plakitsas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 > Ελληνικά κανάλια και ράδιο (MEGA ANT1 ALPHA ERT MAD ΣΚΑΙ) - (Best Derti Ant1 Imagine Real Love radio Super Sport κτλ κτλ) > Άπειρα παιχνιδάκια (Καλύτερο DEAL Bejeweled Ναυμαχία Black Jack Διαφορές..) > LIVE κληρώσεις ΚΙΝΟ, Όλα τα γκολ σε επανάληψη, LIVE SPORTS (όλα τα ματς) > Facebook App, Twitter App, Youtube App, Weather App > XXX TV (Live κανάλια) > Cinema 1 & Cinema 2 (κανάλια με ταινίες) >Υπάρχει και σε iPhone App< Δουλεύει σε Google Chrome - SAFARI - Iinternet Explorer - Firefox Πείτε ένα Ευχαριστώ παίδες!!! DOWNLOAD http://goo.gl/Tc6QJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 plakitsas2323 καλώς ήρθες στο insomnia. Έχω δυο ερωτήσεις: Αν η toolbar που προτείνεις είναι καλύτερη και που διαφέρειμε το δωρεάν Readon TV Movie Radio Player (εννοείται στο κομμάτι των webtv/radio/xxx/movies) Αν η toolbar που προτείνεις είναι καλύτερη απο την mypocotoolbar του (σεβαστού) συνφορουμίτη 2arkoudi > Ελληνικά κανάλια και ράδιο (MEGA ANT1 ALPHA ERT MAD ΣΚΑΙ) - (Best Derti Ant1 Imagine Real Love radio Super Sport κτλ κτλ) > Άπειρα παιχνιδάκια (Καλύτερο DEAL Bejeweled Ναυμαχία Black Jack Διαφορές..) > LIVE κληρώσεις ΚΙΝΟ, Όλα τα γκολ σε επανάληψη, LIVE SPORTS (όλα τα ματς) > Facebook App, Twitter App, Youtube App, Weather App > XXX TV (Live κανάλια) > Cinema 1 & Cinema 2 (κανάλια με ταινίες) >Υπάρχει και σε iPhone App< Δουλεύει σε Google Chrome - SAFARI - Iinternet Explorer - Firefox Πείτε ένα Ευχαριστώ παίδες!!! DOWNLOAD http://goo.gl/Tc6QJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plakitsas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αυτή την στιγμή τα βασικά πλεονεκτήματα είναι: MEGA live tv, 2 High Definition κανάλια με ταινίες, το YouTube App, διάφοροι ράδιο σταθμοί, αυτοματισμοί για καλύτερη πλοήγηση, έχει πιο ωραία γραφικά, είναι πιο light και πιο cool... Επίσης κατά καιρούς αναμεταδίδει διάφορα προγράμματα που απλά ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ όπως LIVE TV από το πείραμα του CERN (τότε η toolbar είχε αναφερθεί και στο πρωινό του MEGA ως τον μόνο τρόπο για να δεις τι συμβαίνει ζωντανά στο CERN μιας και είχε πέσει η επίσημη σελίδα από τα πολλά hits).... ++ εκτοξεύσεις δορυφόρων LIVE, αγώνες πυγμαχίας (βλέπε SPARTAN WARRIORS) και άλλα πολλά.... Όλα αυτά δεν τα βρίσκεις σε τίποτα Ελληνικό... ούτε σελίδα, ούτε blog, ούτε toolbar.... Η toolbar που προτείνω είναι η πρώτη Ελληνική toolbar και no1 σε ποιότητα.. Μετά ακολούθησε η mypocotoolbar και όλες η άλλες! Την Readon δεν την ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αυτή την στιγμή τα βασικά πλεονεκτήματα είναι: MEGA live tv, 2 High Definition κανάλια με ταινίες, το YouTube App, διάφοροι ράδιο σταθμοί, αυτοματισμοί για καλύτερη πλοήγηση, έχει πιο ωραία γραφικά, είναι πιο light και πιο cool... Επίσης κατά καιρούς αναμεταδίδει διάφορα προγράμματα που απλά ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ όπως LIVE TV από το πείραμα του CERN (τότε η toolbar είχε αναφερθεί και στο πρωινό του MEGA ως τον μόνο τρόπο για να δεις τι συμβαίνει ζωντανά στο CERN μιας και είχε πέσει η επίσημη σελίδα από τα πολλά hits).... ++ εκτοξεύσεις δορυφόρων LIVE, αγώνες πυγμαχίας (βλέπε SPARTAN WARRIORS) και άλλα πολλά.... Όλα αυτά δεν τα βρίσκεις σε τίποτα Ελληνικό... ούτε