Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Λοιπον εχω ξαναενοχλησει με αυτο το θεμα αλλα Εχω λοιπον αυτον τον athlon x4 640 και του ειχα κανει oc μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σκοτουρα και δυσκολιες στα 3,2.Τιποτα αλλα οκ.Τον ειχα ετσι πανω απο 3 μηνες και δεν μου εβγαλε τπτ (και για μερες ολη την ωρα ανοιχτο).Προχτες επαιζα Shift 2 και μου πεταει BSOD και μετα κανει restart και απο τοτε εχει φαει αγριο κολημα να μν μου ανεβαζει τις συχνοτητες.Παω απο τα bios να βαλω ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις με πριν και δεν ποσταρει(brickιασμα δεν λεγετε?).Ειμαι με στοκ ψυχτρα αλλα η μεγαλητερη θερμοκρασια ηταν 76 βαθμοι σε benchmark. χαρακτηριστικα ειναι athlon x4 640@3ghz gigabyte ga-m68m-s2p rev 2.3 ram:2gb cellshock ddr2 1066 400watt psu καμια βοηθεια? εχω ριξει τρελο ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πόσο ρέυμα του είχες δώσει για καθημερινή χρήση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 +0,25v cpu/nb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αν είχε μπρικάρει η μητρική, θα 'χες άλλα προβλήματα. Τώρα απ' ό,τι φαίνεται έχει μουλαρώσει. Δοκίμασες με Clear CMOS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 yep για αυτο μπορω και γραφω.το μονο που καταφερα μετα απο σαλιο,αιμα και ιδρωτα ειναι να βαλω fsb 215x15 και μετα να τρεξει κατι το οποιο δεν θελω για αυτο και τα ξαναβαλα στοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Χμμ δοκίμασες με άλλη έκδοση BIOS; Με ποια είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τι καρτα γραφικων εχεις πανω?το psu ειναι 400 noname?το εχεις καιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τα bios ειναι τα τελευταια. το τροφοδοτικο ειναι αυτο:http://www.skroutz.gr/s/62114/FSP-Bluestorm-II-400.html το εχω καμια 2ετια hd5550 gddr5 512mb fueled by saphire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Το FSP λογικά είναι τίμιο. Αν τρως BSODs ξεκίνα με ένα καλό memtest @ default και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 μια εφαγα αλλα ετσι και αλλιως το πασχα παω για 4gb ram αλλα θα κανω και ενα memtest.ποση ωρα να το αφηκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 3 Pass ασε να ολοκληρώσει,εγώ τουλάχιστον τοσο το αφήνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Άφηκέ το μια - δυο loopες μάστορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το καμω και σας λεγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.memtest86.com/download.html usb/1.44/cdrom ότι σε βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το περασα σε στικακι ολα οκ απλα δεν καταλαβα κατι.ναι αρχιζει το τεστ εγω μετα τι παταω?και στα ποσα περασματα το αφηνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.