metalmike Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να αγοράσω webcam και είμαι ανάμεσα στις εξής: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Web-Cameras/Microsoft-LifeCam-HD-3000-T3H-00002.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Web-Cameras/Logitech-Webcam-C270-and-Headset-C120-960-000702.htm Ξέρω πως τα χρήματα δεν είναι πολλά και μεταξύ τους δεν έχουν καμία τρελή διαφορά απλά θα ήθελα και καμία γνώμη. Ελπίζω κιολας στα windows 7 x64 που έχω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με drivers κλπ. Ευχαριστώ πολύ, Μιχάλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μήπως πόσταρες σε λάθος χώρο; Δοκίμασε στο Hardware Γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα να βρω το σωστο μερος να κανω το post, θα δοκιμασω κι εκει που μου λες, σ'ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πριν δω το τοπικ ημουν ετοιμος να προτεινω την C270 αλλα βλεπω ειναι στις επιλογες σου.. Πολυ καλη ποιοτητα βιντεο/φωτογραφιας και καθαρος ηχος.. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με τα λεφτα που εδωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μήπως πόσταρες σε λάθος χώρο; Δοκίμασε στο Hardware Γενικά. Θέματα για webcams, tv cards, video capture cards κλπ., όλα ανήκουν στην παρούσα ενότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Α, λάθος μου, τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Web-Cameras/Logitech-Webcam-C270-and-Headset-C120-960-000702.htm Αυτή έχω και εγώ και στην προτείνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 C270 μη το σκεφτεσαι καν.. Δες και αυτο.. http://www.insomnia.gr/topic/398315-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-logitech-webcam/page__p__3851692__hl__c270__fromsearch__1#entry3851692 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας, να ειστε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μόλις σήμερα την πήρα και εγώ από το πλαίσιο Είναι αστέρι φίλε η κάμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Χαχαχα τι εγινε ρε παιδια? Μελι εχει αυτη η WebCam?? Πιστευω οτι το 90% του καθαρου κερδους της Logitech εχει βγει απο αυτη τη καμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Την αγορασα κι εγω αυτη την εβδομαδα. (c270) Στα θετικα: - καλη τιμη - Το right light φαινεται να κανει καλη δουλεια. - Αναλογα της ποιοτητας συνδεσης στο skype, αυξομειωνει μονη της την αναλυση για να μην χανονται frames. - Στο συνοδευτικο λογισμικο, εχει καταγραφη εικονας με ανιχνευση κινησης, ή χρονοπρογραματισμο. Αρνητικα: - Λογω του right light τραβα μονο με 15 fps/sec (ακομα και με το right light off ???) που ομως τελικα δεν ειναι και τοσο χάλια. - Με προγραμματα capture video τριτου κατασκευαστη τραβα 30 fps/sec (δοκιμασα sony vegas,κλπ) ομως, για καποιο λογο δεν καταφερα να συγχρονισω ηχο/εικονα, μαλλον ευθυνεται το προγραμμα capture και οχι η καμερα. - Με το windows movie maker τραβα με 15 fps/sec. Αν και δεν μπορω να την συγκρινω με τις αντιστοιχες της microsoft μιας και δεν εχω καποια στα χερια μου για συγκριση, πιστευω οτι ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της και τη συνιστω. Ειδικα στη δικη μου περιπτωση, το right light με εσωσε. Οσοι πιστευουν οτι 15 fps ειναι ανασταλτικος παραγοντας, να σημειωσω οτι εμενα τουλαχιστον μου εδινε την εντυπωση οταν κοιτουσα (κατα την αναπαραγωγη) οτι εβλεπα 20 ή και παραπανω. Με την απενεργοποιηση του right light αν ο φωτισμος το επιτρεπει, η κινηση ειναι ακομη καλυτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μόλις σήμερα την πήρα και εγώ από το πλαίσιο Είναι αστέρι φίλε η κάμερα Χεχε, με γειες Φιλε warewolf ευχαριστω για το mini review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.