σελίδα, ούτε blog, ούτε toolbar.... Η toolbar που προτείνω είναι η πρώτη Ελληνική toolbar και no1 σε ποιότητα.. Μετά ακολούθησε η mypocotoolbar και όλες η άλλες! Την Readon δεν την ξέρω! Μεταξύ μας ... ουσιαστική απάντηση ΔΕΝ έδωσες. Την σκάλισα απο περιέργεια και διαπίστωσα οτι είναι απλά άλλη μια συλλογή απο links και σίγουρα δεν αξίζει να την έχω μόνιμα, ώστε η conduit (ο παροχός της toolbar) να κατασκοπεύει και να καταγράφει τα sites που μπαινω. Ant1,Alpha,megawebtv είναι Links για τις ιστοσελίδες των καναλιών. Οι ραδιοσταθμοί το ίδιο. Τα δυο κανάλια HD είναι HD στην ανάλυση αλλά ΟΧΙ στην ποιότητα εικόνας. ( ενδεικτικά http://veetle.com/index.php/channel/view#4d6ec1f340f14 ). ΑΝ είχαν υποτιτλους ΙΣΩΣ να ήμουν λίγο λιγότερο αρνητικός. Τα ΧΧΧ κανάλια (που έχεις και με κόκκινο) είναι ... Coming soon. Το ΜΟΝΟ που αξίζει ειναι το mega tv live (που είναι το κυπριακό και οχι το ελληνικό), αλλά για αυτό ΔΕΝ χρειάζεται να έχω εγκατεστημένο το ρουφιάνο της conduit. Αρκεί να μπω στη διεύθυνση http://wms-01.visionip.tv/Hellenic-mega Σταματήστε να προωθείτε τις toolbar ως κάτι καινοτόμο και καταπληκτικό. Μια συλλογή απο links είναι. Δυο λόγια για το Readon TV Movie Radio Player. ΔΕΝ είναι toolbar (ώστε να παρακολουθούν σε ποια site παω), είναι δωρεάν και μπορείς να το κατεβάσεις απο ΕΔΩ και να διαβάσεις reviews ΕΔΩ Φιλικά EDIT: Μόλις ανακάλυψα οτι το mega live ΗΔΗ συμπεριλαμβάνεται στο Readon TV Movie Radio Player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plakitsas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναι φίλε, η conduit σε κατασκοπεύει.... Όχι η Google το Facebook και η Microsoft..... +++ Η toolbar ήταν down για μεγάλο χρονικό διάστημα, τις τελευταίες μέρες λειτουργεί πάλι κανονικά γιαυτό και την προωθώ... 5 χρονάκια ζωής ξέρεις πόσες χιλιάδες downloads και ευχαριστώ και συγχαρητήρια σκάνε με email από Έλληνες όλου του κόσμου φίλε???? Σίγουρα δεν αξίζει την κριτική σου... Α για το πείραμα CERN τι έχεις να πεις? 40.000 νέοι χρήστες σε 10 μέρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναι φίλε, η conduit σε κατασκοπεύει.... Όχι η Google το Facebook και η Microsoft..... Και επειδή με κατασκοπεύει η google, ας δώσω την άδεια μου να με κατασκοπεύσουν και άλλοι, σωστά; Συγνώμη δεν θα πάρω. +++ Η toolbar ήταν down για μεγάλο χρονικό διάστημα, τις τελευταίες μέρες λειτουργεί πάλι κανονικά γιαυτό και την προωθώ... 5 χρονάκια ζωής ξέρεις πόσες χιλιάδες downloads και ευχαριστώ και συγχαρητήρια σκάνε με email από Έλληνες όλου του κόσμου φίλε???? Σου εύχομαι να γίνουν εκατομμύρια και να κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας profile και επίσης δεν είναι κάτι πρωτοποριακό ή καινοτόμο. Γιατί δεν φτιάχνεις ένα blog/site που να έχεις εκεί όλα τα links που προτείνεις. Είναι ακριβώς το ίδιο. Σίγουρα δεν αξίζει την κριτική σου... Εκφράζεις δική σου γνώμη και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα. Νωρίτερα σου παρέθεσα επιχειρήματα γιατί θεωρώ οτι δεν αξίζει η εγκατάσταση οποιασδήποτε toolbar της conduit. Α για το πείραμα CERN τι έχεις να πεις? Είχες δικό σου stream μέσα απο το CERN; Προφανώς όχι. Βρήκες κάποιο άλλο stream και έβαλες το link μέσα στη λίστα. Φαντάζομαι εύσημα δεν απέδωσες. 40.000 νέοι χρήστες σε 10 μέρες....