Προς το περιεχόμενο

ανεμιστηράκι με ιδιαιτερότητες

simon23196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχετε δει πουθενά να πουλάνε ανεμιστιηράκια κόκκινα που να έχουνε ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας

• για το ανεμιστηράκι
  • για τα LED's

το μόνο που βρήκα είναι ΑΥΤΟ

έχετε δει κανένα εδώ (ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλάδα)

ευχαριστώ προκαταβολικά grin.png

* ενημέρωση*

όχι απαραίτητα ξεχωριστή τροφοδοσία, ενας διακόπτης καλός θα ήταν

η αλήθεια είναι (τώρα που το ξανασκέφτομαι) ότι με διακόπτη θα με βόλευε πιο πολύ

ευχαριστώ.

επίσης ο ανεμιστήρας να είναι 120mm grin.pnggrin.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδή έψαχνα και εγώ κάποια στιγμή δεν μπόρεσα να βρω κάτι ούτε αυτό που έβαλες εσύ :P .

Από τα καλώδια του ανεμιστήρα ένα είναι του led οπότε βάζεις ένα διακόπτη ανάμεσα και το ανοιγοκλείνεις οπότε θέλεις

Δεν πάει έτσι - από την κανονική τροφοδοσία του ανεμιστήρα παίρνουν τα leds. Θέλει modα στον αφαλό του fan - εκεί που συνδέονται τα καλώδια, στο μικρό pcb ;)

ξέρω κάποια πράγματα σχετικά με mods στα ηλεκτρολογικά, έχω και ένα μικρο κολλητηρακι και όλα τα εργαλεία

το θέμα είναι, αξίζει τον κόπο;;

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8AA5CBB0A40BE24C8687E1CF27166CC7&pa=CFEF92948661D744A2EA1C09C9DE3D1C

ρυθμιστη ταχυτητας και διακοπτη on/off για τα λεντακια εχει η σειρα everest της enermax. ειναι διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας βεβαια...αλλα διαθεσιμο

edit..εχει και μια αλλη ιδιαιτεροτητα που δε τη ζητας βεβαια. οι φτερωτη βγαινει για να μπορεις να την καθαρισεις ευκολα:rolleyes:

to χρωμα εχει να κανει με τα γουστα σου.εγω πχ το μπλε το βρισκω λιγο ουδετερο και λιγο πιο απαρατηρητο απο το κοκκινο.σε ενα coolermaster ειχα βαλει αναμεικτα.λιγα μπλε και λιγα κοκκινα.

πολύ καλό fan μπράβοgrin.png

λέτε το HAF922 να είναι καλή μπλε ;;

Ας απαντησει κανα κοριτσακι. γενικα τα πανε καλυτερα με τα χρωματα και του τι παει με τι :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...