Προς το περιεχόμενο

Κολαει το ανεμιστηρακι μετα απο αναστολη λειτουργιας

Jason 93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω to Lenovo G560 A-6 (Intel i3 380M 2.53Ghz, 4GB RAM, 500GB HD, Nvidia GForce 310M)και μολις προχθες προσεξα ενα μικρο προβλημα με το ανεμιστηρακι. Γενικα το λαπτοπ δεν ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα ουτε δουλευει πολυ και το ανεμιστηρακι. Συνηθως ξεκιναει οταν η CPU φτανει τους 45-50 βαθμους. Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω τον υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας, αφου τον επαναφερω το ανεμιστηρακι δεν σταματαει με αποτελεσμα να εχω μονιμα θερμοκρασιες κατω των 30 βαθμων οταν απλα σερφαρω. Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν 2 πιθανές αιτίες στο πρόβλημά σου 1ο Είναι χαλασμένο το ανεμιστηράκι της ψύκτρας οπότε θέλει αλλαγή 2ο Δεν παίρνει σωστά τις στροφές το ανεμιστηράκι λόγω σκόνης και χνουδιών. ΛΥΣΗ : Ανοίγεις το λάπτοπ και καθαρίζεις την ψύκτρα και το ανεμιστηράκι με πιεστικό spray. Το αφήνεις 1 ώρα να στεγνώσει και το ξανανοίγεις αν δεν είσαι οκ τότε παραγγέλνεις ένα ανεμιστηράκι μαζί με ψύκτρα (είναι συνήθως ένα τεμάχιο) και το αντικαθιστάς και είσαι ΟΚ.

Υπάρχουν 2 πιθανές αιτίες στο πρόβλημά σου 1ο Είναι χαλασμένο το ανεμιστηράκι της ψύκτρας οπότε θέλει αλλαγή 2ο Δεν παίρνει σωστά τις στροφές το ανεμιστηράκι λόγω σκόνης και χνουδιών. ΛΥΣΗ : Ανοίγεις το λάπτοπ και καθαρίζεις την ψύκτρα και το ανεμιστηράκι με πιεστικό spray. Το αφήνεις 1 ώρα να στεγνώσει και το ξανανοίγεις αν δεν είσαι οκ τότε παραγγέλνεις ένα ανεμιστηράκι μαζί με ψύκτρα (είναι συνήθως ένα τεμάχιο) και το αντικαθιστάς και είσαι ΟΚ.

Το ανεμιστηρακι δουλευει τελεια και δεν υπαρχει περιπτωση να θελει καθαρισμα (Ενα μηνα το εχω το Laptop) Μαλλον δεν καταλαβες το προβλημα μου. Το ενεμιστηρακι δεν εχει προβλημα με το να ψυξει το συστημα αλλα με το να σταματησει να το ψυχει. Και αυτο μονο μετα απο αναστολη λειτουργιας. Επισης δεν φταινε σιγουρα τα Windows μου κανει το ιδιο και σε ubuntu. Και κατι αλλο που παρατηρησα, αν το επεναφερω απο αδρανοποιηση αντι για αναστολη ειναι ολα οκ. Υποθετω οτι αυτο γινεται γιατι φορτωνει το bios.

Μπορείς εφόσον το έχεις μόνο 1 μήνα το λαπτοπ να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία ή το κατάστημα αν δικαιούσαι αντικατάστασης. Σίγουρα έχει εγγύηση για επισκευή δωρεάν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...