Drop_Dead Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το αγαπητο crysis 2 παρα του οτι ειναι πιο ελαφρη, δεν αφηνει τις παλιες καλες συνηθειες. Ενω επαιζα μια πιστα μου κρασαρε το pc μετα απο μερικα λεπτα παιχνιδου και συνεχιστικε 2-3 φορες ακομα. Μετα το περασα το σημειο Οταν εγινε ομως το πρωτο crash πριν μπει στα windows μου εβγαζε μηνυμα για disk check. Το αφησα αλλα καθε φορα οταν λεει to skip ,press any button within X secs(κατι τετοιο) , κολλαει συνεχεια στο 1. Αλλες φορες σταματαει και δεν κανει τιποτα και αλλες φορες συνεχιζεο κανονικα την λειτουργεια του. Μια φορα επιασε το disk check αλλα μου εβγαλε μηνυμα unidentified error occured. Τωρα πλεον με κανα δυο restart με κουμπι μπαινει στα windows και crasharei στα 2 λεπτα χρησης. Αλλες φορες μολις πατησω το κουμπι για να ανοιξει κανει ενα μεγαλο beep , μεγαλη παυση και παλι μεγαλο beep και συνεχιζει. Παιδια βοηθεια τα χω παιξει. Αναθεμα σε crysis :@ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για hardware πρόβλημα μοιάζει - τσέκαρε μνήμες, δίσκο για αρχή. Αν μπορείς δώσε τα στοιχεία που βλέπεις στη μπλε οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Umm, βασικα δεν ειναι μπλε οθονη, freezarei το pc και δεν κανει τιποτα. Τωρα δεν ανοιγε καθολου. Εβγαλα εβαλα καλωδια και μπουταρε. (και μετα απο ενα 2λεπτο κρασαρε παλι :@) δλδ εχει μεινει κολλημενο και δεν ανταποκρινεται. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μπορείς να ποστάρεις τη σύνθεση του Η/Υ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Παιδια οκ το θεμα λυθηκε. Εβγαλα μπολικα εξαρτηματα τα ξαναβαλα και τα windows κανανε αυτοματα ενα startup repair και πλεον δουλευει ρολοι. Το καθαρισα και λιγο απο μεσα ειχε γινει ... Ευχαριστω για το ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.