arxangelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ενα ξαδερφακι μου παραπονιετε οτι δυσκολευετε, δεν ξερει πως να κανει παρεες πηγε αθηνα με μεταγραφη απο βουλγαρια εδω κ 2 βδομαδες και εχει ψαρωσει...Γραψτε καμια εμπειρια ,κανενα must...που παιζετε παιχνιδι με γκομενιτσες,πως να πιασει καμια παρεεα, θελει να φυγει βουλγαρια παλι πισω κ η θεια μου θελει να του αλλαξω γνωμη οποτε help.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ενα ξαδερφακι μου παραπονιετε οτι δυσκολευετε, δεν ξερει πως να κανει παρεες πηγε αθηνα με μεταγραφη απο βουλγαρια εδω κ 2 βδομαδες και εχει ψαρωσει...Γραψτε καμια εμπειρια ,κανενα must...που παιζετε παιχνιδι με γκομενιτσες,πως να πιασει καμια παρεεα, θελει να φυγει βουλγαρια παλι πισω κ η θεια μου θελει να του αλλαξω γνωμη οποτε help.. Σιγουρα μιλαμε για τον ξαδερφο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ...24 ειμαι μαν εχω τελιωσει νοσηλευτικη στη σπαρτη γι αυτο δεν ξερω απο αθηνα τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Θα ξεψαρώσει... λογικά. Δεν υπάρχουν τιπ πέρα από τα τετριμένα. Δεν νομίζω να πάρει σβάρνα τα μπαρ μόνος του, οπότε ας βρει κανά δυο συμφοιτητές από τη σχολή, να βγούνε καμιά βόλτα και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Άρα μιλάμε για την "Φοιτητικη Ζωη -του ξαδέρφου σου,όχι γενικά- : Φοβιες, Δυσκολιες, Ερωτηματικα..." Οι σχολές είναι όπως είναι κάθε κοινωνική ομάδα...Απλώς παλεύεις να προσαρμοστείς όπως όλοι. Άλλοι κοινωνικοποιούνται με ευκολία γιατί απλώς μιλάνε με όλους για όλα, άλλοι είναι πιο ήσυχοι και περιμένουν κάποιον απ'την πρώτη κατηγορία να τους πετύχει, άλλοι είναι κάπου στη μέση και άλλοι μπαίνουν σε παρατάξεις επειδή δεν μπορούν να κοινωνικοποιηθούν αλλιώς και συνήθως χωρίς να τους ενδιαφέρει και πολύ η δράση και η ιδεολογία της παράταξης (πόσο θλιβερό...μα πόσο θλιβερό... το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει στο τμήμα μου !). Ο ξάδερφός σου είναι ένας από όλους μας και απλώς πρέπει να περιμένει λίγο! Όσο για τις γκόμενες... (απλώς αποσιωπητικά!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αυτο με τις παραταξεις ειναι πραγματικα απτα πιο γραφικα πραγματα που συναντησα στη σχολη. Το 90% οσων κανανε κουβεντα για παραταξεις, θελανε να γραφτουν στην πιο δημοφιλη παραταξη με σκοπο "να γνωρισουν πιο πολλα γκομενακια". Οι κοπελες λιγοτερο ειλικρινεις αυτες, λεγανε οτι γραφοντουσαν για να βρουν κανα 2-3 παιδια για σημειωσεις/θεματα κλπ, ενω στην ουσια ψαχνονταν για ολα μεσω της παραταξης. Απτην αλλη σκεφτομαι πως το μονο χρησιμο που μπορει να σου προσφερει μια παραταξη και γενικοτερα ο χωρος της πολιτικης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αυτα που ψαχνανε οι νεολαιοι, αρα σιγουρα δεν ηταν αδικο που σκεφτονταν ετσι. Απλα ηταν χαρακτηριστικο της ολης καταστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Γιατί να μην πάει στην Βουλγαρία; Πιο καλά θα περάσει τουλάχιστον στο θέμα των γυναικών. Όσοι γύρισαν από αν. μπλοκ ξένερωσαν τελείως σε αυτό το ζήτημα. Όσον αφορά τις παρέες, είναι απλά θέμα χρόνου εφόσον είναι φοιτητής. Ας πηγαίνει στα μαθήματα συχνά και σιγά-σιγά θα γνωρίσει άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Στο κάτω κάτω, κι