Προς το περιεχόμενο

πόσον καιρό κρατά μια συναρμολόγηση...;

rangel450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συγνωμη αν είναι άκυρο με το section... τέσπα,

έχω παραγγείλει ενα pc με υλικά δικής μου επιλογής από e-shop και έχω ζητήσει δωρεάν συναρμολόγηση και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα.... (Έχει περάσει μια βδομάδα...)

εξέλιξη παραγγελίας

Μήπως υπάρχει κανένας με εμπειρία να μου πει πόσον καιρό θα κάνουν;;; Γιατί είναι ακόμα στο 3ο στάδιο;;; Εκεί γίνεται η συναρμολόγηση;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Προφανως περιμενουν καποια υλικα που δεν τα εχουν.Θυμασαι οταν επελεγες τα κομματια περιπου τι χρονο παραδοσης ελεγε?

Για παρε τους ενα τηλεφωνο.

ναι, σε 2 έλεγε άμεσα διαθέσιμο... σ`όλα τα άλλα έλεγε διαθέσιμο σε 1-2 εργάσιμες, εκτός από 1 το οποίο εξαντλήθηκε στα μισά, αλλά τώρα έγινε διαθέσιμο σε 1-2 ημέρες... τους έχω στείλει e-mail στο e-shop sales αλλα .... ζαρτ

Το "διαθεσιμο σε 2-3 μερες" που λεει, ειναι για πανω απο βδομαδα. Παραγγελια μου απο 31/3 ακομη στη συλλογη προιοντων ειναι. Τι σκατα, ενα προιον ειναι, πως το συλλεγουν; :rolleyes:

Είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία για ένα pc και μετά από 2 εβδομάδες που πήγα να τους ρωτήσω τι γίνεται, μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν τα αυτά που τους είχα παραγγείλει από τους προμηθευτές.

Φυσικά και ακύρωσα την παραγγελία και επειδή είχα ένα πιστωτικό 192€ τους είπα να μου φέρνουν μόνο όσα είχαν διαθέσιμα, δηλαδή την οθόνη, το optical και το κουτί, τα οποία, κατά περίεργη σύμπτωση έκαναν συνολικά 192,5€.

Πέρνα από εκεί ή πάρε ένα τηλέφωνο, αν και πιστεύω πως κι εσένα τα ίδια θα σου πουν.

Το περίεργο είναι ότι αυτά που δεν είχαν εκεί τα έκανα παραγγελία απ το visionstudio και αυτοί ήξεραν ακριβώς πότε παραλαμβάνουν κλπ.

Κάτι μου βρωμάει στην ιστορία.

Μάλλον δεν είναι μόνο φήμες όσα ακούγονται για το eshop.

πω, η απόλυτη ξενέρα! αυτό το pc ήθελα να το παρω εδώ και ένα χρόνο, και τώρα που επιτέλους μπορώ να το αγοράσω, πρέπει να περιμένω το κάθε... e-shop..και δυστυχώς δεν ξέρω συναρμολόγηση καθόλου, γι`αυτό αναγκαστικά πρέπει να περιμένω τα κεφάκια τους..... Πάντως έχω κάνει αρκετές παραγγελείες και πάντα έρχονται πολύ γρήγορα αυτά πού παραγγελνω... Είχα καλύτερη εικόνα για το e-shop...

ναι ρε φίλε, αλλά είμαι δεκατεσσάρων όμως, και δεν θα ήθελα να το ρισκάρω και πολύ... φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα.... Έτσι κιαλλιώς τώρα την... μα...... την έκανα... θα περιμένω όσο χρειαστεί....εκτός αν πια ξεπεράσουν κάθε όριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...