[/color] Σου εύχομαι να γίνουν 400.000 αλλά αν ο μέσος χρήστης (που προφανώς δεν διαβάζει insomnia) διάβαζε λίγο παραπάνω για τις toolbar θα έκοβες μπόλικα μηδενικά απο το τέλος. plakitsas2323 δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά τα έχω με την conduit. Αν η συλλογή σου απο links (λέγε με toolbar) δεν είχε τα χαρακτηριστικά spyware τότε η συμπεριφορά μου θα ήταν ακριβώς το αντίθετο. ΥΓ: Περιμένω την κριτική σου για το πρόγραμμα Readon tv player και τη σύγκριση του με την toolbar Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plakitsas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 OK, μπες λοιπόν εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/TRUSTe και μάθε τι είναι TRUSTe certification, στην συνέχεια ζήτα μία συγνώμη για όσα λες περί spyware... Όσον αφορά την κριτική σου επιμένω πως είναι άθλια! Toolbar είναι ρε φίλε, συλλογή από λινκς είναι..... τίποτα το καινοτόμο, δεν καταλαβαίνω γιατί φαγώθηκες να αποδείξεις ότι είναι άχρηστο, λέω πουθενά ότι είναι ΄τιποτα το φοβερό???Πέντε λογάκια της δουλειάς μου με screenshots και όλα καλά! Όπως ακριβώς η GOOGLE toolbar, η MSN toolbar κτλ κτλ μόνο που αυτή έχει πιο πολλά λινκς και radio player...... ΚΑΙ PLEASE μην μας εκμηδενίσεις και την TRUSTe... είναι απλά τα πράγματα... TRUSTe operates the world’s largest privacy seal program, certifying more than 3,500 websites,[2] including leading online portals and brands like Yahoo, Facebook, Microsoft, Apple Inc., IBM, Oracle Corporation, Intuit and eBay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Την ιδιωτική Truste την ξέρω, όπως και το πιστοποιητικό που έχει εκδώσει. Αυτό που ΔΕΝ μου κολλάει είναι το παρακάτω: H conduit δίνει δωρεάν ΚΑΙ την πλατφόρμα ΚΑΙ τα εργαλεία ΚΑΙ το hosting και προφανώς έχει τεράστια έξοδα διαχείρισης και προγραμματισμού Για κάθε εγκατάσταση πληρώνει στον πλασιέ που την προωθεί κάποια cents. Αν οι χρήστες την διατηρούν εγκατεστημένη, η conduit πληρώνει στον πλασιέ που την προωθεί κάποια επιπλέον cents (ανα χρήστη). Συμπεράσματα και απορίες μου: Απο τα 2 και 3 εξηγείται ΓΙΑΤΙ έχουμε γεμίσει από sites που σπρώχνουν toolbar (και 99,99% είναι της conduit) Τα έξοδα απο τα 1,2 και 3 ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η conduit; Της αρέσει να ξοδεύει χρήματα; Δεν σου βρωμάει κάτι στην όλη υπόθεση; Με βάση λοιπον τα προηγούμενα, εσύ (και καλά κάνεις) προωθείς την toolbar για να κερδίσεις κάποια χρήματα. Αυτό ΔΕΝ με ενοχλεί καθόλου, αλλά αντιδρώ στο ότι γίνεται προώθηση ενός software που δείχνει να είναι κακόβουλο! ΥΓ: Πριν αρκετό καιρό, είχα μόνιμα εγκατεστημένες 2-3 toolbar, μέχρι που τυχαία διάβασα σε κάποιο αμερικάνικο forum τους προβληματισμούς κάποιων για τις toolbar. Από τότε όλα έγιναν ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plakitsas2323 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εσύ φίλε έχεις ξεσκεπάσει ολόκληρο κύκλωμα! Και τα blogs πως δουλεύουν? Δωρεάν δεν είναι? Πως καλύπτουν τα έξοδα της η wordpress, η tumblr και όλοι οι άλλοι? Κοίτα, αν διαβάσεις κανένα άρθρο που λέει ότι τα blogs είναι κακόβουλες σελίδες μπες στο θέμα όποιου παρουσιάζει την δουλειά του εδώ στο φόρουμ και γράψε το μακρύ και το κοντό σου φίλε μου!!! TRUSTe και ξερό ψωμί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Όταν εχεις επιχειρήματα, ελα να κάνουμε διάλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.