mchls Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Tk6CHvKGMZQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το game είναι παρα πολύ καλο για αυτό που είναι. Επίσης κάτι ακόμα που μου άρεσε είναι ότι έχει custom δυσκολία, και το AI που δεν περίμενα πολλά μπορώ να πω είναι solid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Από ελευθερία κινήσεων πώς πάει; Στο demo ήταν αρκετά γραμμικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όχι για το είδος του δεν είναι απόλυτα γραμμικό, σου έχει στον χαρτί vantage points που άμα θες πας (μερικά είναι must!) και από ότι κατάλαβα έχει σίγουρα 2 path, το κλασσικό full frontal και το sneaky sneak επίσης shot in the balls from the side(ξες για να τα διαπεράσει και τα 2 )...epic lol! p.s. επίσης υπάρχει στα setting επιλογή για το ποσο συχνά παίζει το kill cam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ψινομε να παω να το αγορασω, αλλα απο την αλλη σκεφτομε τα 32Ε και αποτι βλεπω στον τσιφουτη δεν το εχει κανενα καταστημα εδω απο γιαννενα ουτε public ουτε multirama ουτε seven. αν ομως το κατευασω ειναι το σιγουρο οτι δεν θα κατσω να ασχολειθω με το παιχνιδι (θα μπω 1-2 φορες και αυτο ηταν ολο). εσεις τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ψινομε να παω να το αγορασω, αλλα απο την αλλη σκεφτομε τα 32Ε και αποτι βλεπω στον τσιφουτη δεν το εχει κανενα καταστημα εδω απο γιαννενα ουτε public ουτε multirama ουτε seven. αν ομως το κατευασω ειναι το σιγουρο οτι δεν θα κατσω να ασχολειθω με το παιχνιδι (θα μπω 1-2 φορες και αυτο ηταν ολο). εσεις τι προτεινετε? Εγώ λέω ότι μάλλον ψάχνεις δικαιολογία για να το κατεβάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγώ λέω ότι μάλλον ψάχνεις δικαιολογία για να το κατεβάσεις... για ποιον λογο να ψαχνω δικαιολογια να το κατευασω? αμα ηθελα θα το ειχα κατευασει ειδη, δεν εχω να φοβηθω κατι. εγω αλλα ειπα που μαλλον εσυ δεν θα καταλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 απλο το θεμα.κατεβασε το και οταν το φερουν τα μαγαζια και ειναι σε μια ωραια τιμουλα αγορασε το.τωρα αν νομιζεις οτι δεν σε τραβαει το παιχνιδι αυτο ειναι αλλο.προσωπικά μου αρεσει παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 απλο το θεμα.κατεβασε το και οταν το φερουν τα μαγαζια και ειναι σε μια ωραια τιμουλα αγορασε το.τωρα αν νομιζεις οτι δεν σε τραβαει το παιχνιδι αυτο ειναι αλλο.προσωπικά μου αρεσει παρα πολυ. το παιχνιδι αποτι βλεπω ειναι αρκετα καλο, το θεμα ειναι οτι αν το κατευασω δεν θα ασχολειθω σχεδον καθολου μαζι του, ενω αγορασμενο θελοντας και μη θα ασχολειθω μιας και θα το εχω πληρωμενο. τεσπα θα περιμενω να το φερουν και οι μεγαλες αλυσιδες να δω την τιμη και θα δω τι θα κανω. ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tritton Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό "all arround" το βράδυ που θα ξεκλειδωθή στο Steam θα βγούνε πολλά γούστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ψινομε να παω να το αγορασω, αλλα απο την αλλη σκεφτομε τα 32Ε και αποτι βλεπω στον τσιφουτη δεν το εχει κανενα καταστημα εδω απο γιαννενα ουτε public ουτε multirama ουτε seven. αν ομως το κατευασω ειναι το σιγουρο οτι δεν θα κατσω να ασχολειθω με το παιχνιδι (θα μπω 1-2 φορες και αυτο ηταν ολο). εσεις τι προτεινετε? Στο βρήκα 29.99€ στο GetGames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πολύ καλή δουλειά κάνανε τα παλικάρια εκεί στην Rebellion μπράβο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Στο βρήκα 29.99€ στο GetGames μηπως θελεις να πεις στα 22.49Ε? αυτο το πληρωνεις και το κατευασεις στο pc οπως δλδ κανεις με τα παιχνιδια μεσω steam? αν ναι δεν με ενδιαφερει, θα προτιμουσα να το εχω με το κουτακι του, να το εχω στην συλλογη μου. οπως και ναχει σευχαριστω πολυ που εψαξες για την τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Είμαι ο μόνος που νόμιζε πως θα είναι FPS..? Μόλις το έβαλα, και βλέπω TPS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπερδεύτηκες μάλλον με το Sniper Ghost Warrior. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα