kanellich Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.Μόλις εγκατέστησα την coolermaster hyper tx3 στον Ε8400 και mobo την GA-EP45-UD3LR και δεν διαβάζει θερμοκρασία cpu ούτε στο bios,ούτε στα windows.Στο bios μάλιστα έχει κολλήσει στο -88.Έκανα clear cmos αλλά τίποτα.Στο everest δείχνει core #1 και core #2 θερμοκρασίες,αλλά χάθηκε του cpu.Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Κάνε ένα bios update λογικά θα τους βλέπει μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έκανα update, αλλά δεν έγινε τίποτα.Στο -88 ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Στο HWMonitor τι βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Τα ίδια με το everest,δηλαδή core #0 και core #1 θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αυτές μας ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναί,αλλά στο bios δείχνει μόνο cpu και βάση αυτής της θερμοκρασίας γυρίζει ο ανεμιστήρας.Τώρα τον έβαλα στα 4 ghz έκανα stability test στο everest και ο ανεμιστήρας από τους 50(idle) έως τους 72 βαθμούς δεν αύξησε την ταχύτητα του(765 rpm). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δοκίμασε με το fan speed control της μητρικής μπας και καταφέρεις κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Τα δοκίμασα και αυτά.Υπάρχουν 3 ρυθμίσεις:auto,pwm και voltage. Στο auto και στο PWM είναι τα ίδια, περίπου 800 rpm χωρίς να αλλάζει.Στην ρύθμιση voltage δεν γυρίζει καν. Τον έβαλα στα 3 ghz με C1E και eist για να είμαι πιο σίγουρος πως δε θα ψηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και πάλι.Ξέρει κανείς εάν το πρόβλημα είναι cpu H mobo?Δεν έχω κανέναν άλλο να δοκιμάσω το cpu. Βέβαια,δεν έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα.Λογικά δεν θα πάθει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τελικά αφού βρήκα χρόνο μετά τη δουλειά και το έλυσα όλο....να σου ένα στραβωμένο πινάκι στο σόκετ.Όλα οκ τώρα.Το σκασμένο το 775 είναι μην στραβοκουμπώσει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ωραίος, μπράβο που το βρήκες και postαρες για future reference Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ωραία φιλέ πάντως μου κάνει εντυπώσει πως κατάφερες και έβαλες τον επεξεργαστή επάνω στο σοσκετ στραβωμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Λογικά το πίεσα πολύ απο τη μια μεριά.Και να πεις οτι είμαι πρωτάρης...socket 478 ειχα 2 φορές και ενα am2(το οποίο είναι παιχνιδάκι) και πάντα τα πρόσεχα και καθαρισμούς και θερμοαγώγιμες κτλ.Αυτό το είχα παραμελήσει κανα χρόνο τωρα που έχω το λάπτοπ και με εκδικήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πάλι καλά να λες αφού δεν κόπηκε στην προσπάθειά σου να το ισιώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.