Προς το περιεχόμενο

Compact FrameWork και DataSet,DataTableAdapter

chrism4111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ..

Επειδη τωρα τελευταια δουλευω το Compact FrameWork 3.5 (C#) με το Visual Studio 2008 για καποια εφαρμογη σε PDA συσκευη θα ηθελα να μου λυθει το παρακατω προβλημα ....

Εχω φτιαξει ενα DataGrid σε μια φόρμα το οποιο πέρνερι δεδομενα απο ενα DataSet (που το ειχα δημιουργησει) μαζι με το dataset δημιουργηθηκε και ενας dataTableAdaptor....

Ολα καλα και ολα ωραια μεχρι εδω το datagrid μου εμφανίζει κανονικα τα δεδομενα μ .

Εγω τωρα θέλω να κανω ενα ερωτημα ακομα και να αποθηκευω σε μια μεταβλητη ενα παιδιο του πινακα μου (το πρωτο πυ θα εμφανιζετε)..

Πως μπορω να το κανω αυτο μεσω του dataset και του datatableAdaptor μέσω της c# (προσοχη το παιδιο που θέλω να εμφανισω ειναι σε μορφη τυπου datetime και το θέλω να το αποθηκευσω σε μια μεταβλητη τυπου datetime για να κανω αφερεση αυτης με την τωρινη )

Ευχαριστω εκ των πρωτέρων

Δημοσ.
>
int j = Gridview.Rows.Count;
Datetime[] imerominia = new Datetime[j];

for (int i = 0; i < j; i++)
           {
               imerominia [j] = Convert.ToDateTime(Gridview.Rows[i].Cells[0].Text);
           }

Δημοσ.

Οκ με αυτο αλλα εγω δημιουργησα ενα ερωτημα SELECT στο DataAdapter στο DesignMode

Αυτο το ερώτημα το ονομασα GetDataBy με μεθοδο FillBy. Συγγεκριμενα μου γράφει FillBy,GetDataBy(@p1,@p2) οπου το @p1 και @p2 ειναι μεταβλητες που θα δινω εγω για να εμφανιζει τα δεδομένα.. Αυτο το ερωτημα θα εμφανίζει πάντα μια γραμμη και μεσα υπαρχει μια στηλη η οποια ειναι DateTime ...

Εγω αυτο που θέλω ειναι να αποθηκευω το DateTime που θα βγαζει η SELECT σε μια μεταβλητη ετσι ωστε να κανω την αφεραιση που θελω ,και οχι να παιρνω δεδομένα απο το ηδη υπάρχων DataGrid.

Δημοσ.

Δοκίμασε το παρακάτω κομμάτι κώδικα. Άποψη μου, να αποφεύγεις τον wizard όσο μπορείς.

>
SqlConnection myConnection = new SqlConnection("Εδώ βάλε το connection string");
SqlCommand command = new SqlCommand(String.Format("SELECT MYDATE FROM MYTABLE WHERE COLUMN1={0} AND COLUMN2={1}",FIRST_PARAMETER,SECOND_PARAMETER),myConnection);
myConnection.Open();
DateTime theDateIWant = Convert.ToDateTime(command.executeScalar());
myConnection.Close();

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...