Προς το περιεχόμενο

Αναλύση 1920x1200 σε οθόνη;

Slothvar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι έχει γίνει με αυτη την ανάλυση? Σκέφτομαι να πάρω νέα οθόνη και υπάρχουνε ελάχιστες στα 1920χ1200 και όλες ειναι πανάκριβες, ενω θυμάμαι πίσω στο 2008 υπήρχανε παντου. :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μόνο αυτή βλέπω προς το παρόν ως πιο φθηνή.

Πριν λίγους μήνες έπαιζε ένα παρόμοιο μοντέλο στα ~160€, ένας φίλος πήρε 2.

Τώρα όντως δεν παίζει κάτι, στο skroutz τουλάχιστον.

Γενικότερα έχουν αρχίσει να εκλείπουν τα 16:10 μοντέλα, τα περισσότερα είναι 16:9.

Γενικότερα έχουν αρχίσει να εκλείπουν τα 16:10 μοντέλα, τα περισσότερα είναι 16:9.

Αυτο δεν μπορώ να το καταλάβω, πως τα καταφέρανε και περάσανε τα 16:9 ως standar. Εντάξει στις τηλεοράσεις να το καταλάβω αλλα και στους υπολογιστές?

Αφου 16:10 ειναι κανόνικα το πρότυπο (WUXGA) http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vector_Video_Standards2.svg και βολέβει περισσότερο.

Καλήτερα να έπαιρνα 1920χ1200 το 2008 αντι για 1680χ1050 να τελείωνα. Thanks παντως μάλλον θα περιμένω λίγο καιρό λόγω χρημάτων γιατί θέλω να πάω για 27 ιντσες.

Μόνο αυτή βλέπω προς το παρόν ως πιο φθηνή.

Πριν λίγους μήνες έπαιζε ένα παρόμοιο μοντέλο στα ~160€, ένας φίλος πήρε 2.

Τώρα όντως δεν παίζει κάτι, στο skroutz τουλάχιστον.

Samsung 2433ΒW.την ειχε προσφορα το πλαισιο στα 165.τσιμπισα μια και ειναι αψογη για τα λεφτα της.Νομιζω λιγο πριν τα χριστουγεννα επαιζε η προσφορα.

ASUS VW266H 26'' 2MS

εγω προσωπικά έχω αυτήν και την είχα πάρει απο e-shop για 300 αυρά πριν 2 χρόνια και βλέπω τρελά πράγματα.

είναι η ανάλυση που σε ενδιαφέρει

Και πανω που χαρηκα και ειπα να ποσταρω οτι βρεθηκε τελικα φθηνη οθονη σε αυτη την αναλυση LG LCD 24'' W2453SQ-PF Full HD Black

ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω και τελικα ειναι 1920Χ1080 το μοντελο αυτο οποτε καποιο λαθος εχει γινει στο site λογικα.

Οριστε 1920*1200 αλλα TN δυστηχως αλλα σε αυτα τα λεφτα αστα....

Αχ αχ αχ νομιζω οτι δεν θα την γλυτωσεις την μητρικη στο κεφαλι.Για δες λιγο πιο πανω το ποστ που εχω βαλει....

Αντε για υπνο τωρα. :P

Samsung 2433ΒW.την ειχε προσφορα το πλαισιο στα 165.τσιμπισα μια και ειναι αψογη για τα λεφτα της.Νομιζω λιγο πριν τα χριστουγεννα επαιζε η προσφορα.

Σωστά νομίζεις. Αν είσαι Θεσσαλονίκη και την πήρες και από το Πλαισιο Καλαμαριας Παραμονή, παίζει και να σε μισήσω. :P

Μία από τα ίδια με τον ΟP, κι εγω χτυπαω το κεφάλι μου που δεν πήρα κάτι τότε και τώρα τζίφος σε x1200.

Σωστά νομίζεις. Αν είσαι Θεσσαλονίκη και την πήρες και από το Πλαισιο Καλαμαριας Παραμονή, παίζει και να σε μισήσω. :P

Μία από τα ίδια με τον ΟP, κι εγω χτυπαω το κεφάλι μου που δεν πήρα κάτι τότε και τώρα τζίφος σε x1200.

Χαχα 17-12 την τσιμπισα.απο καταστημα καλαμαριας.....

Αλλα πριν με μισησεις να σου πω οτι ειχαν μεινει καμια ντουζινα χωρις την δικη μου οταν την πηρα.Οποτε προηγουντε αλλοι για μισημα. :-D

Ημερομηνια κατασκευης οκτωμβριος του 2010,made in romania......

Εντάξει, την γλύτωσες για 13 μέρες και 12 οθόνες προφανώς =P

Εγώ θέλω αυτόν τον ένα, που πήγα παραμονή στις 8 το απόγευμα και εκείνη τη στιγμή πακετάρανε μπροστά στα έντρομα μάτια μου την τελευταία για πάρτη του. Γμ τον συγχρονισμό μου δηλαδή, αλλά άμα τον πετύχω... :P

Ps: Κοίτα να δεις η Ρουμανία. Α ρε ψωροκώσταινα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...