atssssss Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας, είχα ένα συστηματάκι (mobo: gigabyte ga-7vaxp-a ultra, cpu: athlon xp 3200+, ram: ddr1 3gb) και μου κάηκε η μητρική οπότε πήρα μεταχειρισμένα άλλα αυτά τα 3 (mobo: gigabyte GA-M720-US3, Cpu: Amd Athlon 2 x2 240, ram: 2χ2Gb DDR2 800 CL4) Αφού έστησα το σύστημα μου δεν μου φόρτωνε τα windows... Σε ένα άλλο σκληρό έβαλα windows 7 ultimate 64 (είχα 32) και συνέδεσα τον σκληρό που φόρτωνε στο προηγούμενο σύστημα, αφού δεν μπορώ να το τρέξω έστω και αρχικά για κάποιες ρυθμίσεις, να πάρω τουλάχιστον τα αρχεία και τις ρυθμίσεις από το application data... Είδα να μην με αφήνει να μπω στα documents μου... Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλο το pc ή ακόμα καλύτερα τι αρχεία μπορώ να αλλάξω ώστε να φορτώσουν έστω και για μία φορά τα windows 7 που έτρεχαν με το προηγούμενο pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Είναι δύσκολο (όχι απίθανο όμως) να συνέλθουν τα win μετά από αλλαγή μητρικής και, ακόμα κι αν συμβεί, ειναι καλυτερα να κάνεις νέα εγκατασταση. Για να αποκτίσεις πρόσβαση στα αρχεία σου θα πρέπει να αντικαταστήσεις τον "ιδιοκτήτη" τους (owner) και μετά να αλλάξεις τα ACL αλλά να ξέρεις ότι αν το κάνεις αυτό το profile σου δε θα μπορει να επανέλθει - με λίγα λόγια αν, υποθετικά, έβρισκες ίδια μητρική & cpu, μετά την αλλαγή που σου προτείνω, δε θα μπορούσες να κάνεις login με το συγκεκριμένο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.