Orifiel Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σήμερα με φώναξε ένας φίλος να του καθαρίσω τον ολοκαίνουργιο 1ον μήνα υπολογιστή του από ιό. Δεν έχει γνώση από υπολογιστές, απλά λίγο ιντερνέτ, μουσική και msn χρησιμοποιεί. Το πισι ανοίγει και απεικονίζει την πρώτη φωτογραφία ashrock μητρικών αλλά αρνιέται να φορτώσει bios, windows, etc. Άρα ο επεξεργαστής, κάρτα γραφικών δουλεύουν. Σπάνια θα φορτώσει την επόμενη εικόνα γράφοντας ότι “ disk drive A error, press any key to reboot” Προσπαθώ να μπω στα bios και μετά από 5 λεπτά θα μπει στο περιβάλλον bios αλλά γράφει : no bios Και τίποτα άλλο!.. Του είπα όπως είναι να το πάει πίσω από εκεί που το αγόρασε. Άσε που του πούλησαν 1400 ευρώ υπολογιστή i3 με 2mb ram και 20ρι μόνιτορ, χωρίς γνήσιο λειτουργικό και χωρίς τίποτα.. Προτείνετε να κάνω κάτι ακόμη πριν το δώσει πίσω? Είπα να έτρεχα από περιέργεια το setup cd windows, τα δικά μου για να δω.. αλλά με τα βίας φορτώνει μια στο τόσο την επόμενη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το απλούστερο θα ταν, επιστροφή στο κατάστημα. Αν θες ν ασχοληθείς, μπορείς γι αρχή να κάνεις reset το BIOS μπας και βοηθήσει. Ή ν αφαιρέσεις τον HDD για να δεις αν αλλάζει κάτι. Και ffs, 1400€ είναι «ληστεία» αν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερα ακριβό part. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σήμερα με φώναξε ένας φίλος να του καθαρίσω τον ολοκαίνουργιο 1ον μήνα υπολογιστή του από ιό. Δεν έχει γνώση από υπολογιστές, απλά λίγο ιντερνέτ, μουσική και msn χρησιμοποιεί. Το πισι ανοίγει και απεικονίζει την πρώτη φωτογραφία ashrock μητρικών αλλά αρνιέται να φορτώσει bios, windows, etc. Άρα ο επεξεργαστής, κάρτα γραφικών δουλεύουν. Σπάνια θα φορτώσει την επόμενη εικόνα γράφοντας ότι “ disk drive A error, press any key to reboot” Προσπαθώ να μπω στα bios και μετά από 5 λεπτά θα μπει στο περιβάλλον bios αλλά γράφει : no bios Και τίποτα άλλο!.. Του είπα όπως είναι να το πάει πίσω από εκεί που το αγόρασε. Άσε που του πούλησαν 1400 ευρώ υπολογιστή i3 με 2mb ram και 20ρι μόνιτορ, χωρίς γνήσιο λειτουργικό και χωρίς τίποτα.. Προτείνετε να κάνω κάτι ακόμη πριν το δώσει πίσω? Είπα να έτρεχα από περιέργεια το setup cd windows, τα δικά μου για να δω.. αλλά με τα βίας φορτώνει μια στο τόσο την επόμενη σελίδα. Αν εχει εγγυηση εννοειται πως θα τον παει εκει που τον ειχε αγορασει να τον επισκευασουν! Αν παλι ειναι μ@υρ@χαβλ@ι, μπορεις να ανοιξεις το καπακι του κουτιου να κλεισεις ολα τα ρευματα πρωτα και να αφαιρεσεις την μπαταρια της μητρικης. Ειναι σαν ρολογιου αλλα πιο μεγαλη για κανενα 2λεπτο. Ταυτοχρονα πατα το κουμπι εκιννησης για να αποφορτησει απο ρευματα. Μετα ξανακουμπωσε την μπαταρια, ξαναβαλε το καλωδιο ρευματος πανω και πατα το κουμπι εκιννησης, λογικα θα ξεκινησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το κολπάκι με την μπαταρία είναι πολύ βοηθητικό με έχει βγάλει από πολλού μπελάδες.Η απορία μου εμένα είναι ποιο είναι αυτό το κατάστημα που πουλάει pc με τέτοιες τιμές???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 δεν είναι κατάστημα υπολογιστών και φρίκαρα, των κατσάδιασα που δεν με ρώτησε!! Το αγόρασε από κατάστημα με κουζίνες και ηλεκτρικά και μάλιστα με 2 μήνες καθυστέρηση.. δηλαδή και να το πάει εκεί, θα το στείλουν Αθήνα.. Δεν είναι πακέτο από ότι παρατήρησα ο υπολογιστής.. Έχει enermax κουτί των 20 ευρώ.. εγώ αγόρασα i7 870 με 4 gigs ραμ και καλύτερη μητρική με 400 ευρώ.. αυτός πείρε το μισό από εμένα με 1400.. Από την άλλη δεν είναι δουλειά μου να ανοίξω και να χάσει την εγγύηση.. φορματ και διάγνωση μπορώ να του κάνω όμως.. σε φιλικό επίπεδο. Μπορεί να του πάσαρε και μεταχειρισμένα από στοκατζιδικο.. πάντως cd δεν είχε μέσα ούτε για οδηγούς μητρικής, ούτε τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μα πως είναι δυνατόν να πάρει pc από τέτοιο κατάστημα όταν υπάρχουν τόσα πολλά καταστήματα στο είδος τα οποία ανταγωνίζονται το ένα το άλλο συνεχώς δεν το καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Να το παει πισω και να απαιτησει αμεση επισκευη!!! Αμεση!!! Τι παει να πει δεν εχει ουτε cd με τους οδηγους, ουτε το κουτι της μητρικης, της καρτας γραφικών τιποτα? Μην σου πω αν μπορει υπαναχωρηση και να ζητησει τα χρηματα του πισω για ελλατωματικο προϊον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μπορεί πολύ άνετα να τον πάει στα δικαστήρια για ελλατωματικό προϊόν,εξαπάτηση και αισχροκέρδια.Δεν χρειάζεται επισκευή το επιστρέφει και παίρνει τα λεφτά του αυτή είναι η λύση.Με 1400 παίρνει 2 τέτοια μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γιαυτο έβαλα εδώ το θέμα, μου φάνηκε περίεργο. Ζήτησα να μου δώσουν τα cd με widnows, drivers, etc.. και είπε ότι η κούτα είχε ένα βιβλιαράκι μόνο και την απόδειξη.. δεν είχε τίποτα άλλο. Είναι απίστευτα αυτά που γίνονται.. νόμιζα αρχικά ότι θα έκανα ένα virus scan… Τέλος πάντων, θα τους το πω.. ο άλλο που μου φάνηκε υπερβολικά περίεργο είναι η μνήμη.. Μόνο 2 γιγα!!!? Νόμιζα ότι έχουν σταματήσει να βάζουν μόνο 2 μνήμη.. σκληρό δεν ξέρω τι έχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τελικα τι εγινε Ori? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.