PETROS13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλησπέρα! τον τελευταίο καιρό το pc μου κολλάει υπερβολικά όταν φορτώνουν τα προγράμματα στα Windows(XP). Χρησιμοποίησα το tune up utilities και άφησα μόνο τα άκρως απαραίτητα! το θέμα είναι ότι πάλι κολλούσε και στο task manager είδα τα ακόλουθα.. 1) cpu χειρότερα και από καρδιογράφημα 2) το όνομα χρήστη στις διεργασίες ούτε που εμφανιζόταν 3) προσπαθώ να κουνήσω το ποντίκι και κολλάει απελπιστικά (μόνο στην εκκίνηση των windows) μετά όλα καλά! το κόλλημα το χω αρκετό καιρό αλλά τα 2 πρώτα σήμερα τα έκανε για πρώτη φορά. χτες είχα βάλει νέο εσωτερικό σκληρό (δεύτερο) το Pc είναι CPU : P4 3,20 GHZ MOBO : ASUS P5GD1 PRO ATI 4830 HDD 200 GB + 1 TB Μήπως χρειάζεται κάνα format ή ετοιμάζεται για σύνταξη?
duffyduck Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μηπως κανενα trojan/spyware ? δεν κατεβαζεις της malwarebytes το προγραμμα (εχει free version) εχεις 2.5 GB ram βλεπω. μια χαρα για XP αν εχεις να κανεις φορματ κανα 2 χρονια τοτε δοκιμασε νεα εγκατασταση
PETROS13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μηπως κανενα trojan/spyware ? δεν κατεβαζεις της malwarebytes το προγραμμα (εχει free version) εχεις 2.5 GB ram βλεπω. μια χαρα για XP αν εχεις να κανεις φορματ κανα 2 χρονια τοτε δοκιμασε νεα εγκατασταση το είχα δοκιμάσει είχε βρει κάποιο trojan (στη registry νομίζω) αλλά τα προβλήματα συνεχίστηκαν. επίσης είχα προσπαθήσει να βάλω το system mechanic πριν το tune up αλλά με το που έτρεχα το setup, το avg έβρισκε στα temp files trojan με ονομασία more.exe format 1,5 χρόνο περίπου έχω να κάνω..λες να είναι ώρα?
digimyth Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 έχεις ιο στάνταρντ... Μόνο φορμάτ λύνει το πρόβλημά σου.
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δοκίμασε και το superantispyware πριν προχωρήσεις στο format
hawkpilot Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Από την εικόνα του task manager φαίνεται ότι η διεργασία CCC.exe είναι αυτή που γονατίζει τη CPU. Αν δεν είναι ιός ή trojan, νομίζω ότι έχει να κάνει με το ATI control panel της κάρτας γραφικών που έχεις. Μήπως να κάνεις κάποιο update ή rollback (αν αναβάθμισες πρόσφατα) στον driver?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.