Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εννοείς σε περίπτωση δανείου; Δέν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί στο σύστημα εκεί.Στην περίπτωση δανείου για απόκτηση αυτοκινήτου δέν έχει αλλάξει κάτι και δηλώνεις κάθε χρόνο δόσεις+τόκους (ότι έχεις καταβάλει στην τράπεζα δλδ) στον κωδικό 727.Φαντάζομαι οτι δέν έχει αλλάξει κάτι και στην περίπτωσή σου και συμπληρώνεις τα ανάλογα πεδία όπως έκανες πάντα,άλλα καλού κακού ας απαντήσει ένας λογιστής που το κατέχει καλύτερα.
PP1969 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σχετικα με την ελαφρυνση που παρεχουν λεω, οπως ισως ξερεις οποιος δηλωνει τοκους στεγαστικου εχει επιστροφη. Αλλα ακουσα οτι θα υπολογιζεται διαφορετικα απο φετος.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το Ε9 δεν υπάρχει επισημα σστο site gsis; Γιατι δε το βρισκω...
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μπραβο Tenshi για τις οδηγιες. +1 (Εν τω μεταξυ μου εβαλαν και Ε2 στην on line account μου στο taxis ,ενω εχω μονο ενα ακινητο την κατοικια μου. ) Τηλεφωνησα σε καποιο τηλεφωνο και μου ειπαν να το αγνοησω. ''Δεν σημαινει πως οτι βλεπετε πρεπει να το συμπληρωνετε'' εκανε πνευμα η υπαλληλος με την sexy φωνη.
PP1969 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 οταν λες σεξυ?... πως δηλαδη? Με τις αποδειξεις που παιζει εγγυηση τι γινεται?
barca10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 η εφορία θέλει την πρωτότυπη απόδειξη.(τρομάρα της) σε κάποια μαγαζιά που ρώτησα πάντως, με φωτοτυπία της απόδειξης ισχύει η εγγύηση.
black_widow Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καμία ενημέρωση το τι θα γίνει με τις θερμικές αποδείξεις έχουμε ; Ήδη κάποιες δε διαβάζονται εύκολα ( αυτές που είχα μαζέψει στις αρχές του 2010 ). Υποβάλλουμε ηλεκτρονικά και ελπίζουμε να μη τις θυμηθούν όταν θα έχουν ξεθωριάσει τελείως ; Να συνεχίσω την καταχώρηση στο Excel των αποδείξεων για καλό και για κακό ;
PP1969 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Aυτα τα προγραμματα διαχειρισης των αποδειξεων που βγηκαν, τι προσφερουν? Εμεις απλα σε ενα φακελο θα τις βαλουμε και θα γραψουμε απ εξω το αθροισμα...(ή οχι?)
Tenshi Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Aυτα τα προγραμματα διαχειρισης των αποδειξεων που βγηκαν, τι προσφερουν? Εμεις απλα σε ενα φακελο θα τις βαλουμε και θα γραψουμε απ εξω το αθροισμα...(ή οχι?) Τα προγραμματα αυτά (τα περισσότερα τουλάχιστον),δέν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα λογιστικό φύλλο με ένα απλό γραφικό περιβάλλον.Σαφώς και μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά στο excel,άλλα γλυτώνεις τον κόπο να φτιάξεις τους πίνακες,το SUM για τα αρθρίσματα κλπ κλπ.Το πρόγραμμα τα έχει ήδη έτοιμα και απο εκεί και πέρα 5-6 βασικές λειτουργίες για εκτύπωση,διαγραφή,εύρεση,διόρθωση των εγγραφών σου. Εμείς σάν φορολογούμενοι,υποτίθεται οτι γράφουμε έξω απο τον φάκελο το άθροισμα και το σύνολο των αποδείξεων.Αν θέλουμε να συμπεριλάβουμε και μια κατάσταση που περιέχει όλες τις αποδείξεις με ημ/νια,ΑΦΜ,επωνυμία δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Ισα ίσα διευκολύνουμε την δουλειά της εφορίας κατα τον έλεγχο και αυξάνουμε τις πιθανότητες να μας "τσακώσουν" σε περίπτωση που έχουμε κάνει λάθος.
PP1969 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αν δε χρειαζεται να γραψουμε ημερ/νια, φπα, επωνυμια για καθε μια απο τις αποδειξεις, τοτε γιατι να το κανουμε?? για να μη κουραστουνε οι (τεμπεληδες) δημοσιοι υπαλληλοι?
Tenshi Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Την εκτύπωση ουσιαστικά την κάνεις για σένα τον ίδιο.Αν πχ. έχεις 100 καταχωρημένες αποδείξεις και όταν τις μετράς μία πρός μία σου βγαίνουν 98 (μου συνέβη),ο ποιό έυκολος τρόπος για να βρεις το λάθος είναι η εκτύπωση της κατάστασης.Αν τώρα την λίστα αυτή θέλεις να την συμπεριλάβεις μέσα στον φάκελο,έχει καλώς.Δέν σε υποχρεώνει κανένας και μεταξύ μας,απο την στιγμή που έχω κάνει τον έλεγχο μου και ξέρω οτι δέν υφίσταται λάθος,ούτε εγώ θα την έβαζα στον φάκελο...
greekparot Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας, εάν κάποιος απο εσάς γνωριζει. Σε ποιο κωδικο θα γράψω τα χρήματα που πήρα απτην πώληση του αυτοκινήτου μου σε ιδιώτη (έχω πάρει υπεύθυνη δήλωση που λέει ποσα € του το πούλησα); Επίσης σε ποιο κωδικο θα γράψω ποσο αγόρασα ένα καινούριο αμάξι; Ευχαριστω προκαταβολικά. Sent from my iPhone using Insomnia
Tenshi Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μιλάμε για αγοροπωλησία στην οποία δέν παρεμβάλλεται δάνειο για την αγορά του νέου οχήματος; Αν ναί: 719: Κόστος αγοράς νέου αυτοκινήτου 781: Έσοδα απο την πώληση του παλιού αυτοκινήτου
greekparot Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μιλάμε για αγοροπωλησία στην οποία δέν παρεμβάλλεται δάνειο για την αγορά του νέου οχήματος; Αν ναί: 719: Κόστος αγοράς νέου αυτοκινήτου 781: Έσοδα απο την πώληση του παλιού αυτοκινήτου Όχι δεν υπήρξε δάνειο πουθενά. Σ´ευχαριστω παρα πολυ για τη βοήθεια. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα