maparios Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους τους Insomniac!! εγώ και 2 φιλαράκια μου,(κιθάρα,πλήκτρα) έχουμε γράψει κάποια κομμάτια metal μόνο κιθάρα πλήκτρα φωνή..και θα θέλαμε κάποιον που ασχολείται με drums να μας γράψει drums... παρακαλώ,αν είναι να χλευάσετε ή να ειρωνευτείτε μην μπείτε καν στον κόπο να το κάνετε,απλά αγνοείστε το αν δε σας ενδιαφέρει. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Που τα έχετε γράψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 στο pro tools Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Βρείτε το Addictive Drums, το BFD ή το EZ Drummer και φτιάξτε τα μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το ezdrummer προσπάθησα αλλα δεν βρήκα το ''πώς'' να το χειριστώ.. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Τσέκαρε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εγώ θα μείνω πιστός στο FL Studio και το FPC plugin που μου έμαθε ο φρένζος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ρε παιδιά,έχω μια κάρτα ήχου εξωτερική μια m-audio fast track.. μπορώ να φτιάξω drums και να τα κάνω export σαν mp3 με το ez drummer; αν ναι,πώς;;; γιατί δοκήμασα 100 φορές και όταν κάνω export δεν ακούω τίποτα!!!!:@ τι κάνω λάθος;; παρακαλω βοηθήστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Με ποιο πρόγραμμα ηχογραφείς; Έχεις φτιάξει το drum map; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 όχι δεν ξέρω τι είναι drum map :S στο σοναρ,στο magix,στο cubase,στο pro tools...σε όποιο να νε με βολεύει αρκεί να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τι είναι τo drum map? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.