h4ckm4n Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το WASP είναι ένα extension για το ALPHA CMS γραμμένο σε Javascript. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε ένα οποιοδήποτε project σας. Με το WASP μετατρέπετε ένα οποιοδήποτε DIV σε χώρο εμφάνισης ιπτάμενων widgets. Το WASP είναι πολύ πιο ελαφρύ από το JQuery και πάρα πολύ εύκολο για να αλλάξετε χρώματα - skins. https://sourceforge.net/projects/wasp-ext/ Make things fly with one line of code! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 δεν μου απάντησες στο άλλο thread...( http://www.insomnia.gr/topic/403984-splsh/ ) αν θες εποικοδομητικό feedback θα πρέπει να απαντάς σε αυτά που σε ρωτάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ckm4n Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Test it! http://wasp.localhost-ltd.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ckm4n Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κατεβάστε τη νέα έκδοση 4.2: https://sourceforge.net/projects/wasp-ext/ και δοκιμάστε την εδώ: http://wasp.localhost-ltd.com/ Η νέα έκδοση έχει μικρά optimizations και καλύτερο window movement! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μετά τα Joomla και Drupal, βρήκαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τον αντικαταστάτη της jQuery. Περιμένουμε και το αντίστοιχο του Google Maps, και αντίο κακές καπιταλιστικές εταιρίες, welcome Localhost Ltd. Βασικά, μιας και μετά την εξαγορά σε κρατήσαν στην εταιρία τους, πρότεινε στους ιθύνοντες να τα βγάλετε και όλα μαζί σαν "μπουκέτο" εφαρμογών, που θα μιλάνε μαζί και θα έχουν κοινό API. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μετά τα Joomla και Drupal, βρήκαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τον αντικαταστάτη της jQuery. Περιμένουμε και το αντίστοιχο του Google Maps, και αντίο κακές καπιταλιστικές εταιρίες, welcome Localhost Ltd. Βασικά, μιας και μετά την εξαγορά σε κρατήσαν στην εταιρία τους, πρότεινε στους ιθύνοντες να τα βγάλετε και όλα μαζί σαν "μπουκέτο" εφαρμογών, που θα μιλάνε μαζί και θα έχουν κοινό API. Σε πονάει που δεν έχεις κάτι να πεις ή να δείξεις καλύτερο...το καταλαβαίνω. Δε πειράζει θα σου περάσει! Έτσι για την ιστορία δε θέλω καμία περίπτωση να υπερκαλύψω το JQuery απλά να δώσω ένα alternative για ταχύτητα, μέγεθος, portability και ευχρηστία στο συγκεκριμένο extension του window! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Πλάκα είχε αυτό... Τι έγινε, έφαγε ban ο ένας κι ήρθε τώρα ο μεγάλος αδελφός να μας δείρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 οχι παλι εσυ θα κλάψω.... Απορω πως δεν σε εχουν κλεισει σε ιδρυμα ακόμα Το παραδειγμα ειναι τελειως κακογουστο και που να χρησιμευσει κατι τετοιο που κανεις; Ουτε το 1/100000 του jquery απο λειτουργιες δεν κανει.. Απορω πως ζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μα έχετε πλάκα....που θα βρω χειρότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κι όμως, έχω το Blackify, είναι ένα plugin εναλλακτικό του Mootools που αλλάζει το φόντο ΟΠΟΙΟΥ element θέλεις σε μαύρο. Με έχει πλησιάσει και η spectracode να το αγοράσει, αλλά διαπραγματεύομαι σκληρά. Τώρα είναι στη v2, και έχω ανοίξει τον κώδικα της v1: H development έκδοση: > // file blackify.js function blackify(id){ document.elementById(id).style.background = #000; } και η production: > // file blackify.min.js function blackify(id){ document.elementById(id).style.background = #000; } Για να το φορτώσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα αρχείο με το όνομα "blackify.min.js" την production έκδοση, να το φορτώσεις στο header