Peny_gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Αρχικά θέλω να ζητήσω συγνώμη εάν κάνω το post μου σε λάθος section και σε αυτήν την περίπτωση αν είναι εύκολο κάποιος moderator να μου το μεταφέρει στο σωστό forum. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό σε 8 πανεπιστήμια της Αγγλίας (σε Computer Science) και τα 3 από αυτά μου έχουν κάνει Conditional offer καθώς ακόμα δεν έχω πάρει πάρει το πτυχίο αγγλικών IELTS. Στο offer μου ζητάνε να κάνω Accept ή Decline την προσφορά. Μπορώ να κάνω accept σε όλα ή πρέπει να κάνω μόνο σε ένα από αυτά? Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα εάν κάνω accept όλα τα offers αλλά μετά πάω μόνο σε ένα? (Εάν δηλαδή είναι με κάποιο τρόπο δεσμευτικό το accept). Ο λόγος που δεν θέλω να κάνω accept μόνο σε ένα είναι επειδή ακόμα περιμένω άλλες 5 απαντήσεις για να μπορέσω να αποφασίσω σε ποίο θέλω να πάω... καθώς επίσης έχει σημασία και ο βαθμός που θα πάρω στο IELTS γιατί μερικά ζητάνε 7.0 άλλα 6.5 και άλλα 6.0, οπότε εάν τα έχω απορρίψει όλα εκτός από ένα θα μείνω ξεκρέμαστη. Σας παρακαλώ εάν γνωρίζεται πείτε μου τι πρέπει να κάνω και εάν είναι ασφαλές να κάνω accept όλα τα offer χωρίς να έχω πρόβλημα στην πορεία. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stockholm4ever Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πάρε ένα τηλεφωνάκι στο Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο να τους ρωτήσεις για να είσαι 100% σίγουρος τι πρέπει να κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μπορεί να εξαρτάται από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Στο MBA Warwick που ξέρω μπορούσες να κάνεις Accept και να το ακυρώσεις ακόμα και μερικές μέρες πριν να ξεκινήσει με επιστροφή της προκαταβολής. Σε άλλα προγράμματα δεν μπορούσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 μεταπτυχιακο ειναι,απευθειας αιτηση στις σχολες εκανες,δεν νομιζω να υπαρχει θεμα εαν κανεις σε 1 η σε 10 accept.Δεν νομιζω οτι αυτο ελεγχεται με καποιο τροπο.Παντως κ γω πριν 6 χρονια ειχα δεχτει δυο θεσεις ταυτοχρονα για να ειμαι καλυμενος μεχρι να αποφασισω κ φυσικα απλα η σχολη που δεχτηκα κ δεν πηγα τελικα μου τα επρηξε με κανα δυο εμαιλ τα οποια ποτε καν δεν απαντησα.Σε τι να ειναι δευσμετικη η αρχικη αποδοχη?Δεν καταλαβαινω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.