manoska Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Kfyros ωραία και αναλυτικότατη η απάντηση σου λίγο χρονοβόρο βέβαια όλο αυτο αλλά τι να πώ, μιας και το ξεκίνησα αυτό το θέμα να πώ και τις εξελίξεις, προς το παρών πήρα τα μηνιάτικα που μου χρωστούσε, τώρα τα δώρα ένας θεός ξέρει όπως ένας θεός ξέρει το πότε θα πληρωθούμε ξανά. να πώ επίσης πόσο βλάκας είμαι εγώ και όποιοσ άλλος συμωνεί στο να δουλεύει πλήρη απασχόληση ενώ δηλώνετε 4ωρο. Αν είχαμε όλη συνείδηση και λέγαμε όχι στη δουλειά χωρίς ασφάλιση τότε απλά δεν θα έβρισκαν κόσμο να δουλέψεικαι θα αναγκάζοταν, το θέμα είναι β΄βαίως και το ότι βρισκόμαστε στο Ελλάδα όπου η ελέγχοι γίνονται μετά απο ραντεβού ώστε να ενημεροθεί ο εργοδότης για να προλάβει να κρύψει ότι μπορεί, αυτα!
isspro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια. ειμαι στην επισχεση απο 8.6.11. τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα επισχεσεως και επισης θα τα παρω ολα μαζι αναδρομικα η απο δω και περα οτι μου αναλογει ανα μηνα? επισης με δωρο χριστουγεννων τι παιζει? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα