sifalio Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γεια σας παιδια... εδω προσπαθω να φτιαξω ενα οικιακο δικτυο και εχω μια απορια. εχω δυο υπολογιστες..ο ενας εχει win 7 pro 64bit και ο αλλος εχει win xp pro 32bit. απο τον υπολογιστη που εχει win 7 μπορω να δω τον αλλο που εχει win xp ενω το αντιθετο οχι. τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 format και 7αρια και στα δυο. αξιζει το κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις format και για 7 και στο αλλο, και εγω έχω ακριβώς το ιδιο setup στο σπίτι και μια χαρά λειτουργέι το δίκτυο. Πρώτα βεβαιώσου οτι ειναι στο ίδιο workgroup και οι 2 υπολογιστές,πες μας επίσης αν και τα 2 pc παίρνουν αυτόματα ip (dhcp) η ειναι manual. Δώσε μερικές πληροφορίες όπως απο τα 7 βλέπεις κανονικά αυτον με τα xp δηλαδή μπορείς να του πετάξεις μέσα αρχεία κτλπ ? Στα xp στις θέσεις δικτύου (network places) βλέπεις το pc με τα 7 καθόλου η οταν πάς να μπείς (αν το βλέπει) σου ζητάει κωδικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.