εγώ στη σχολή έχω 100 γνωστούς και όχι συγκεκριμένη παρέα και αν τύχει να 'χω μεγάλα κενά ανάμεσα στα μαθήματα, κάποιο θα βρω να πιω έναν καφέ και να πούμε 2 κουβέντες. Στα εργαστήρια συνεργάζομαι με αγνώστους αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα, γνωρίζεις κι άλλα άτομα έτσι, σημειώσεις από γνωστούς ή απ'το φόρουμ (α πολύ βασικό μέσο κοινωνικοποίησης και δικτύωσης για τη σχολή εάν έχει το τμήμα του φόρουμ φοιτητών) και δεν έπαθα τίποτα απολύτως χωρίς μόνιμη παρέα εντός σχολής! Ας μην πνίγεται σε μια κουταλιά νερό... Δε θα αλλάξει χώρα επειδή του 'ναι δύσκολο να δικτυωθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astak Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 αμα του λειπει η βουλγαρια πες του να περασει απο την οδο φυλης να θυμηθει τα παλια. βεβαια θα του κοστισει κατι παραπανω απο το αν εκανε την ιδια βολτα στην βουλγαρια αλλα ετσι ειναι αυτα...η αποσταση,τα τελωνεια,κτλπ αυξανουν την τιμη. υγ.μπας και παιζει καποια γκομενα στην βουλγαρια και εχει φαει κολλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πως πειρε μεταγραφη απο βουλγαρια αθηνα?κατατακτηριες? στην βουλγαρια δηλ.ποσο καιρο εμεινε και τα βρηκε ολα καλα?! http://www.insomnia.gr/topic/370207-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1/ http://www.insomnia.gr/topic/213083-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79799 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaralambos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δεν είναι τίποτα .. Θα έρθουν απο μόνες τους και οι παρέες και όλα. Μπορεί να μπεί και σε καμιά παράταξη στην αρχή για να το κάνουν παρέα τα άλλα κομματόσκυλα και αργότερα που θα ξέρει 10-20 φάτσες ξεκόβει και διαλέγει με ποιους θέλει να είναι ... (δεν σχολιάζω ότι είναι Αθήνα) Τι να πούν και κάποιοι που περνάνε σε ΤΕΙ στη 'Κακολαμπρινίτσα' δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ελάτε ρε παιδιά, αυτά σκεφτόμαστε στην εφηβεία 24 χρονών είναι να αγχώνεται. Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να βρεις 2-3 άτομα να βγαίνεις για ένα καφέ, ειδικά όταν είσαι φοιτητής. Τώρα να βρεις τα σωστά άτομα, ναι, είναι δύσκολο! Οι περισσότεροι είναι από άλλες πόλεις οπότε όλοι στην ίδια κατάσταση βρίσκονται , ψάχνονται για γνωριμίες.. Όλα θα κυλήσουν από μόνα τους,χωρίς να το καταλάβει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 πως πειρε μεταγραφη απο βουλγαρια αθηνα?κατατακτηριες? στην βουλγαρια δηλ.ποσο καιρο εμεινε και τα βρηκε ολα καλα?! http://www.insomnia.gr/topic/370207-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1/ http://www.insomnia.gr/topic/213083-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79799 λογικα ξαναδωσε εξετασεις ειτε 10% ειτε κατατακτηριες ειτε πηγε σε κολλεγιο γιατι αλλιως μεταγραφες εδω και 10 χρονια εχουν σταματησει απο εξωτερικο ->ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 με 10% μπηκε εδω...αλλα τελικα τζαμπα κοπος γιατι ειναι ανενδοτος...θα γυρισει πισω μετα το πασχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ok αλλα δεν μας λες ολα εκει πηγαν υπεροχα ?δεν αντιμετωπισε κανενα θεμα?μονο εδω του φανηκαν δυσκολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.