johnmak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα...Ημουν το πρωι στο pc συνεδεσα μια καινουρια καμερα κανονικα επαιζα ενα παιχνιδι τελοσπαντων ολα κομπλε και τον κλεινω επειδη ηθελα να φυγω...Κατι ξεχασα παω να τον ανοιξω και ανοιγει μου δειχνει την οθονη μητρικης και κολλαει εκει χωρις επισης να δινει σημα σε καμια usb syskeyh(πληκτρολογιο,σκληρο,ποντικι)..Τι μπορει να γινεται ρε παιδια παρακαλω βοηθηστε??Να σημειωσω οτι χθες εκει που ετρεχα παιχνιδι με ιντερνετ κλπ τα διακοσμητικα ρολογακια cpu της microsoft(μικροεφαρμογες) στο desktop μου εδειχναν πολυ ψηλες τιμες καποιες στιγμες αλλα επειδη δεν το θεορω εγκυρο και δεν ειχα και κανενα απολυτως προβλημα δεν του εδωσα και μεγαλη σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 To δίσκο στον αναγνωρίζει στο αρχικό ποστ; Σου βγάζει κανένα μήνυμα κάτω τύπου press F1 ή κάτι άλλο για να συνεχίσεις; Στο Bios να υποθέσω ότι δεν μπαίνει ε; Τι pc έχεις και ανέβασε και μία φώτο από το αρχικό ποστ του pc αν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δοκίμασε ένα Clear CMOS γι' αρχή και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν μου βγαζει κανενα απολυτως ιδιεταιρο μηνυμα..Μου δειχνει την οθονη που δειχνει παντα οταν αρχιζει(P5QPL) για BIOS klp..Aπλα αντι να την προσπερασει σε λιγα δευτερολεπτα οπως παντα κολλαει εκει δεν κουνιεται και δεν γινεται να πατησω απολυτως τιποτα.....Μιας και δεν ειμαι σχετικος τοσο πολυ ακομα CLEAR CMOS τι εστι?Καποιο topic που εξηγει?Λετε να υπηρξε κανα προβλημα με την καμερα αν και δεν μπορω να φανταστω....Οπως και με καποια καινουρια εφαρμογη μιας και η τελευταια που εγκατεστησα εκτος της καμερας ηταν χθες αλλα απο τοτε ανοιγοκλεισα κανονικοτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αποσύνδεσε όποια usb συσκευή έχεις εκτός Mouse keyboard. Και ξαναδοκίμασε. Το δίσκο δε μου είπες τον αναγνωρίζει; Για το clear cmos βγάζεις το pc από τη πρίζα. Πατάς power button Μερικές φορές. Ανοίγεις κουτί και ψάχνεις μία μπαταρία τύπου ρολογιού αλλά πιο μεγάλη. Τη βγάζεις με προσοχή για κανένα λεπτό και την ξαναβάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Βγάλε τη μπαταρία που θα βρεις πάνω στη μητρική για λίγα λεπτά (αφού έχεις αποσυνδέσει την τροφοδοσία) και βάλ' την ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Βγάλε τη μπαταρία που θα βρεις πάνω στη μητρική για λίγα λεπτά (αφού έχεις αποσυνδέσει την τροφοδοσία) και βάλ' την ξανά. Αρρώστησες ή γέρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Χαχ, που έχω πάψει να 'μαι περισσότερο περιγραφικός λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ΟΚ θα το δοκιμασω thanks...Ναι απ οτι καταλαβαινω τον αναγωριζει τον εξωτερικο δεν αναγνωριζει και οποιαδηποτε αλλη usb συσκευη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Χαχ, που έχω πάψει να 'μαι περισσότερο περιγραφικός λες; που σε πρόλαβα λέω. Πραγματικά δεν είσαι καλά. Ασε την 27άρα και βάλε θερμόμετρο ΟΚ θα το δοκιμασω thanks...Ναι απ οτι καταλαβαινω τον αναγωριζει τον εξωτερικο δεν αναγνωριζει και οποιαδηποτε αλλη usb συσκευη... Μισό μιλάω για τον δίσκο C. Eχεις και εξωτερικό συνδέσει; Αν ναι αποσύνδεσέ τον και αυτόν και ότι άλλο περιφερειακό έχεις. Ακόμα και Hub. Αν δεν ξεκινήσει κάνε και το clear cmos (βάλε και κανένα κόμμα άλλο κατάλαβα στην αρχή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ναι C κανονικα...Εξωτερικος οχι..Ωπα εκανα αυτο που μου πες εβγαλα τ αλλα εκτος ποντικι πληκτρολογιο κ ανοιξε....Και τωρα?Τα ξαναβαζω τ αλλα?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ναι C κανονικα...Εξωτερικος οχι..Ωπα εκανα αυτο που μου πες εβγαλα τ αλλα εκτος ποντικι πληκτρολογιο κ ανοιξε....Και τωρα?Τα ξαναβαζω τ αλλα?! Α χα για άρχισε να τα βάζεις ένα ένα να δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 H oλα ξαφνικα ειναι κομπλε η το προβλημα το εχει η καμερα..Αν και δεν μπορω να καταλαβω τι ειν καινουρια..Συνεδεσα ολα τ αλλα κανονικα εκανα ξανα εκκινηση και δουλεψαν κανονικα....Αν και πριν οταν την ειχα βγαλει και δοκιμασα με τον εξωτερικο πανω δεν ανοιγε,,Τεσπα παραξενα πραματα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 μπες στο Bios Και κοίταξε αν έχει επιλογή usb controller Και usb storage function δεν αν είναι enable και τα δύο. Ελπίζω να μην στο ξανακάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Στο πρόβλημα είναι στο BIOS πιθανόν. Σε κάποιους παλιούς υπολογιστές όταν προσπαθούσα να συνδέσω εξωτερικό σκληρό κολλούσε στην οθόνη που λες του BIOS. Δε ξέρω που ήταν το πρόβλημα αλλά η λύση είναι να βγάλεις τη USB στην οποία σου παρουσιάζει το πρόβλημα και να την ξαναβάλεις αφού περάσει το BIOS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.