sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλημέρα, εδώ και δύο ημέρες ψάχνω στο google τρόπους για να αντιμετωπίσω το error 80073712 όταν προσπαθώ να κάνω λήψη και εγκατάσταση οποιουδήποτε update από το windows update. Μέχρι τώρα, έχω βρει ότι το πρόβλημα λογικά οφείλεται σε κάποιο ημιτελές update. Κανένας όμως από τους τρόπους επιδιόρθωσης που έχω βρει στο internet δεν έχει καταφέρει να διορθώσει το πρόβλημα... Είχε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Αν ναι, πώς το αντιμετώπισε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δοκίμασες να κανεις System Restore σε σημείο που δεν είχε γίνει το ημιτελές update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δοκίμασες να κανεις System Restore σε σημείο που δεν είχε γίνει το ημιτελές update? Το πρόβλημα είναι ότι το είχα να κάνει αυτόματα update και μόλις πρόσφατα παρατήρησα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Επομένως δεν έχω ιδέα πόσο καιρό υπάρχει το πρόβλημα. Επιπλέον με μια πρόσφατη εκκαθάριση του δίσκου έσβησα και τα παλιά σημεία επαναφοράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κατ' αρχήν πες μας τι λειτουργικό έχεις και ποιες (αποτυχημενες) ενέργειες εχεις κανει μεχρι στιγμης για τη λυση του προβληματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κατ' αρχήν πες μας τι λειτουργικό έχεις και ποιες (αποτυχημενες) ενέργειες εχεις κανει μεχρι στιγμης για τη λυση του προβληματος. Όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος, έχω τα Windows 7 64bit (Ultimate). Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει να βρω και να σβήσω το αρχείο pending.xml στο C:\Windows\winsxs (το αρχείο δεν υπήρχε). Έχω επίσης δοκιμάσει να εγκαταστήσω το Windows Updater εκ νέου αλλά και να εγκαταστήσω το Windows Update Readiness Tool που υποτίθεται διορθώνει το σφάλμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μάλλον δε βλέπω πολύ καλά τον τελευταίο καιρό... Δοκίμασε από command prompt την εντολή "sfc /scannow". Το Windows Update Readiness Tool καταχώρησε κάποιον κωδικό σφάλματος στο log που δημιούργησε? Όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος, έχω τα Windows 7 64bit (Ultimate). Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει να βρω και να σβήσω το αρχείο pending.xml στο C:\Windows\winsxs (το αρχείο δεν υπήρχε). Έχω επίσης δοκιμάσει να εγκαταστήσω το Windows Updater εκ νέου αλλά και να εγκαταστήσω το Windows Update Readiness Tool που υποτίθεται διορθώνει το σφάλμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δοκίμασε από command prompt την εντολή "sfc /scannow". Το Windows Update Readiness Tool καταχώρησε κάποιον κωδικό σφάλματος στο log που δημιούργησε? Αν δεν κάνω λάθος το log του System Update Readiness tool είναι το αρχείο CheckSUR.log (C:\Windows\Logs\CBS), το οποίο έχει βρεί 37 errors όλα του τύπου "CSI Missing Winning Component Key" (π.χ."(f) CSI Missing Winning Component Key 0x00000000 amd64_microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729.4926_none_08e1a05ba83fe554"). Επίσης το αποτέλεσμα της εντολής "sfc /scannow" ήταν να μου πει ότι βρέθηκαν μερικά λάθη και διορθώθηκαν με επιτυχία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα redistributable packages της Visual C++ (2005, 2008 & 2010). Θα τα βρεις στο download center της M$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα redistributable packages της Visual C++ (2005, 2008 & 2010). Θα τα βρεις στο download center της M$. Και τα τρία ήταν ήδη εγκατεστημένα (προφανώς εξαιτίας του Visual Studio) αλλά δοκίμασα να τα επανεγκαταστήσω. Με το 2008 και το 2010 δεν είχα πρόβλημα, αλλά το 2005 μου εμφανίζει το εξής σφάλμα (βλ. φώτο). Επίσης, ποια έκδοση τους πρέπει να έχω, την x86 ή την x64 ή και τις δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μάλλον χρειάζεσαι τις x64 εκδόσεις, αλλά δοκίμασε να περάσεις και τις αντίστοιχες x86. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μάλλον χρειάζεσαι τις x64 εκδόσεις, αλλά δοκίμασε να περάσεις και τις αντίστοιχες x86. Οκ, έβαλα και τις x86 εκδόσεις τους. Μόνο που με το πακέτο του 2005 έχω πρόβλημα και στις δύο εκδόσεις. Ενώ δείχνει να είναι εγκατεστημένο (από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων) δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://social.msdn.m...03-38ce62888e58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://social.msdn.m...03-38ce62888e58 Δοκίμασα να το τρέξω και "ως διαχειριστής" αλλά και να καθαρίσω τον φάκελο temp αλλά δεν νιώθει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.