Προς το περιεχόμενο

Απορία με μνήμες RAM

ChocoBanana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Έχω αυτές εδώ τις μνήμες My link

Η συχνότητα λοιπόν είναι όπως βλέπετε 1066MHz. Έκανα format στο pc και τώρα τρέχοντας το cpuz βλέπω DRAM Freq 400.7MHz..

Είχα το ίδιο πρόβλημα και παλιότερα και ο Φάνης απο δω νομίζω με είχε βοηθήσει και το χα φτιάξει μια χαρά. Αν δεν κάνω λάθος κάτι στα ρεύματα των μνημών αλλάζω απ το bios, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τι και πως. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σε απογοητευσω αλλα ειμαι δουλεια και δε μου ανοιγει το manual.αυτη τη στιγμη τρεχεις στα 800mhz (ddr=double data rate 400*2).απ'οσο θυμαμαι πας δευτερη καρτελα στο bios στο advanced.καπου πρεπει να λεει frequency 400.προσπαθησε να το πας στο 533 οποτε x2 πας στο 1066 που θες.περισσοτερες λεπτομερειες μετα τις 12 :P

ολο και καποιος θα το δει και θα ξερει ακριβως που θα πας!

Έλα man, τσέκαρε την καρτέλα SPD του cpu-z να δούμε πόση τάση απαιτούν για τα 1066MHz και αν ισχύουν τα 2.3V που αναφέρονται στο link που παρέθεσες.

Sorry, δε θυμάμαι καθόλου :/

Έλα man, τσέκαρε την καρτέλα SPD του cpu-z να δούμε πόση τάση απαιτούν για τα 1066MHz και αν ισχύουν τα 2.3V που αναφέρονται στο link που παρέθεσες.

Sorry, δε θυμάμαι καθόλου :/

Στην καρτέλα SPD στο Voltage έχει και στα 3 Jedec 1.80V. Αυτό ήθελες? Παρακάτω? Thanx για το χρόνο :)

Χμμ δεν έχει για 533MHz τίποτα ε;

Πήγαινε στο BIOS και άλλαξε το DRAM Voltage, σε 2.3V.

Λοιπόν Φάνη έκανα το DRAM Voltage στο bios 2.3V (έγινε ροζ το χρώμα που το γράφει, είναι ανησυχιτικό αυτό? :P) και επίσης πήρα μια πρωτοβουλία και εκεί που έλεγε DRAM Freq και ήταν Auto το έβαλα εγώ στο 1066 MHz.. Ανοιγω λοιπόν πάλι το cpuz και το Voltage και στα 3 Jedec έχει μείνει 1.8V, το DRAM Freq όμως έχει πάει 534,3 MHz. Παρακάτω?

Τα Jedec είναι σταθερά, δεν αλλάζουν.

Αυτό που ήταν ν' αλλάξει, άλλαξε, για να λες ότι βλέπεις 534,3MHz.

Παρακάτω έχει μόνο αν έχεις πρόβλημα αστάθειας ή θες να τσεκάρεις από μόνος σου αν είσαι σταθερός, γιατί η ταχύτητα ήδη ανέβηκε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...