της html σου και να καλέσεις οπουδήποτε στην javascript το function blackify(), δίνοντας για όρισμα το id του div που θέλεις να γίνει μαύρο το φόντο του. Στη v2 έχω υποστήριξη για ό,τι χρώμα θέλεις, αλλά θα ανοίξω τον κώδικα μόνο όταν θα βγει η v3 εμπορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κι όμως, έχω το Blackify, είναι ένα plugin εναλλακτικό του Mootools που αλλάζει το φόντο ΟΠΟΙΟΥ element θέλεις σε μαύρο. Με έχει πλησιάσει και η spectracode να το αγοράσει, αλλά διαπραγματεύομαι σκληρά. Τώρα είναι στη v2, και έχω ανοίξει τον κώδικα της v1: H development έκδοση: > // file blackify.js function blackify(id){ document. elementById(id). style. backgroundImage = #000; } και η production: > // file blackify.min.js function blackify(id){ document. elementById(id). style. backgroundImage = #000; } Για να το φορτώσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα αρχείο με το όνομα "blackify.min.js" την production έκδοση, να το φορτώσεις στο header της html σου και να καλέσεις οπουδήποτε στην javascript το function blackify(), δίνοντας για όρισμα το id του div που θέλεις να γίνει μαύρο το φόντο του. Στη v2 έχω υποστήριξη για ό,τι χρώμα θέλεις, αλλά θα ανοίξω τον κώδικα μόνο όταν θα βγει η v3 εμπορικά. Χαχαχαχά είσαι αρχηγός μου αρέσεις! Όμως το big picture ακόμα δε το πιάνεις αλλά δε πειράζει για αστειάκα είσαι πρώτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κοίτα, η αλήθεια είναι κι εγώ σε γουστάρω, γιατί έχεις αυτοσαρκασμό και δεν πτοείσαι από την καζούρα! Το big picture όντως δεν το πιάνω, αλλά όσες φορές προσπάθησα, βρήκα τοίχο, οπότε και αποφάσισα να μην το παλεύω άδικα. Εφόσον έχεις βρει αυτό που γουστάρεις και σε γεμίζει, είμαι μαζί σου. Θα σου κάνω καζούρα μεν, αλλά θα σέβομαι ΠΑΝΤΑ τον κόπο του άλλου, είτε έχει -κατά τη γνώμη μου και μόνο- κάποια χρησιμότητα το αποτέλεσμα, είτε όχι. Το blackify πάντως είναι μια ενεργή προσπάθεια (μόλις διόρθωσα στο προηγούμενο μήνυμά μου τον κώδικα, ο οποίος έσπαγε), και έχω ήδη στείλει τον κώδικα της v2 στην Google να τον χρησιμοποιήσει στη μηχανή αναζήτησής της, που έχει αυτό το βαρετό άσπρο. Τους εκμυστηρεύομαι μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό της v3, που θα είναι η δυνατότητα να αλλάζει το φόντο ανάλογα τη μέρα, προσφέροντας μια μοναδική διαδικτυακή εμπειρία στο χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Χαχαχαχαχαχαχ, αααααχαχαχαχαα. Ότι νάναι! ΟΚ. Η "μεγάλη εικόνα" είναι μικρά προτζεκτάκια που είναι αυτόνομα και συμβάλλουν στην ολοκλήρωση ενός μεγαλύτερου και κατά πολύ πιο σύνθετου έργου. Δηλαδή μικρές αυτόνομες λειτουργικές μονάδες που εργάζονται για ένα κοινό σκοπό. Το σώμα μας από την ανθρωπολογία/βιολογία στο γυμνάσιο όπως θα θυμάσαι έτσι λειτουργεί και τα καλά είναι ότι εάν το δομήσεις ορθά ώς φιλοσοφία τότε έιναι σαν να έχεις ένα σύστημα που έχει ένα core και πολλές επεκτάσεις και άμα μια επέκταση πάθει κάτι δεν αναγκάζεσαι να το διαλυσεις όλο για να το επαναφέρεις. Απλά διορθώνεις ένα μέρος του και οι υπηρεσίες σου είναι σχεδόν πάντα διαθέσιμες στο σύνολό τους. Δες e-bay, facebook.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εννοώ ότι δεν πιάνω το big picture στα δικά σου project, δηλαδή πώς το ΆλφαCMS θα επεκταθεί σε κάτι μεγαλύτερο με το να είναι ο theme manager αποσπώμενος. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και ήδη έχω πάει πολύ οφτόπικ το θέμα σου. Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος! Η απόσπαση! As I said: "...αυτόνομες λειτουργικές μονάδες που εργάζονται για ένα κοινό σκοπό." C Ya! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.