lion2486 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γειά σας, ενδιαφέρομαι να μάθω που μπορώ να απευθυνθώ για έγκιρες πληροφορίες περί διαδικτύου, νομιμότητας υπηρεσιών και ιστοσελίδας. Ιδέα μου ήταν να επικοινωνήσω με το δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, αλλά μέσα στην ιστοσελίδας τους δεν βρήκα κάτι ανάλογο για ερωτήματα του κοινού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γειά σας, ενδιαφέρομαι να μάθω που μπορώ να απευθυνθώ για έγκιρες πληροφορίες περί διαδικτύου, νομιμότητας υπηρεσιών και ιστοσελίδας. Ιδέα μου ήταν να επικοινωνήσω με το δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, αλλά μέσα στην ιστοσελίδας τους δεν βρήκα κάτι ανάλογο για ερωτήματα του κοινού. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δεν είναι δημόσια υπηρεσία για να σου δώσει πληροφορίες, θα σε παραπέμψει σε δικηγόρο. Κι έτσι είναι το ορθό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εδώ έχει μαζεμένα αρκετά links προς PDF με σχετικούς νόμους, Π.Δ., κοινοτικές οδηγίες κ.ά.. Για ρίξε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τυχαίνει να γνωρίζω μια δικηγόρο που ασχολείται με θέματα internet law. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου σε πμ τι ψάχνεις ακριβώς μήπως θέλετε να σας φέρω σε επικοινωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.