LOKG Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 εκανα καποια test για την ασφαλεια του pc στο PC FLank και μου εβγαλε στη πρωτη κατηγορια check for vulnerabilities of your computer system to remote attacks At Risk! Warning! Trojan horse check At Risk! Warning! Browser privacy check Danger! Danger! Μου λεει να βαλω firewall ενω εχω ηδη το outpost μαζι με το nod32! ΜΟυ λεει οτι ο browser μου μπαζει με λιγα λογια(firefox 4) και να μη σωζω τους κωδικους κτλ Your computer may save special cookies on your hard drive that have the purpose of directing advertising or finding out your habits while web surfing. Recommendation We advise you to get personal firewall and/or anti-spyware software. We recommend AdAware Plus. If you already have a firewall or anti-spyware program adjust it to block cookies. You can also block cookies using your browser if it supports cookies blocking feature Referrer check Danger! While visiting web sites your browser reveals private information (called 'referrer') about previous sites you have visited. Recommendation We advise you to get personal firewall software. If you already have a firewall program adjust it to block the distribution of such information (referrer). τι παραπανω πρεπει να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αηδίες. Είναι φυσικό να υπάρχουν θέματα ασφαλείας ακόμα και με τα πιο εξελιγμένα προγράμματα προστασίας. Αν θέλεις να είσαι απόλυτα ασφαλείς να μην συνδέεσαι ποτέ στο Internet, να κόψεις όλες τις usb θύρες και να αφαιρέσεις το cd/dvd από τον υπολογιστή σου. Έτσι δεν θα χρειαστείς κανένα antivirus ή firewall και μόνο γρίπη θα μπορούσε να κολλήσει το Pc (αν φταρνιστείς πάνω του ). Σου λέει να κόψεις τα cookies και αν το κάνεις οι μισές σελίδες θα παραπονιούνται και τα forums δεν θα σε αφήνουν να συνδεθείς. Για την αποθήκευση κωδικών έχει δίκιο, αλλά ποιος το κάνει; Εκεί που λέει για το referrer, στον firefox (τουλάχιστον) μπορείς να το κόψεις. Δώσε σε μια καρτέλα αντί για διεύθυνση το about:config. Θα σου ανοίξει μια σελίδα με ρυθμίσεις και θα σου πει να προσέχεις. Στην αναζήτηση δώσε referer και θα σου δώσει το network.http.sendRefererHeader. Κάνε δεξί κλικ->τροποποίηση και κάντο 1 (από 2). Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το 0 για να κόψει τελείως το referer, αλλά αν δεις ότι έχεις προβλήματα σε κάποια sites κάντο πάλι 1. Μετά δώσε πάλι αναζήτηση και γράψε referrer (με δύο r) και θα σου δώσει το network.http.sendSecureXSiteReferrer, αυτό κάντο false. Στην τελική όμως, δεν νομίζω να υπάρχει Pc που να περάσει όλα τα τεστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αν εισαι λίγο προσεκτικός στο που μπαίνεις, τι σελίδες πατάς και γενικά τι κατεβάζεις θα εισαι και με το παραπάνω ασφαλής χώρις πολλά προγράμματα. Βάλε ενα antivirus και 2 3 φορές τον ενα scan μήνα με το malwarebytes και superantispyware και θα είσαι αρκετά καλυμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thekillergreece Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εκανα καποια test για την ασφαλεια του pc στο PC FLank και μου εβγαλε στη πρωτη κατηγορια check for vulnerabilities of your computer system to remote attacks At Risk! Warning! Trojan horse check At Risk! Warning! Browser privacy check Danger! Danger! Μου λεει να βαλω firewall ενω εχω ηδη το outpost μαζι με το nod32! ΜΟυ λεει οτι ο browser μου μπαζει με λιγα λογια(firefox 4) και να μη σωζω τους κωδικους κτλ Your computer may save special cookies on your hard drive that have the purpose of directing advertising or finding out your habits while web surfing. Recommendation We advise you to get personal firewall and/or anti-spyware software. We recommend AdAware Plus. If you already have a firewall or anti-spyware program adjust it to block cookies. You can also block cookies using your browser if it supports cookies blocking feature Referrer check Danger! While visiting web sites your browser reveals private information (called 'referrer') about previous sites you have visited. Recommendation We advise you to get personal firewall software. If you already have a firewall program adjust it to block the distribution of such information (referrer). τι παραπανω πρεπει να βαλω? κατεβασες ενα αδιστακτο ψευτικο προστασιας απο ιους?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για ξανά διάβασε λίγο τι ακριβώς έγραψε ο micos000 και μην είσαι τόσο βιαστικός στο να δίνεις συμβουλές την επόμενη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.