simon23196 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 έχετε δει πουθενά να πουλάνε ανεμιστιηράκια κόκκινα που να έχουνε ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας για το ανεμιστηράκι για τα LED's το μόνο που βρήκα είναι ΑΥΤΟ έχετε δει κανένα εδώ (ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλάδα) ευχαριστώ προκαταβολικά * ενημέρωση* όχι απαραίτητα ξεχωριστή τροφοδοσία, ενας διακόπτης καλός θα ήταν η αλήθεια είναι (τώρα που το ξανασκέφτομαι) ότι με διακόπτη θα με βόλευε πιο πολύ ευχαριστώ. επίσης ο ανεμιστήρας να είναι 120mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Θελεις διακοπτη on/off ,ή για να αυξομειωνεται η ταχυτητα του ανεμιστηρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 on/off ΜΟΝΟ για τα LEDs !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κάτι μου λέει ότι αν πιάνουν τα χεριά σου μπορείς να το κανείς και μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι, όντως απλός έλεγα μήπως το βρω έτοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Επειδή έψαχνα και εγώ κάποια στιγμή δεν μπόρεσα να βρω κάτι ούτε αυτό που έβαλες εσύ . Από τα καλώδια του ανεμιστήρα ένα είναι του led οπότε βάζεις ένα διακόπτη ανάμεσα και το ανοιγοκλείνεις οπότε θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Και πως ξερεις ποιο ειναι του Led ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δεν πάει έτσι - από την κανονική τροφοδοσία του ανεμιστήρα παίρνουν τα leds. Θέλει modα στον αφαλό του fan - εκεί που συνδέονται τα καλώδια, στο μικρό pcb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ξέρω κάποια πράγματα σχετικά με mods στα ηλεκτρολογικά, έχω και ένα μικρο κολλητηρακι και όλα τα εργαλεία το θέμα είναι, αξίζει τον κόπο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8AA5CBB0A40BE24C8687E1CF27166CC7&pa=CFEF92948661D744A2EA1C09C9DE3D1C ρυθμιστη ταχυτητας και διακοπτη on/off για τα λεντακια εχει η σειρα everest της enermax. ειναι διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας βεβαια...αλλα διαθεσιμο edit..εχει και μια αλλη ιδιαιτεροτητα που δε τη ζητας βεβαια. οι φτερωτη βγαινει για να μπορεις να την καθαρισεις ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πολύ καλό fan μπράβο λέτε η HAF922 να είναι καλή μπλε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 to χρωμα εχει να κανει με τα γουστα σου.εγω πχ το μπλε το βρισκω λιγο ουδετερο και λιγο πιο απαρατηρητο απο το κοκκινο.σε ενα coolermaster ειχα βαλει αναμεικτα.λιγα μπλε και λιγα κοκκινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πολύ καλό fan μπράβο λέτε το HAF922 να είναι καλή μπλε ;; Ας απαντησει κανα κοριτσακι. γενικα τα πανε καλυτερα με τα χρωματα και του τι παει με τι :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 αν ειναι ολυμπιακος σιγουρα θα παει στο κοκκινο.αν οχι παιζει να το αποφυγει για οσους ασχολουνται με ομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 η αλήθεια είναι ότι είμαι ΠΑΟ ας μην μπλεχτουμε με ομάδες γιατί δεν βγαίνει άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.