίθανο να είναι bootable στο bios. Απότι ξέρω κάποια εξωτερικά είναι bootable (που μπαίνουν στην pci-x ) και επείσης υπάρχουν adaptors από cf σε sata/ide. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει από άποψη κόστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 δεν ξερω αν θα μπορεσει να bootarei αλλα σε ταχυτητα δεν νομιζω οτι θα ειναι τιποτα το σοβαρο εκτος αν εχεις παρει καμια καλη cf.αλλα παλι θα ειναι πολλα τα λεφτα.ποιος ο λογος να το κανεις αυτο?συν οτι γραψε σβησε και στην cf θα την σκισεις λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Για την ακρίβεια απο λίγο που κοίταξα η κατάσταση με τα writes είναι πάνω κάτω ίδια με τους ssd , για τις slc . Περισσότερο απότι ξέρω το έκαναν σε κάποια thinkpad που είχαv κάτι αισχρούς 1.8" δίσκους για ταχύτητα. Αλλά τώρα για ταχύτητα αν μιλάμε για laptop με sata πας κατευθείαν σε ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 O adaptor υπάρχει. Το θέμα είναι ότι το βρίσκω απίθανο να είναι bootable στο bios. Απότι ξέρω κάποια εξωτερικά είναι bootable (που μπαίνουν στην pci-x ) και επείσης υπάρχουν adaptors από cf σε sata/ide. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει από άποψη κόστους Για την cf δεν θελει καμία ρύθμιση το bios. Την βλέπει σαν δίσκο , με το cf to ide tτο έχω ήδη δοκιμάσει σε microtik. δεν ξερω αν θα μπορεσει να bootarei αλλα σε ταχυτητα δεν νομιζω οτι θα ειναι τιποτα το σοβαρο εκτος αν εχεις παρει καμια καλη cf.αλλα παλι θα ειναι πολλα τα λεφτα.ποιος ο λογος να το κανεις αυτο?συν οτι γραψε σβησε και στην cf θα την σκισεις λιγο. O λογος είναι να φορτώνω xp σε ενα notebook που έχω.Έχω δει ότι αυξάνει την αυτονομία , και μια cf 4-8gb x133 και πάνω , είναι σίγουρα πιο οικονομική από ένα ssd. Για την ακρίβεια απο λίγο που κοίταξα η κατάσταση με τα writes είναι πάνω κάτω ίδια με τους ssd , για τις slc . Περισσότερο απότι ξέρω το έκαναν σε κάποια thinkpad που είχαv κάτι αισχρούς 1.8" δίσκους για ταχύτητα. Αλλά τώρα για ταχύτητα αν μιλάμε για laptop με sata πας κατευθείαν σε ssd To κόστος του ssd προσπαθώ να μειώσω , γιατί δεν θέλω και πάνω από 4-8 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 απλα ισως να συμφερει να εχεις και μια δευτερη μπαταρια που θα σου ανεβασει την αυτονομια ακομα πιο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.