Προς το περιεχόμενο

Επιλογή λάπτοπ

skantzoxoiraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O κιαλυτερος τροπος,για να μαθεις,τι οθονη εχει,ειναι να μπεις στη σελιδα της Dell!

Σε ενοχλει η glossy?

Η αλήθεια είναι πως δεν το θέλω για εμένα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν είναι glossy. Στο site της Dell δεν το αναφέρει ξεκάθαρα. Η παραγγελία έφυγε, γνωρίζω την αξιοπιστία του customer care της Dell, έχει και 2 χρόνια εγγύηση. ;)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήρα αυτό http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-15r-4742-laptop-pentium-dual-core-p6100-20-ghz-156%22-led-mayro/prod950025pp/!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι στα χέρια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι να κάνω τώρα;

Να βάλω την μπαταρία στο λάπτοπ και να συνδέσω το λάπτοπ με το καλώδιο για να φορτίσει; Έτσι φορτίζει η μπαταρία; Και να το αφήσω 12 ώρες.

Και ακόμη.. πως να κάνω το μέσο αποκατάστασης συστήματος; Θέλει dell datasafe local back up (τι ειν τούτο???) και δίσκο DVD-R/DVD+R/Blu-ray Disc (αυτά είναι δύο dvd δεν καταλαβαίνω.. ή ένα?).

Δημοσ.

Πήρα αυτό http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-15r-4742-laptop-pentium-dual-core-p6100-20-ghz-156%22-led-mayro/prod950025pp/!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι στα χέρια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι να κάνω τώρα;

Να βάλω την μπαταρία στο λάπτοπ και να συνδέσω το λάπτοπ με το καλώδιο για να φορτίσει; Έτσι φορτίζει η μπαταρία; Και να το αφήσω 12 ώρες.

Και ακόμη.. πως να κάνω το μέσο αποκατάστασης συστήματος; Θέλει dell datasafe local back up (τι ειν τούτο???) και δίσκο DVD-R/DVD+R/Blu-ray Disc (αυτά είναι δύο dvd δεν καταλαβαίνω.. ή ένα?).

Για τη μπαταρία, να διαβάσεις τις οδηγίες. Μαλλον εννοεί το backup που φτιάχνουν τα laptop (συνήθως σε 2 κενά δισκάκια dvd) σε περίπτωση που κάτι πάθει το pc, για να τα χρησιμοποιήσεις για την επαναφορά του στην αρχική κατάσταση (αυτή που βρίσκεται τώρα, αμέσως μετά την αγορά).

Δημοσ.

Για την μπαταρία λέει φορτίστε τον υπολογιστή σας για τουλάχιστον 12 ώρες προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή με τροφοδοσία από την μπαταρία. Αλλά η μπαταρία πως φορτίζει; Αυτό δεν λέει. Την τοποθετώ στο λάπτοπ, συνδέω το λάπτοπ με τον μετασχηματιστή AC και το βάζω στην πρίζα; Αυτό είναι;

Αυτό είναι τελικά! Αλλά τα παραπάνω είναι 2 ή 1 DVD; Δεν καταλαβαίνω καθόλου!

Δημοσ.

Για την μπαταρία λέει φορτίστε τον υπολογιστή σας για τουλάχιστον 12 ώρες προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή με τροφοδοσία από την μπαταρία. Αλλά η μπαταρία πως φορτίζει; Αυτό δεν λέει. Την τοποθετώ στο λάπτοπ, συνδέω το λάπτοπ με τον μετασχηματιστή AC και το βάζω στην πρίζα; Αυτό είναι;

Ναι, αν δεν υπάρχει κάποιος εξωτερικός φορτιστής, αυτό ακριβώς εννοεί. Μην τον ανάψεις, περίμενε να τελειώσει η φόρτιση. Αν χρησιμοποιείς το laptop στο σπίτι, προτείνω να φορτίσεις όπως λέει την μπαταρία και μετά να τη βγάλεις, δουλεύοντας μόνο στο ρεύμα. Αυτό, για να μη φθείρεται χωρίς λόγο η μπαταρία.

Δημοσ.

Dell datasafe local back up :Καπου μεσα στα windows,υπαρχουν φιλαγμενα,σε διαφορετικο partition,τα windows και τα προγραμματα που σου προσφερει η dell!

Λοιπον,με την βοηθεια ενος συγκεκριμενου προγραμματος της Dell,σου δινει τη δυνατοτητα να τα γραψεις σε DVDς και να τα φυλαξεις,σε περιπτοση που παει κατι λαθος.

Αυτα τα DVDs που θα κανεις,θα σου δωσουν τη δυνατοτητα να επαναφερει το συστημα(τα windows) στην κατασταση που ηταν οταν το ανοιξες πρωτη φορα το λαπτοπ!

