Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο site Γερμανιας, με τραπεζικη μεταφορα

giannisgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών απο ενα site στη Γερμανια και εχω την επιλογη της καταθεσης χρηματων στο λογαριασμό του μαγαζιού σε Γερμανική τράπεζα. Σε μαιλ που ελαβα αφου πατησα ολοκλήρωση αγορας, έγραφε πως θα στείλουν το προιον αφου κάνω την κατάθεση.Μετα απο μετάφραση στο τα στοιχεια ειναι τα εξής:

Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη μεταφορά:

Κάτοχος Λογαριασμού: Omer Karadeniz

Τράπεζα: Βρέμη Sparkasse

Αριθμός λογαριασμού: 1069442

BLZ: 29050101

Κωδικός: 700-2001-OS

Συνολικό ποσό: 89,98 ευρώ

Για τις διεθνείς μεταφορές

BIC / SWIFT: SBREDE22

ΙΒΑΝ: DE82290501010001069442

Αυτο που θέλω να ρωτησω είναι, όταν παω στη τράπεζα, τί θα πρεπει να τους πω να γράψουν, ωστε να "καταλαβει" το μαγαζι πως τα χρήματα αυτα ειναι για τη δική μου παραγγελεια..? Ή θα στειλω καποιο κωδικο απτην αποδειξη κατάθεσης στο κατάστημα μετα? Επίσης εαν ξερεται πόσο μπορει να με χρεώσει η τράπεζα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα κάνεις την κατάθεση και θα στείλεις ένα mail στο μαγαζί να τους πεις ότι έκανες την πληρωμή και ότι θα είναι διαθέσιμα τα λεφτά στον λογαριασμό τους σε 2-3 ημέρες.

Στην ανάγκη τους στέλνεις και την απόδειξη κατάθεσης.

περίπου 12€ είναι τα έξοδα.πες τους να βάλουν το όνομα σου και επειδή είναι στην μέσα στην ΕΕ θα πάνε την ίδια μέρα.αλλιώς την επομένη θα είναι στον λογαριασμό τους.

Εχω πληρωσει και 22 ευρω για καταθεση σε λογαριασμο αγγλιας.οποτε προσεχε.ισως αμα εχει Paypal να σε συμφερει η αν μπορεις να αγκαρεψεις κανα φιλο να πληρωσει με χρεωστικη/πιστωτικη

Χμ.. 12 ευρω νομιζω ειναι αρκετά.. Νομιζα θα ήταν περιπου 2-3 ευρω μαξ.. Μαλλον θα βοηθήθει καποιος φιλος με paypal.. Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις..

και οπως λεω αν ειναι 12.εχω δωσει 20-22 και μου φυγαν τα μαλλια.αλλα ελα που ειχα ενα θεμα με την ενεργοποιηση του paypal και δεν ηθελα να καθυστερησω την αγορα.

μου πεσαν τα μαλλια.οκ λεω αντε να ειναι κανα 5 ευρω η 2-3 ευρω οπως οταν βαζεις λεφτα σε αλλο λογαριασμο αλλα οχι και 20+ ευρω.

Τουλάχιστον η alpha κάνει αποστολή σε λογαριασμό εξωτερικού με 0.5 ευρώ από internet ή phone banking, με προυπόθεση να είναι SHA (δηλαδή ο αποστολέας και ο παραλήπτης μοιράζονται το κόστος). Επειδή στη Γερμανία είναι πολύ διαδεδομένες οι συναλλαγές μέσω τράπεζας, είναι εξαιρετικά απίθανο να χρεωθεί ο παραλήπτης για εισερχόμενη συναλλαγή, οπότε κατά 99% είσαι εντάξει με αυτό. Αν θες να είσαι ήσυχος ρώτα τους πρώτα σχετικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...