rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 καλησπερα σας παιδια. εχω ενα λαπτοπ toshiba c660-13r και φοραει μια καρτα γραφικων intel gma4500m ξερει κανεις ποσα μεγκαμπαιτ ειναι? επισης βαζω παιχνιδια παλια και μικρων απαιτησεων και δεν παιζει καλα κολαει αρα ειναι μικρη καρτα μπορειτε να μου προτηνετε μια καρτα γραφικων μεχρι 60 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 η gma4500 δεν ειναι αυτονομη καρτα ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη για αναπαραγωγη 3d περιεχομενου και συνεπως δεν ενδεικνυται και τοσο για παιχνιδια καρτα δεν μπορεις να αλλαξεις δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ναι ομως διπλα στο μοντελο της καρτας εγραφε up to 1785 mb δεν σημαινει κατι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τι παιχνίδια προσπαθείς να παίξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 left for dead, medal of honor pacific assualt , moto gp 8, k eurotrucker και τα κολαει ολα το μονο που παιζει ειναι το counter strike 1,6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εχμμ λογικό μου φαίνεται, δεν ενδείκνυται για τέτοια παιχνίδια το υποσύστημα γραφικών του laptop σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 δηλαδη δεν γινεται τιποτα δεν υπαρχει τροπως να παιξω καποιο απ τα παρα πανω? αν ειδες οπως προανεφερα διπλα απ το μοντελο της καρτας λεει up to 1875mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Marketing φίλε μου.. Δεν παίζει ρόλο η μνήμη, τουλάχιστον όχι στην περίπτωσή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 φφφφφφφφφφφφ την πατησα δηλαδη.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γιατί την πάτησες; Γι' αυτό πήρες το laptop; Για παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 τοθλαχιστον το manager 11 της sega θα το παιζει αξιοπρεπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν το γνωρίζω, ας πει κάποιος που ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 οχι ασφαλως οχι αν θες παιχνιδια παιρνεις πυργο αλλα θα ηθελα να παιζει κ κανα παιχνιδακι μικρων απαιτησεων...... το καινουριο μανατζερ τουλαχιστον το παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 το manager το παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rookie21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα απ οτι καταλαβατε ειμαι ανιδεος περι υπολογιστων τελως παντων αρα και να κανω τη και καλα(αναβαθμιση) που δεχετε η καρτα μου δεν υπαρχει διαφορα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.