Προς το περιεχόμενο

The Rite ( Η Τελετή )

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω προσωπικα δε την εχω δει γιατι ξερω πως δεν αξιζει να το κανω, συμφωνα με τα standards μου, αλλα το αν θα την προτειναμε σε 'σενα δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Για την ακριβεια, ελαχιστα εξαρταται απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Αλλα πραγματα παιζουν ρολο, κυριοτερα η ηλικια, το μυαλο και η κινηματογραφικη εμπειρια του καθενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω προσωπικα δε την εχω δει γιατι ξερω πως δεν αξιζει να το κανω, συμφωνα με τα standards μου, αλλα το αν θα την προτειναμε σε 'σενα δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Για την ακριβεια, ελαχιστα εξαρταται απο το ποσο καλη ειναι η ταινια. Αλλα πραγματα παιζουν ρολο, κυριοτερα η ηλικια, το μυαλο και η κινηματογραφικη εμπειρια του καθενος.

Χμμμ έχεις δίκιο πάντως απ'ότι τσέκαρα στο αθηνόραμα έχει σχετικά καλές κριτικές από το κοινό...

Στο κάτω-κάτω δεν χάνω τίποτα να πάω να το δω, άσε που είμαι και φαν του A. Hopkins...

Το θεμα της ταινιας ειναι χιλιοειπωμενο και κατα την προσωπικη μου γνωμη εντελως βαρετο γιατι απευθυνεται σε αμορφωτα,προληπτικα μυαλα.

Ο Hopkins, που και εμενα μου αρεσει πολυ,τωρα τελευταια παιζει σε εμπορικες ταινιες χωρις ποιοτητα δανειζοντας το ταλεντο του και την αιγλη του σαν μεγαλος ηθοποιος για να βγαλει την συνταξη του φοβαμαι.

Εγω δεν την συνιστω.

Συμφωνω με τον Benign.

Κριμα για τον Hopkins γιατι ειναι καλος ηθοποιος. Αλλα για να κρατησεις ενα επιπεδο καθ' ολη τη διαρκεια της καριερας σου ως ηθοποιος δυστυχως αυτο απο μονο του δεν αρκει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν αξιζει να πληρωσεις αλλα γενικα βλεπεται ( ειμαι αμορφωτος και προληπτικος, αν δεν εισαι τοτε δεν βλεπεται συμφωνα με καποιους χρηστες)

Την είδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά την παρακολούθησα με ενδιαφέρον ως το τέλος.

Ένα 6/10 για την ατμόσφαιρα και τον Hopkins.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...