dimitris_pa Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μηπως κανεις σας ξερει τιποτα σχετικα με αυτο π.χ. ποσο καιρο κανει, ποσο κοστιζει κτλπ η ξερετε κανενα "φροντιστηριο" (για θεσσαλονικη γιατι για αθηνα βρηκα μερικα αλλα ειμαι μακρια)? Υ.Γ. δεν ειμαι και πολυ καλος με το google Υ.Γ. οχι δεν τεμπελιαζω, τοσες μερες το ψαχνω Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Για δες εδώ να σου φύγει η μαγκιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Για δες εδώ να σου φύγει η μαγκιά ευχαριστω για τον χρονο σου αλλα αυτο το εχω δει και μονος μου αλλα δεν το πολυ καταλαβα γιατι μιλαει γενικα.... τι εννοεις μαγκια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 δεν ημουν και πολυ ευγενικος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tax_opari91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Νομίζω πως η εγγραφή στις εξετάσεις συνολικά θα πάει ανάμεσα 1500-2500 ανάλογα ποια units δίνεις. Μαθήματα Θεσσαλονίκη δεν ξέρω να σε βοηθήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Νομίζω πως η εγγραφή στις εξετάσεις συνολικά θα πάει ανάμεσα 1500-2500 ανάλογα ποια units δίνεις. Μαθήματα Θεσσαλονίκη δεν ξέρω να σε βοηθήσω.. ευχαριστω, 1500-2500 μονο εξετασεις η και διδακτρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.