zizu10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδιά σκέφτομαι να πάω να δω την Τελετή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει... Την έχει δει κανείς να μου πει κριτικές??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κάνε ένα search αν δεν βαριέσαι εδώ, όλο και κάποιος θα την έχει δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εγω προσωπικα δε την εχω δει γιατι ξερω πως δεν αξιζει να το κανω, συμφωνα με τα standards μου, αλλα το αν θα την προτειναμε σε 'σενα δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Για την ακριβεια, ελαχιστα εξαρταται απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Αλλα πραγματα παιζουν ρολο, κυριοτερα η ηλικια, το μυαλο και η κινηματογραφικη εμπειρια του καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εγω προσωπικα δε την εχω δει γιατι ξερω πως δεν αξιζει να το κανω, συμφωνα με τα standards μου, αλλα το αν θα την προτειναμε σε 'σενα δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Για την ακριβεια, ελαχιστα εξαρταται απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Αλλα πραγματα παιζουν ρολο, κυριοτερα η ηλικια, το μυαλο και η κινηματογραφικη εμπειρια του καθενος. Χμμμ έχεις δίκιο πάντως απ'ότι τσέκαρα στο αθηνόραμα έχει σχετικά καλές κριτικές από το κοινό... Στο κάτω-κάτω δεν χάνω τίποτα να πάω να το δω, άσε που είμαι και φαν του A. Hopkins... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το θεμα της ταινιας ειναι χιλιοειπωμενο και κατα την προσωπικη μου γνωμη εντελως βαρετο γιατι απευθυνεται σε αμορφωτα,προληπτικα μυαλα. Ο Hopkins, που και εμενα μου αρεσει πολυ,τωρα τελευταια παιζει σε εμπορικες ταινιες χωρις ποιοτητα δανειζοντας το ταλεντο του και την αιγλη του σαν μεγαλος ηθοποιος για να βγαλει την συνταξη του φοβαμαι. Εγω δεν την συνιστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Συμφωνω με τον Benign. Κριμα για τον Hopkins γιατι ειναι καλος ηθοποιος. Αλλα για να κρατησεις ενα επιπεδο καθ' ολη τη διαρκεια της καριερας σου ως ηθοποιος δυστυχως αυτο απο μονο του δεν αρκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αν δεν έπαιζε κ ο Antony θα ήταν εντελώς για τα μπάζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αρπαχτή από τον Antony! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν αξιζει να πληρωσεις αλλα γενικα βλεπεται ( ειμαι αμορφωτος και προληπτικος, αν δεν εισαι τοτε δεν βλεπεται συμφωνα με καποιους χρηστες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Την είδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά την παρακολούθησα με ενδιαφέρον ως το τέλος. Ένα 6/10 για την ατμόσφαιρα και τον Hopkins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.