koubas131 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. θέλω να δημιουργήσω ένα site όπου θα υπάρχει συνδρομητική υπρεσια .Η συνδρομή θα ανανεώνεται με sms.δηλαδή το "κερδος" μου θα έρχεται από τα sms. για να είμαι απόλυτος νόμιμος με εφορία τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 να ανεβάσεις την ιστοσελίδα σε server του εξωτερικού και να γραφτείς σε υπηρεσία αποστολής sms επεισης στο εξωτερικό. και μετά καντο να φαίνεται σαν δωρεά. και είσαι καλυμμένος από το νόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platongr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πέρα από το να φτιάξεις την εφαρμογή σου, οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες που ασχολούνται με το κομμάτι των sms σου πληρώνουν οι ίδιες το ποσοστό σου με απόδειξη πληρωμής αν είναι μικρό το ποσό, ή με έκδοση τιμολογίου από μέρους σου. Αν θέλεις να αποφύγεις τον μεσάζοντα και να έχεις δικό σου gateway, άρα και μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους, πρέπει να πάρεις άδεια από την EETT σαν φορέας και να ακολουθήσεις τα αντίστοιχα βήματα (αγορά εξοπλισμού κτλ). Να γίνεις δηλαδή ο ίδιος μία mediatel ή κάποια αντίστοιχη εταιρεία. Νομίζω έτσι όπως το περιγράφεις σε συμφέρει να ακολουθήσεις την πρώτη λύση που θα έχεις πολύ πιο γρήγορα έτοιμη την εφαρμογή σου, με ελάχιστο κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koubas131 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ευχάριστο πολύ για τις απαντήσεις σας, θέλω να ρωτήσω εάν πρέπει να κάνω έναρξη επιχειρήσεις,και αν ναι τι επιχειρηση να φενετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platongr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Η επιχείρηση έχει να κάνει με αυτό που πουλάς, δεν ενδιαφέρει ο τρόπος πληρωμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Το κέρδος σου θα είναι γύρω στο 30% του κόστους του sms. Επικοινώνησε με την mstat ή όποια άλλη εταιρεία sms marketing βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trolaios Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Από εξωτερικό υπάρχει κάποια δοκιμασμένη εταιρεία που θα δώσει την υπηρεσία τους στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=55332 http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1024&bih=629&q=%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%89%CE%BD&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.