Critter Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πριν απο 25 περιπου μέρες έπαθα ολική ρίξη αχίλλειου τένοντα στο μπάσκετ. Έκανα χειρουργειο, έκοψα μετα απο 15 μέρες τα ράμματα και την άλλη δευτέρα βγάζω το γυψονάρθηκα και βάζω ορθοπεδική μπότα. Ο γιατρός λέει οτι παει περίφημα το πράγμα και μάλιστα όταν έκοψα τα ράμματα με ψηλάφησε αρκετα δυνατά κατα μήκος όλου του τένοντα και ενιωθα λες και ειμαι έτοιμος να περπατησω (πόνος=0).Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία? Αν ναι, βασικά θέλω να ρώτήσω μετά απο πόσο καιρό μπορει κανείς ΑΠΛΑ να περπατήσει χωρίς υποβοήθηση (κάνοντας φυσικα τις φυσικοιεραπείες και όλα όσα πρέπει). Απ'οτι κατάλαβα άλλωστε η προσωπικη θέληση και η τήρηση αυτών που λένε οι φυσικοθεραπευτές θα δώσει καλύτερα και προφανώς ταχύτερα αποτελέσματα. Θα μου πεις, δεν ρώταγες το γιατρο? Ε!ξέχασα . Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 http://195.251.240.254:8080/bitstream/handle/10184/770/souzoun.pdf?sequence=1 απο googlarisma.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναπάς από τον γιατρό σου και να ρωτήσεις. Ναι μεν υπάρχουν πρωτόκολλα, αλλά ίσως να υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα, ίσως ο γιατρός να εφάρμοσε κάποια άλλη τεχνική, ίσως διάφορα. Και ο φυσικοθεραπευτής ακόμα δεν θα αποφασίσει μόνος του, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον χειρουργό, εκτιμώντας βεβαίως και την καθημερινή σου πρόοδο. Οπότε κάνε τον κόπο και πάνε, ή πάρε κάνα τηλεφωνάκι. Μην ανησυχείς μην τυχόν τον ενοχλήσεις, τον έχεις πληρώσει πολύ καλά. (υποθέτω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.