jimkos132 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Παιδια δεν ξερω για ποιον λογο αλλα πανω στην οθονη του Imac απο τοτε π την καθαρησα με ενα πανακι και λιγο αζαξ μοιαζει λες και ειναι λερωμενη σε ενα σημειο προσπαθησα να το καθαρησω και δεν βγαινει με τπτ μιπος επαθα καποια μονημη ζημεια; εχω και ενα screenshot προσπαθησα να την καθαρ και απο μεσα βγαζωντας το προστατευτηκο και το προβλημα σηνεχιζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 απεξω εχει τζαμι αρα ειναι δυσκολο να του εκανες ζημια καθαριζοντας το... πιθανον να εχει μπει λιγη σκονη μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkos132 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://img718.imageshack.us/i/img0258be.jpg/ παιδια σας παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ειναι 3 μηνες μηχανημα δεν λεει να χαλασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μήπως είναι στο εσωτερικό του τζαμιού; Απ' ότι ξέρω, το τζάμι βγαίνει σχετικά εύκολα με βεντούζα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πας στο service και σου αλλάζουν την οθόνη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkos132 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 την εβγαλα κανονικα την οθονη την σκουπισα με ενα πανακι στεγνο αλλα τπτ μετα εβαλα λιγο νερακι σε μια πετσετα ξαναδοκιμασα και παλι τπτ εχει κανεις ιδεα απο τι προερχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κατι μεταξυ θαμπαδας κ βρομιας φαινεται... μμ jimako καπνιζεις γενικα μπροστα στον iMac σου? Γενικα όταν έβγαλες το bezel της οθονης ήταν έτσι ακόμη? Εννοω είναι στο εσωτερικό αυτό ή μόνο στο εξωτερικό γυαλί?? Κάτι μου λέει ότι την ζημιά στην έκανε το Azax !! Στο λέω γιατι η Apple το λέει αυστηρά στις οδηγίες χρήσης να το καθαρίζεις με το πανάκι που έρχεται με το μηχάνημα και νερό!! Ή άντε με το φοβερό iKlear που χρησιμοποιουν και στο Service τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkos132 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι καπνιζω χρονια καπνηστης ρε συ ομως το αζαξ το ειχα βαλει απο την αρχη και στο εξωτερικο γιαλι τωρα τον τελευτεο καιρο μ το εκανε α επισης ξεχασα να αναφερω οτι δν ειναι βρομια εκλησα το IMac κοιταξα την οθονη με τον φακο και ηταν πεντακαθαρη αρρα προφανος θα ειναι κατι απο την οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κατάλαβα... Ώχ, τότε πήγαινε το στο Service.. μπορεί να σου πούν βέβαια ότι φταίει και το κάπνισμα (τρομάρα τους!!). Θα σου πούν τι φταίει οποτε πες μας κ μας τότε.. Όπως και να χει ΜΗΝ το ξανακαθαρισεις ποτέ με Azax!! Νεράκι και πανάκι χωρίς χνούδια μόνο χρειάζεται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 εννοειται οτι στο service δεν θα αναφερεις ουτε το καπνισμα ουτε το azax ουτε το ανοιγμα της οθονης ουτε τιποτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkos132 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ναι ρε παιδια ενοιτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ειναι γνωστο το προβλημα http://www.maclife.gr/forum/showthread.php/8606-Περίεργοι-λεκέδες-στην-οθόνη-του-iMac-27 θα σου αλλαξουν την οθονη μην ανησυχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Τί λέτε ρε παιδιά εγώ κάπνιζα όλη μέρα ( πριν το κόψω ) και καμμία οθόνη μου δεν έπαθε ποτέ τίποτα...το μηχανάκι είναι ελατωματικό δε φταίει το κάπνισμα ήμαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 http://arstechnica.com/apple/news/2009/11/smoking-could-be-hazardous-to-your-apple-warranty.ars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Φιλε δεν καταλαβα το ΑΖΑΞ το εβαλες πανω στην οθονη ???? η στο προστατευτικο τζαμι ... Αν το εβαλες πανω στην οθονη , ειναι απο αυτο ΚΑι εγω καπνιστης ειμαι και ανα 1 μηνα περιπου απλα βγαω το τζαμι και το καθαριζω ... η οθονη μονο με μαλακο πανακι ... υγρο και φυσικα κλειστος ο mac (την οθονη την καθαριζω ανα 5 μηνο περιπου. δεν χρειαζεται πιο πολυ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.