Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy i9003 sl ή htc desire?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα!είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και θέλω την βοήθειά σας.το desire το έχω δει,το εχω δουλεψει και μου αρεσε πολυ.το samsung ειναι ενα i9000 εξωτερικα με μερικες διαφορες..δυστυχως δεν εχει super amoled οθονη αλλα με συγκριση με το desire,ειναι η ιδια slcd.στα συν σε σχεση με το desire ειναι βλεπω η καλυτερη μπαταρια,η 4' οθονη(για μενα τουλαχιστον),η εσωτερικη μνημη 4gb και η μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις(κ skype με το καλο)..απο επεξεργαστη και καρτα γραφικων δεν ξερω ποιο υπερτερει..στα μειον,η εξωτερικη του εμφανιση(προσωπικη γνωμη) και η λιγοτερη μνημη rom.

επισης,θα ηθελα να ρωτησω τι εκδοση android φοραει το samsung κ αν θα παρει την 2.3...για το desire ξερω οτι θα την παρει..

τελος,root,custom roms παιρνει οπως και το galaxy i9000?με τον ιδιο τροπο επισημα+ανεπισημα?αξιζει τελικα να καταληξω εκει αντι για το htc?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατ'αρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον!κατα δευτερον,το διλημμα μου ειναι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα κ μονο.φυσικα κ ξερω οτι το galaxy i9000s ειναι ανωτερο απο τα δυο,αυτην την στιγμη ομως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω σε αυτο..αντιθετως,τα desire και το i9003 μπορω να τα παρω στην ιδια τιμη και πολυ πολυ φθηνα μαλιστα..σαν χαρακτηριστικα,το samsung με καλυπτει περισσοτερο αφου εχει 4' οθονη,μπροστινη καμερα,4gb εσωτερικη μνημη και καλυτερη μπαταρια..το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν εχει υποστηριξη λειτουργικου..τι γινεται με τις αναβαθμισεις και με rooting και custom roms!

το i9003 ξεκιναει απο τα 390

το i9000 ξεκιναει απο τα 375

http://www.skroutz.gr/s/324566/Samsung-I9003-Galaxy-SL.html

http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html

εγω θα σου προτεινα το desire καθως οτι πλεονεκτημα εχει το galaxy s σε σχεση με τον ανταγωνισμο το i9003 δεν το εχει

δεν εχει την φοβερη οθονη, δεν εχει το φοβερο sxg 540, δεν εχει την υποστηριξη για roms οπως του galaxy s λογω των χαμηλων πωλησεων εως τωρα, αλλα εχει μεγαλυτερη μπαταρια και επισης θετικο ειναι οτι φοραει την 2.2 και θα παρει την 2.3 σιγουρα αλλα μεχρι εκει νομιζω...

το desire απο την αλλη ειναι πιο ποιοτικο, εχει τεραστια υποστηριξη για roms, και ειναι και htc αλλα δεν εχει καλη μπαταρια

αυτα :-)

ειναι ενα θεμα η υποστηριξη του λειτουργικου του..αν εχει τις ιδιες μοντες με το i9000,αυτο θα παρω.ετσι κ αλλιως,και τα δυο κινητα επισημα η ανεπισημα,μεχρι την 2.3 θα παρουν αν ειναι,οποτε καταληγω στο πρωτο για τους λογους που προ-ανεφερα..ποιος μου εγγυαται ομως οτι εχει την υποστηριξη του i9000?ουτε στους xda βλεπω κατι για το εν λογω κινητο..

τις τιμες τις ξερω,αν μπορουσα θα πηγαινα κατ'ευθειαν για galaxy s,απλα ξαναλεω οτι αυτο αν ειναι θα το παρω σε πολυ πολυ πολυ καλη τιμη ;)

ειναι ενα θεμα η υποστηριξη του λειτουργικου του..αν εχει τις ιδιες μοντες με το i9000,αυτο θα παρω.ετσι κ αλλιως,και τα δυο κινητα επισημα η ανεπισημα,μεχρι την 2.3 θα παρουν αν ειναι,οποτε καταληγω στο πρωτο για τους λογους που προ-ανεφερα..ποιος μου εγγυαται ομως οτι εχει την υποστηριξη του i9000?ουτε στους xda βλεπω κατι για το εν λογω κινητο..

τις τιμες τις ξερω,αν μπορουσα θα πηγαινα κατ'ευθειαν για galaxy s,απλα ξαναλεω οτι αυτο αν ειναι θα το παρω σε πολυ πολυ πολυ καλη τιμη ;)

οι μοντες που εχει το galaxy s δεν προκειται να ισχυουν στο i9003

εδω για το ιδιο το galaxy s υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις vibrant, fascinate κτλ και παλι δεν ισχυουν τα κολπα του ενος στο αλλο ;)

edit

το ιδιο μηνυμα το κανεις copy paste και στο διπλα forum? :lol: :lol:

οι μοντες που εχει το galaxy s δεν προκειται να ισχυουν στο i9003

εδω για το ιδιο το galaxy s υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις vibrant, fascinate κτλ και παλι δεν ισχυουν τα κολπα του ενος στο αλλο ;)

edit

το ιδιο μηνυμα το κανεις copy paste και στο διπλα forum? :lol: :lol:

δεν ψαχνω και καμια ιδιαιτερη μοντα για να πω την αληθεια..απ'οτι διαβασα,βγαινει με froyo,αντε αν δεν παρει την 2.3,να την βαλω ανεπισημα..μετα μονο για ροοταρισμα ενδιαφερομαι και αυτο για setcpu και adfee μονο..τελος,εναλλακτικη επιλογη ειναι το samsung i8700 omnia 7 το οποιο μπορω να παρω σχεδον τσαμπα,δεν ξερω ομως αν θα ειναι σωστη κινηση να παω σε windows mobile 7!

edit:ναι,δυστυχως η ευτυχως αυτο κανω!βλεπεις μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να εχω καταληξει σε καποιο,και αγχωνομαι μηπως κανω λαθος επιλογη..περισσοτερες απαντησεις=περισσοτερη βοηθεια!

οντως ειναι δυσκολη επιλογη

απο αυτα που λες δεν εισαι ιδιαιτερα απαιτητικος...

παρε οποιο νομιζεις

οποιο και να παρεις (εκτος του omnia) θα σε αφησει ικανοποιημενο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...