Physics_Rulez Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ψάχνω να βρω το όνομα που θα τη συνοδεύει σε όλη της τη ζωή Είναι θηλυκό μαύρο labrador retriever. Για να σας δώσω να καταλάβετε, μικρή είναι κάπως έτσι: και μετά θα είναι κάπως έτσι Λέω να τη βγάλω Moya, αλλά είναι το πρώτο που μου ήρθε, επειδή ακούω και το ομόνυμο τραγούδι. Εχμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ναλα????? H Σαρλοτ.Η Τορι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.google.gr/search?q=female+dog+names&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astak Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τζουλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τζουλια Αλεξαν....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σκύλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πεννυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Λέω να τη βγάλω Moya, αλλά είναι το πρώτο που μου ήρθε, επειδή ακούω και το ομόνυμο τραγούδι. Εχμ. Ακριβώς... Βασικά, εσύ είσαι ο πιο κατάλληλος για την ονοματοδοσία γιατί εσύ γνωρίζεις τι σου αρέσει. Αλλος μπορεί να την ονομάσει Moya, άλλος Λασι και άλλος Brunhilde. Για τον καθένα έχει άλλη σημασία το κάθε όνομα. Εγώ ακούω το όνομα moya και δεν ξέρω καν από που προέρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μαρικα ή Μαριεττα ετσι οπως την βλεπω στα μαυρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ίρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 <Δεν έχω όνομα, το αφεντικό δεν μου έδωσε ένα> Αυτό βάλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 bitch Blacky ; απ το black επειδη ειναι μαυρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τζίνα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Kαι μενα ιδια ειναι πανω κατω και την εχω βγαλει Τρουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Bellα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.