takaros1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 καλημερα θα ηθελα την βοήθεια σας, προσπαθω να συνδεθω μεσω remote desktop σε εναν αλλο υπολογιστή με ip 192.168.26.50 η ip μου ειναι η 192.168.25.30. και μου γραφει πως δεν ειναι δυνατη η συνδεση. όλα τα άλλα pc me ip 192.168.25.... συνδεονται κανονικα στον 26.50. επισης εγω μπορω να συνδεθω σε pc με ιπ 192.168.25.... αυτο έγινα μετα απο ενα φορματ που εκαν στο pc μου, πριν συνδεομουν κανονικα, και σιγουρα θα υπαρχει μια ρυθμιση που μου εχει ξεφυγει αν μπορειτε να βοηθησετε... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το target pc είναι σε διαφορετικό subnet - δε μπορείς να κάνεις σύνδεση. Τα μηχανήματα είναι στον ίδιο χώρο? Διευθύνσεις παίρνουν από DHCP ή είναι στατικές? Υπάρχει vpn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 το target pc ειναι σε διαφορετικο χώρο μπορεις να μπεις remote, παρολο που ειναι σε αλλο υποδικτυο, αφου και αλλα pc με υποδικτυο 25 κατι μπορουν να μπουν στο 26.50 ειανι στατικες η ip που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Και επίσης ποιο λειτουργικό έχεις. vpn νομίζω δεν χρειάζεται αν είναι όλα στο ίδιο δίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 λειτουργικο xp pro service pack 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δοκίμασε αυτό πάνε στον υπολογιστή που θέλεις να συνδεθείς και πατά στον υπολογιστή μου δεξή κλικ -> ιδιότητες -> σύνδεση από μακριά (κάπως έτσι είναι δεν θυμάμαι ακριβώς έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω) και σου έχει μια επιλογή αν θέλεις να συνδέονται άλλα άτομα από μακριά τσεκάρισε το πατά οκ και ξανά δοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 ειανι ηδη τσεκαρισμενο αυτο, αφου ετσι κι αλλιως υπαρχουν pc που συνδεονται στον απομακρυμενο υπολογιστη. καποια ρυθμιση πανω στο pc που θελει να συνδεθει χρειαζεται να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Για το pc που θέλεις να συνδεθείς λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να ρυθμίσεις το alternate configuration στις ιδιότητες TCP/IP? Βάλε μία διεύθυνση που να ανήκει στο subnet 26.x και δοκίμασε πάλι (αυτο θα δουλέψει μόνο αν όλα τα pc είναι πάνω σε hub ή unmanaged switch). Υπάρχει κάποιος router? Αν έχεις switch, είναι managed? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 το alternate config που ειναι? το alternate config που ειναι? τα pc του καθε subnet ειναι συνδεμενα σε switch μετα σε router για internet και έχουν μεταξυ τους ασυρματη επικοινωνια, μέσω κεραιών (πιατα vodafone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 teamviewer και ξεμπερδεψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αν καταλαβαίνω καλά η τοπολογία του δικτύου είναι: σημείο Α (εκεί που είσαι εσύ) με subnet 192.168.25.0/24 <====== router vodafone ======> σημείο B (εκεί που βρίσκεται το pc που θες να δεις με rdp) με subnet 192.168.26.0/24 Αν είναι έτσι τα πράγματα χρειάζεται να εκτελέσεις μία εντολή route στο pc σου για μπορεί να ξέρει πως θα φτάσει στο subnet B. Χρειάζεται να γνωρίζεις την ip του router της vodafore και πρέπει να πληκτρολογήσεις σε command prompt: route -p add 192.168.26.0 mask 255.255.255.0 192.168.25.x metric 5 όπου "192.168.25.x" είναι η διεύθυνση που έχει ο router της vodafone στο δικό σου subnet. Ανάλογη εντολή χρειάζεται και στο pc που βρίσκεται στο σημείο Β αλλά υποθέτω, αφού δούλευε το rdp πριν, ότι θα έχει εκτελεστεί. το alternate config που ειναι? τα pc του καθε subnet ειναι συνδεμενα σε switch μετα σε router για internet και έχουν μεταξυ τους ασυρματη επικοινωνια, μέσω κεραιών (πιατα vodafone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.