Συμβουλη:Βαλε,αν εχεις,καποιο γνωστο σου,που ξερει απ'αυτα,για να στα κανει!Μπορεις να τα κανεις οποτε θες,αλλα καλυτερα καντα οσο πιο συντομα γινεται!

Καλοριζικο,απο μενα! :-)

Δημοσ.
Αυτό είναι τελικά! Αλλά τα παραπάνω είναι 2 ή 1 DVD; Δεν καταλαβαίνω καθόλου!

Όταν λέει "DVD-R/DVD+R/Blu-ray Disc", δεν εννοεί ότι τα χρειάζεσαι όλα αυτά, απλά ένα από αυτά. Ή DVD-R, ή DVD+R (έχουν ασήμαντες μικροδιαφορές) ή Blu-Ray (πολύ μεγάλο σε χωρητικότητα και ακριβό γι' αυτή τη δουλειά). Συνήθως λοιπόν, χρειάζονται 2 κενά dvd, είτε τύπου DVD-R, είτε DVD+R, δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Ναι, αν δεν υπάρχει κάποιος εξωτερικός φορτιστής, αυτό ακριβώς εννοεί. Μην τον ανάψεις, περίμενε να τελειώσει η φόρτιση. Αν χρησιμοποιείς το laptop στο σπίτι, προτείνω να φορτίσεις όπως λέει την μπαταρία και μετά να τη βγάλεις, δουλεύοντας μόνο στο ρεύμα. Αυτό, για να μη φθείρεται χωρίς λόγο η μπαταρία.

Αυτα δεν ισχυουν στις Lithium-ion μπαταριες. Δεν εχουν το λεγομενο "memory effect" . Σε 3 κυκλους φορτισης-αποφορτισης θα εχεις μεγιστη αποδοση και ασε την μπαταρια πανω. Γι αυτο εχουν μπαταριες τα laptop, για να τις φορανε (τα δεδομενα μας ειναι ανεκτιμητα). Μην ξεχνας μονο καθε μηνα εναν κυκλο αποφορτισης-φορτισης.

Καλοριζικος.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδιά!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Γιατί πήρα και το πτυχίο μου σήμερα και πήρα και το λάπτοπ μου!!!!

Λοιπόν πήρα 2 dvd-r των 4.7gb είναι οκ δηλαδή;

και liakjim εννοείς μία φορά το μήνα μόνο θα χρησιμοποιώ την μπαταρία μέχρι να αδειάσει και μετά να την φορτίσω πάλι; Γενικότερα καλύτερα να χρησιμοποιώ το λάπτοπ χωρίς μπαταρία ή μόνο με μπαταρία; Το προηγούμενο το είχα λιώσει και δεν πρόσεχα αλλά γι'αυτό θέλω να τα κάνω όλα σωστά!

Δημοσ.

Αντε συγχαρητηρια κ μεγεια.

Τα dvd ειναι οκ. Τρεξε το utility κ οταν ζητησει dvd βαλ ενα μεσα. Αν χρειστει κ αλλο βαλε κ το 2ο.

Για την μπαταρια ναι. Μια φορα τον μηνα θα τον αφησεις χωρις ρευμα μεχρι να σου βγαλει μηνυμα οτι "πρεπει να συνδεσεις παροχη αλλιως θα σβησει" κ μετα θα τον φορτιζεις (ανοιχτο ή κλειστο). Αποψη μου ειναι οτι η μπαταρια ειναι σαν τα ups στους σταθερους. Μια φορα θα σου χρειαστει κ θα σε σωσει ,ειτε το hardware ειτε τα δεδομενα σου (τα οποια πολλες φορες ειναι ανεκτιμητα). Αρα με την μπαταρια πανω.

Δημοσ.

τα μείον

κάνει θόρυβο αλλά τον συνηθίζεις δυστυχώς

έχει μόνο 2 θύρες γιουεςμπι

τα συν

έχει ωραίο σχέδιο

δυνατά ηχεία

γρήγορο

αλλά τα ντιβιντί μου τα ακύρωσε για το Dell datasafe local back up. Τι στο καλό; Τα ντιβιντί φταίγανε; αφού ήταν καινούρια. και εγώ ακολούθησα κανονικά τις οδηγίες. τα νεύρα μου!

Να ρωτήσω κάτι για την μπαταρία; Μου έχει στις επιλογές της μπαταρίας την επιλογή απενεργοποίηση φόρτιση μπαταρίας δηλαδή δε φορτίζει μέχρι την επόμενη επανακίνηση του λάπτοπ. Χρησιμεύει κάπου αυτή η επιλογή;

Τώρα η μπαταρία είναι γεμάτη 100%. Μόλις απενεργοποιήσω το λάπτοπ πρέπει να το βγάλω από την πρήζα τον μετασχηματιστή ή δεν χρειάζεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...