telegamesvg Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ετοιμαζομαι να φτιαξω ενα pc χωρις κουτι .. π.χ κατι τετοιο θα ηταν ιδεατο αλλα που μπορεις να βρεις αυτη την "βαση" ? θα ηθελα τις ιδεες και προτασεις σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 την φτιαχνεις απο ξυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κι εγώ το σκέφτομαι τώρα τελευταία να σου πω την αλήθεια. Η συγκεκριμένη βάση δε φαίνεται δύσκολη κατασκευή, τη φτιάχνεις και μόνος σου φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 παρε ιδεες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πολύ καλή φάση Varg εεε Sarandis εννοώ :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ασε ασε,λυπαμαι το cable management που εχω κανει.το εχω ερωτευτει το συγκεκριμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να μην ειναι σε κανενος ειδους περιβλημα , αλλα ανοιχτο για να εχω αμεση και συνεχη προσβαση . Πωλουνται πουθενα ετοιμες κατασκευες , οπως αυτη στην πρωτη φωτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τον παράγοντα σκόνη πώς σκέφτεσαι να τον αντιμετωπίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πω πω ρε Sarandis τι μου έκανες βραδιάτικα . +1 για αυτόπάρα πολύ κάλο και από τα ποιοτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ενας μαθητης μου εχει καρφωσει το PC του πανω στον τοιχο του υπνοδωματιου του ,πανω απο το γραφειο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τον παράγοντα σκόνη πώς σκέφτεσαι να τον αντιμετωπίσεις; ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ετσι Θα τρέχει και σε usb3 το σεμεδάκι ή μόνο usb2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 firewire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παρε ιδεες.. αυτο μου αρεσει απειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.