Dbzakias2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Ξέμεινα από παιχνίδια! Τελευταία έπαιζα το Mafia 2, το τερμάτισα (το τελος δεν μου αρεσε καθολου) και τωρα ψάχνω για ένα καινούριο παιχνίδι. Προτειμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. Τα αγαπημένα μου είναι: Assassin's creed series mafia 2 James Bond Bloodstone Ghostbusters Τί μου προτείνετε; Ευχαριστω εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Assassin's, τα αλλα και να μην τα παιξεις δεν χανεις τιποτα.. Παιξε και τα dlc για το mafia 2 αμα θελεις, αξιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Όντως το τέλος του mafia 2 ήταν απογοήτευση.. κ γενικά δν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα Mass Effect. Όπως κ να έχει είναι Game της χρονιάς. Υ.Γ. Το Assasin's Creed Brotherhood έπρεπε να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; μαρεσε το dead space 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Dead space 2 και Assassins creed brotherhood. Το dead space 2 μπορώ να πω οτι ήταν πολύ καλό. Το Assassins τώρα το παίζω και απλά τα σπάει το παιχνιδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Δοκίμασα το Crysis 2 κ σου το προτέινω εάν έχεις τούμπανο pc. Το Fallout New Vegas το έχει δεί κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Παιξε και τα dlc για το mafia 2 αμα θελεις, αξιζουν.βαρετα ειδικα το joe's adventures με κουρασε παρα πολυ.. Δοκίμασα το Crysis 2 κ σου το προτέινω εάν έχεις τούμπανο pc. Το Fallout New Vegas το έχει δεί κανείς?το new vegas ηταν για μενα το καλυτερο παιχνιδι απο αυτα που επαιξα σχετικα προσφατα αρκετα πιο ενδιαφερον και ευχαριστο απο το 3 (ακολουθει το assasin's creed 2, καλο και το brotherhood, αλλα δυστυχως οχι καλυτερο απο το 2) μαρεσε το dead space 2+1 Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα Mass Effect. Όπως κ να έχει είναι Game της χρονιάς.το 2 ειναι απαραδεχτο.. απορω πώς καθισα και το τερματισα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Darksiders και Arkham Asylum αν δεν τα 'χεις παίξει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Τί μου προτείνετε; Ευχαριστω εκ των προτέρων από τη λίστα σου σίγουρα assassin's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Προτιμώ τα παιχνίδια περιπέτειας. (...) Τι μου προτείνετε; Mass Effect 2 χωρίς σκέψη.Θα χτυπάς 5ωρα τη μέρα άνετα απο τα καλύτερα games της χρονιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 το Mass effect 2 ειναι απαραδεχτο.. απορω πώς καθισα και το τερματισα.. Τι είπες???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Τι είπες???????????? Σε σχεση με το 1 ηταν πισωγυρισμα Μονο καλυτερους πυροβολισμους ειχε, αλλα εγω δεν ηθελα να παιξω shooter, αλλα rpg Sent from my LG-P500 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Να πω πως τα παιχνιδια που εχω στην λιστα μου τα εχω παιξει. Επισης να προσθεσω πως τα fps δεν μου πολυαρεσουν. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arcanaloth Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Να πω πως τα παιχνιδια που εχω στην λιστα μου τα εχω παιξει. Επισης να προσθεσω πως τα fps δεν μου πολυαρεσουν. Αν θεωρείς ότι το Mass Effect 2 είναι πατάτα, απαράδεκτο και πισωγύρισμα, θα πρότεινα κανά Super Mario Bros ή κανά Tetris αν και μπορεί να σου φανούν δύσκολα. Το κακό είναι ότι δεν έχουν καλούς πυροβολισμούς αλλά και πάλι μάλλον θα γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Να πω πως τα παιχνιδια που εχω στην λιστα μου τα εχω παιξει. Επισης να προσθεσω πως τα fps δεν μου πολυαρεσουν. δες και το Mirror's Edge λιγα παιχνιδια ευχαριστηθηκα τελευταια οπως αυτο, απλα ειναι σχετικα μικρο σαν story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.